• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eşini görmek

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm gönül sızım.

İsmim Reyhan, 28 yaşındayım, yerel bir gazetede 5 yıl okuma tashih yaptım, şu an çalışmıyorum, evliyim, bayanım.

Eşimle aramızın bozuk olduğunu söylemiştim; dün de öğlen gibi, belki biraz daha geç vakitte eşimi rüyamda gördüm. İkimiz vardık sadece. Bana annenlere neden bahsediyorsun bunları gibi bir şeyler söyledi, ama bana sitem ediyor gibi bir hali vardı, kızgın gibiydi. Sonra ben biraz durakladım ifadesi öyle olunca "beni sevmiyor musun" dedim "seviyorum" dedi, sonra uyandım. Eşim antalya da ben ankara dayım şu an.

Rüyamı yorumlayabilir misiniz gönül sızım?
Bilgileriniz için teşekkür ederim, Allah razı olsun tekrar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Reyhan kardesim..Sizin icin dun ve bu sabah cook dua ettim...
Seytanlarin bagli oldugu bu ayda ins.bu ayrilik hayirli bir sekilde sonuclanir..
"Bana annenlere neden bahsediyorsun bunları gibi bir şeyler söyledi ama bana sitem ediyor gibi bir hali vardı kızgın gibiydi. Sonra ben biraz durakladım ifadesi öyle olunca "beni sevmiyor musun" dedim "seviyorum" dedi "
ruyaniza hayirdir ins.diyelim ins.akibeti hayr olur..
Esinizin size KIRILDIGINI..ama halen cook sevdigi seklinde yorumlanir..Allahu alem..
sadece Siz kendinizi degistirin ins.her sey daha guzelle dogru degisip..duzelecektir..
Sizi yazdiklarimi okuyun..ve O mesaji yazin..devamli kisa mesajlar yazin... Onu ozlediginizi de belirtin..
Selametle..Hayra kalin..

esler arasindaki tartismalarin ailelere..ozellikle annelere anlatilma taraftari degilim...
Neden mi? Cunku:
Çevreden gelen baskılar da ruh halini fazlasıyla etkiliyebilir!!
Bu baskıyı yaratan çevre özellikle aile tabii. Çoğunlukla geleneksel ailelerde “yuvanı koru” şeklinde yapılan baskı bazen “boşan” dayatmasına da dönebiliyor...
su an bunlara hic ihtiyaciniz yok! Sizin icinde bulundugunuz durumu anca Siz ve esiniz anliyabilir ve cozmeye calisabilir....
Hamd olsun 18 yasinda degil 28 yasinda akli basinda olgun bir hanimsiniz..
Hayatiniz ile ilgili karari kendiniz verebilirsiniz..Siz halen onun nikahli esisiniz..
ve birbirinizi SEVIYORSUNUZ...
Esinize laf soyletmeyin..her evlilikte olur bu tur seyler..
keske O gun esinize kizip..anneme gidiyorum..yerine benim yaptigim gibi..
esime kizdigimda Rabbime gidiyorum diyebilseydiniz..
artik ne eşim var nede annem.. halen her daraldigimda ..KIRILDIGIMDA Rabbime giderim...
ama siz saliha bir insansiniz..bu yasananlardan ibret ve bir cok ders alacaginizi da inaniyorum...
Ar-sız Olmamak için SUS-Ar-ım...
Unutma...AR-ın Kadarıncasın derdi rah. annem...

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykum selam..Reyhan kardesim..Sizin icin dun ve bu sabah cook dua ettim...
Seytanlarin bagli oldugu bu ayda ins.bu ayrilik hayirli bir sekilde sonuclanir..
"Bana annenlere neden bahsediyorsun bunları gibi bir şeyler söyledi ama bana sitem ediyor gibi bir hali vardı kızgın gibiydi. Sonra ben biraz durakladım ifadesi öyle olunca "beni sevmiyor musun" dedim "seviyorum" dedi "
ruyaniza hayirdir ins.diyelim ins.akibeti hayr olur..
Esinizin size KIRILDIGINI..ama halen cook sevdigi seklinde yorumlanir..Allahu alem..
sadece Siz kendinizi degistirin ins.her sey daha guzelle dogru degisip..duzelecektir..
Sizi yazdiklarimi okuyun..ve O mesaji yazin..devamli kisa mesajlar yazin... Onu ozlediginizi de belirtin..
Selametle..Hayra kalin..

inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim dualarınıza, Allah'ım sizlerin de cümlesinin de hayır dualarını kabul eylesin, iki cihanda afiyet versin inşallah.

Eşimin o msjını görünce kısa süreli bi şok yaşadım, ama üstümden de bi yük kalktı gibi hissettim çünkü iyi ya da kötü bi cvp verdi sonuçta...

Eşimin inatçı bir yapısı var, ben ne yapsam ne etsem de değişmeyecektir fikri, çünkü açık ve net "sana sevgim saygım kalmadı" dedi ve açık kapı bırakmadı, eve dön de demedi. Eğer eşim bana kıymet verseydi gül gibi geçinecektik.
Aklıma takılan; bir anne evladının yuvasının yıkılmasına göz yumar mı? Benim ailem böyle olsun ister miydi kesinlikle hayır ama eşimin sevgisini ölçmek istedim, annemler de seviyorsa hatasını bilir gelir dediler, olmadı.
Onun annesi ya da yakınları en azından "sizin derdiniz nedir, daha yeni evlisiniz, bunlar affedilir, siz yuvanıza bakın gerisini boş verin, mutlu olun gerisi gelir" deselerdi; ben de bunun üzerine eşime sevgimi saygımı belli ederdim üzerinde dururdum.
Ben eşime ben de hatalıyım dedim, ama sen de hatalısın dedim, hiç hatasını kabul etmedi, etmeyecek de inadını biliyorum. Eşim böyle durumlarda olsun, ben bir şey konuşuyorsam, düzgünce konuştuğum halde bile, konu ne olursa olsun sıkılır, beni susturur ya da kaile almaz öyle bir ifadesi var eminim ben o msjları attığımda da önemsemedi. Bana biraz olsun hak verseydi; ben ona hak verdim her zaman, yeri geldi bana cevap vermese de; hem kendi huyumu, suyumu, hem de aile yaşantımızı anlatarak, neler gördük, neler yaşadık hepsini anlattım beni, bizi daha iyi tanısın diye. Bunları da dediğim halde unutmuş her şeyi, şu an gözü kör olmuş beni istemiyor belli.
Ben şimdi ona bu bitirme msjına karşılık msj atsam beni değersiz bulacak (oysaki o bana öyle msj atsa daha çok değerlenir gözümde çünkü affetmek büyüklüktendir, herkes hata yapar.Allah geri dönüşü olmayan hatalar yaptırmasın), hatalı o, o yüzden kendisi çeksin hatasını diyecek kendince, ailesiyle paylaşacak, onlar da aman boş ver sana kız mı yok diyecekler, o kendi haline yansın diyecekler. Neden mi çünkü dul damgası olur ya bazılarında; "onu kimse almaz!", "ama sana ne kızlar çıkar" derler, o yapıda insanlar çünkü.
Allah'a havale ediyorum, Allah'ım eğer yazdıysa alnıma yine de onun içine de bir yumuşaklık verir diye düşünüyorum. Allah'ım hepimizin sonunu hayır eylesin. Ama sağolun, en azından bundan sonraki hayatımda sabırlı sakin olmaya çalışacağım.

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
esler arasindaki tartismalarin ailelere..ozellikle annelere anlatilma taraftari degilim...
Neden mi? Cunku:
Çevreden gelen baskılar da ruh halini fazlasıyla etkiliyebilir!!
Bu baskıyı yaratan çevre özellikle aile tabii. Çoğunlukla geleneksel ailelerde “yuvanı koru” şeklinde yapılan baskı bazen “boşan” dayatmasına da dönebiliyor...
su an bunlara hic ihtiyaciniz yok! Sizin icinde bulundugunuz durumu anca Siz ve esiniz anliyabilir ve cozmeye calisabilir....
Hamd olsun 18 yasinda degil 28 yasinda akli basinda olgun bir hanimsiniz..
Hayatiniz ile ilgili karari kendiniz verebilirsiniz..Siz halen onun nikahli esisiniz..
ve birbirinizi SEVIYORSUNUZ...
Esinize laf soyletmeyin..her evlilikte olur bu tur seyler..
keske O gun esinize kizip..anneme gidiyorum..yerine benim yaptigim gibi..
esime kizdigimda Rabbime gidiyorum diyebilseydiniz..
artik ne eşim var nede annem.. halen her daraldigimda ..KIRILDIGIMDA Rabbime giderim...
ama siz saliha bir insansiniz..bu yasananlardan ibret ve bir cok ders alacaginizi da inaniyorum...
Ar-sız Olmamak için SUS-Ar-ım...
Unutma...AR-ın Kadarıncasın derdi rah. annem...

Çok haklısınız aslında bildiğim ve nasihat edilen şeyler ama fevri davrandım, karşımdaki insanlarda buna meyil verince böyle oldu. Artık bu benim Allah nasip ederse kalan ömrümde inş unutmayacağım bilgiler. Benim de annem babam her zaman şunu demiştir, iki atanın da hakkı birdir, kendinizi ezdirmeyin ama saygınızı da bilin demişlerdir. Anneler daha çok üzerine düşüyor çocuklarının, çocuklarının başlarına bir şey geldiği zaman kendi kanadının altında olsun istiyorlar, en güvenli yer ana kucağı çünkü; daha doğrusu, bi baba gibi sağlam olamıyorlar çoğu zaman. Ama baba otoriter her zaman, Allah razı olsun babam da hep güzel öğütler verdi, evlenince hasrete de alışacaksın, kolay değil, biz de o zamanlardan ne zorluklarla geçtik diyorlar, kendi ayaklarınızın üzerinde durmasını bileceksiniz, zorluğa da göğüs germesini de bileceksiniz, hep hayatınız da biz olmayacağız ama ömrümüz yettiğince destek olacağız dediler hep.
Ama insanız işte, biz belki başkalarını yanlış anlıyoruz, farklı düşünüyoruz; belki de başkaları bizi yanlış anlıyor, farklı düşünüyor. Ama ne olursa olsun dayanışma olmayan yerde mutlulukta olmuyor, özellikle eşler arası dayanışma olmadığında...
Eşimle tanıştığım zamanlar ailem duaların kabul oldu bak, ailesi de namazlı abdestli iyi insanlara benziyorlar, ağzı dualı dediler, nasıl sevinmişlerdi ama; niyetler farklı olunca araya mesafe giriyor, aynı niyetlerde buluşamıyoruz çünkü fıtratımız farklı ama; bir tane de ortak noktada buluşamıyoruz. Allah'ım ne verirse hayırlısını versin Allah korkusu vicdan sahibi olandan versin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Reyhan kardesim...Siz evliliginizi kurtarmaya calisiyorsunuz..niyettiniz ihlasane..yaptiginiz hatayi da anlamis durumdasiniz Elhamdullilah...Allah cc. hakkinizda en hayirlisini verecektir buna emin olun..

Aslinda Sizdeki o ilk ofke..biraz da yanlizliktan ve esinizin isi de oyle 24 saat sizden uzakta olunca ve ailenizden de ilk kez ayri kaldiginiz icin bir bunalim sureci geciriyordunuz sanki...ve o sekilde bir patlak verdiniz...
Ben okyonuslar otesinde evlendim.. evliligimin ilk yillinda cook sorun ,celiski ve KIRILMALAR yasadim..
ama anneme gidemezdim.. ucak bileti visa vs. gerekli idi yani sizin gibi bir imkanim yoktu...
olsa bile rah. babam beni kolayca kabul etmezdi...
cunku ilk soracagi soru Seni dovuyor zulm ediyor mu?
ac mi acikta mi birakti? Seni aldatiyor mu? icki, kumar var da seni mi satmak istiyor ..
yoo bunlarin hic biri yok sadece cook yanlizim.. sevgiye, ilgiye sizlerin ozlem ve hasrettini dolduracak kadar beni sevmiyor deseydim.. eve zaten almazdi...
evine don ve sevgi, saygi tohumlarini ek! ve sabirli ol bir kadinin yeri kocasinin yanindadir diye bir de beni azarlardi...

simdi sen dun o mesaji benim dedigim gibi yazdigin halde o sana
"sana sevgim saygım kalmadı"diye yazmis ya

sizde ona yazin Sana olan saygim sevgim hep ayni...
ve bir sure dusunmesi icin bekleyin...

onun yazdigi ve bu gercek duygusu degil...sadece incinen erkeklik gururu ofkesini kusuyor.. affedin..
ama 1. ayda esini birakan bir kadin..olursa cevresi ve bir erkek bakisi onun hanimini hic bir konuda tatmin edemiyor diye hemen dusunurler...
yani oyle degil ama distan gorunusu oyle goruldugu icin esiniz cook incinmis..
dedim ya keske o gun annenize gitmek yerine biraz sakinlesip abdest alip rabbinize yonelseydiniz...
akrep burcu insanlari hep ayrintilarda takilirlar...prensip sahibi dedigi dedik.. ve etrafini biraz da kontrol etmeyi seven bir tip.. akrep erkek olursa hanimin isi zor!!kadin olursa daha da zor niye biliyormusunuz?
Akrep burcunda olan insanlar..bir anda cok cirkin parlayabiliyorlar..
ve bir anda kadin olduklarini unutup iclerindeki akrep gibi zehirlerini akitabiliyorlar...
erkeklerde bu tip davranisi bir kadindan asla kabulenemedikleri icin..
akrep burcundan olan hanimlarin bu bir anlik ofkelerini bir sekilde kontrol altina almayi ogrenmek zorundalar..
yoksa hem kendi hayattini hem de sevdiklerinin hayatini zehir edebilirler..
bu tip insanlarin dini, imani, vicdani maneviyatlarini cook guclendirirlerse anca o akrep ofkesine hakim olabilirler yoksa
hep YIKARKEN de YIKILIRLAR...

Insanlari ve kainatti cok yakindan gozlemeyi seven merakli bir insanim..
ve dikkatimi ceken her sene Kasim ayinda en cok ölum ve
sinir ruh akil hastahanelerinin dolmasi...
neden acaba ve bir arastirma yaptim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Akrep Burcu ve Değişen Dünya

Gerçekçi bir değerlendirme yapmak gerekirse, bunalım denen şey ne çok abartılmalı, ne de yok sayılmalıdır.
Bir şeyi merak etmek ,bir seyden endise duymak bile bunalım sayılabilir, bu yönüyle bir zaafa veya kusura izafe edilemez.
Ama bunalım denen olgunun hayatı zehir eden ciddi boyutları da olduğu göz ardı edilmemelidir.

Herkesin bunalımı başka yerden..
Bunalım kelimesi hem toplumsal düzeyde hem de bireysel düzeyde rahatsızlıklara işaret eder.
Ekonomik bunalım, kimlik bunalımı, manevi bunalım, ergenlik bunalımı, ayrılık bunalımı gibi pek çok isimlendirme yapılabilir.

Hastalık, iyileştirilmesi gereken bir hali, bunalım ise aşılması, yaşanarak tüketilmesi gereken bir süreci ifade eder.

insani bunalima surukliyen ic etkenler oldugu gibi dis etkenlerde etki yapar...

Kasim Ayin da Kuzey Yarım Küre'de kışın geldiğini iyice idrak
ettiğimiz bu ay da ilgimiz ilişkilerden daha içsel bir alana, hayat ve ölüm ...arasinda ince cizgiye kayiyor..
Tabiat artik form degistiriyor ...agaclar huzun ile yapraklarini döküyor..
hayat sanki daha sakin daha durgun her sey ölüyor sanki...
ve bu buyuk degisim ve hazin manzara insan ruhu uzerinde ozellikle o Ayda dunyaya gelmis insanlari daha cok etkiledigini ve her sene sadece kasim ayinda deprasyona giren insanlara sahit oldum...
burada buna seasonal depression yani mevsim deprasyonu diyorlar..
Bazen kış depresyonu veya kış uykusu tepkisi de denir.
Sonbahar ve kış aylarında günlerin kısalmasına bağlı olarak ortaya çıkan depresyon..

Çağın hastalığı depresyon en çok sonbaharda görülüyor. Sonbahar depresyonu var mı? Yoksa sonbaharı bahane mi ediyoruz?

Yazın bitmesiyle birlikte güneşli günler yerini bulutlu ve yağmurlu günlere bırakmaya başladı. Güneşi daha az görmek, okulların başlaması, sorumlulukların artması, havaların serinlemesi kişilerde birtakım ruhsal sorunlar yaratabiliyor.
Allah cc. Yar ve yardimcimiz olsun...

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eşim boğazımı sıkıyordu

Selamın aleyküm rüyamda eşim bağazımı sıkıyordu öyle sıkıyordu ki ölecek gibiydim ve bıraktı annesi yanında ona hakkımda ileri geri konuşuyordu onda oldu halen etkisindeyim nedir çok merak ediyorum
hakkınızı helal edin şimdiden çok tşk ediyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim dikkat ederseniz bazen bazen boğulacak gibi oluyorsunuz..
bunun sebebi de eşiniz degil o bu boğulma sebeplerinden sadece bir tanesi bir unsurdur..

Hayirdir insallah
"rüyamda eşim boğazımı sıkıyordu öyle sıkıyordu ki ölecek gibiydim "
Çevrenizdeki ortamdan sıkılmış ve daraldiginiza Ya da önünüzdeki günlerde olacak bazı şeyleri düşünüp sıkılıyorsunuz..
ve esinizin de SABRINI tasirdiginiza isarettir..
Rüyanız bir an önce yaşamınızda dengeyi kurup huzura kavuşmanız gerektiğini aksi halde daha büyük sıkıntılara manevi hastaliklara ducar olabileceginize isarettir..
bu bir uyari sanki Kendinize gelin kendinize....

Size Dostca bir kac nasihat ins. KISSA dan hisse hesabi nasiplenirsiniz...
1- Kocanı tenkit etmeyeceksin.
2- Çocuğunla meşgul olduğun kadar kocanla da meşgul olacaksın.
3- Kocanın aile ve akrabalarına iyi davranacaksın ki seninkilere de iyi davranilsin..
4- Dargın durmayacaksın...

Aile kavgaları daima basit şeylerden çıkar. Mesela çoraplarını atma, yemek hazır değil gibi basit şeyler kavgaya sebep olmaktadır.
Büyüklerimiz derdi ki, eşlerden biri taş ise diğeri toprak olmalı. Allah'ın rahmetinden yani yağmurdan en çok faydalanan topraktır.
Toprak gibi alçakgönüllü olan yağmura da vesile olur.

Fedakârlığı kadından beklemiyoruz, fazileti kadından bekliyoruz. Çünkü kadın anadır, bacıdır, baş tacıdır. Kız çocukları Allah'ın emanetidir. Aile saadeti en büyük hazinedir.

Aile fertleri birbirine üstünlük taslamamalı. Şeker çayda nasıl eriyor, ona tat veriyorsa aile üyeleri de aile bütünlüğü içinde öyle erimeli ve hayat tatlanmalı.
Sarmaşık demiş ki: “Allah'ım ben çok zayıfım, ayakta duramıyorum.” Her sarmaşık bir ağaca sarılır, hayatlarını beraber devam ettirirler.
Hayat yardımlaşmadır. Bulutun toprağa, toprağın ağaçlara, ağaçların canlılara yaptığı hizmeti düşünürsek hayatın yardımlaşma olduğu daha iyi anlaşılır.

Hadis-i şerifte mealen şöyle buyruluyor: “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Bunu aile planında düşünürsek, eşlerin en hayırlısı eşine faydalı olandır.
Bir kadın kocası kendisinden razı olarak ölürse cennete girecektir. Kadın da kocasından memnunsa koca sevap alır. Çünkü Allah'ın emanetine sahip çıkmıştır.
Bir ailede kavga varsa o ailede İslami anlayış çok noksandır. Kavgasız bir dünyayı herkese tavsiye ederiz. Duamız bu yöndedir.
Hayirli aksamlar..

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razı olsun herşeyden önce nasihatlarınız çok güzel allah salih kullar arasına katsız sizi inş hakkınızı helal edin

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada eşini görmek

es selamu aleykum verahmeturullahi ve berekâtühü

Abla eşim rüyasında uyurken ben (şeref) elini tutmuşum. ve o uyanmış, ben ona özge senin yüzün nurlanmış. demişim. İslami yönden bir hikmeti varmıdır.
özge,25,evli,evhanımı,bursa,1 çocuk
Allah azze ve celle sizlerden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve aleykum selam verahmeturullahi ve berekâtühü
hayirdir insallah
rüyada eşini nurlu görmek ;dünyada iyi halli oluşuna, hayır üzerinde bulunduğuna, müjde ve sevince güzel hale, dinde salaha, iyi ahlaka ve sevince delâlet eder.

Şu üç şey Âdemoğlunun saadetindendir; saliha bir hanım, geniş ev, rahat binek." (Müsned, 1/168)

Rabbimden her zorlukla beraber çifte kolaylık dileniyorum. İnsan yetiştirmek istiyorum; fıtratım gereği, yani bir hanım olarak…
Biliyorum, yetişmek de gerek; hem yetişmek, hem yetiştirmek!.. Bir gayretle iki nîmet! Zira ben yetiştirirken gelişen, yeşerenim!

duaa..

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah senden razı olsun gönülsızı abla.
eşimde son bir aydır namaza başladı. Kur'an ı Kerîm öğreniyor.

GİSECİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada aramız bozuk olan eşimi gördüm

Selamünaleyküm hayırlı günler ben rüyamda aramızın bozuk olduğu eşimi yemeğe götürdüm o kendisine yemek aldı ve beyenmedi yimedi bende mekanı beyenmedim bende birşey yemedim masada oturan daha önce bir ortamda hic tanımadığım biriyle tartışmıştık onla beraber eşim ben masada oturduk ve daha sonra oradan ayrıldık eşimin ailesinin evine geldik annesi babsıyla konuştuk babası artık hic utanmıyom kim ne derse desin ayrılırsanız ayrılın dedi ve eşimi rüyamda öpüyordum gercek sandım inşallah rüya değildir dedim sonra eşimin yüzüne baktım rüyaymış cok üzüldüm bu konuda cok huzursuzum yorum yaparsanız sevinirim 46 yaşındayım kamuda memurum konyada yaşıyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada eşini görmek, rüyada karısını veya kocasını görmek, anlaşmazlık ve çözülmemiş sorunlar anlamına gelmektedir.

"Rüyada aramızın bozuk olduğu eşimi yemeğe götürdüm" üzerinizdeki olumsuz duygulardan uzaklaşıp, çevrenize ve özellikle eşinize pozitif enerji vermeniz
gerektiğini, bunun için önce negatif düşüncelerden kurtulmanızı ve duygularinizi acikca ve KIRICI olmadan samimiyet ile paylasmaniz gerektigine isarettir..

Rüyada eşini öpmek; eşinizle bundan sonra daha yakın olmak, onunla daha fazla vakit geçirmek arzunuzu simgeler.
Allah yardimcniz olsun..kalplerinize muhabbet versin ins..
Hayirli geceler..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eşimi namaz kılarken yasin okurken ve zikir çekerken görmek

Selamün aleyküm; gece yatmadan önce uyku tutmadı eşimi düşünüyordum. Ve bir anda içimden dua etmek geldi Allahım hakkımızda en hayırlısını sen bilirsin ben bilemem nolur bana rüyamda hayırlısını göster diyerek dua ettim ve uyudum. Ve sabah namazına kalkmadan önce bir rüya gördüm. Çok güzel ve mutlu edici bir rüyaydı hayırdır inşallah...

Rüyamda evdeyiz eşimde gelmiş yanımıza ben biraz gerginim. Ben namaza gideceğim diyorum bende geliyim diyor bende senin ne işin var camide evde kıl diyorum, annemde gelsin ne olacak diyor ben öndeyim o arkada bir yerde namazı kılıyoruz hangi vakit bilmiyorum. Eve geliyoruz sonra ben eşimi bir iki kez tersledim yanıma geldiğinde annemde söyledi mi tam hatırlayamıyorum ama sanki hareketleriyle üstüne gitme der gibi; eşim odaya gitmişti ne yaptığına baktığımda Yasin süresini okuyordu. Bitirdi geldi anneme eğilip bişey sordu; bende ne oldu dedim, annemde sürekli zikir çeksem bişey olur mu diye soruyor dedi. Bende nasıl zikir çektiğini sordum Allah Allah diye zikir çektiğini söyledi; bende çekte böyle çek bişey olmaz dedim. Ve evin içerisinde sürekli böyle zikrettiğini gördüm. Sonra sabah namazına uyandım. Tabiri nedir acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve AleykümSelam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada eşimi namaz kılarken yasin okurken ve zikir çekerken görmek;
Ne mutlu ona Allah katında ettiği duaları ve tövbelerin kabul olacağına tabir edilir.
imanı da büyüyüp gelişmesine de yorumlanir..
Aynı zamanda kişinin Allah yolunda inancının tam olacağına ve onun emrettiklerinin dışına çıkmayan imanlı biri olacağına da yorumlanmaktadır.

Eşinize çokca YA VEDÜD, EL-HADİ isminle tecelli eyle kalbine dua edelim!Her şeye istikamet kazandıran,yol gösteren.yön veren,kullarına hidayet veren,doğru yola ulaştıran..
Rabbim bu kulunuda hidayet ver,doğru yola ulaştır amin..

duaa..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Ne mutlu ona Allah katında ettiği duaları ve tövbelerin kabul olacağına tabir edilir.
Aynı zamanda kişinin Allah yolunda inancının tam olacağına ve onun emrettiklerinin dışına çıkmayan imanlı biri olacağına da yorumlanmaktadır.selametle..

Selamün aleyküm abla Allah senden razı gönlünde geçenleri hakkında hayırlı ve kabul buyursun. Bana öyle birşey söyledin ki abla dünyaları bağışladın inşallah ablacım inşallah dediğin gibi olur. En büyük dileğim doğru yolu bulması benim ve evladımızın yanına gelmese bile doğru yolu bulması kendini kurtarması Allah senden razı olsun abla... Duayla;

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aynı zamanda kişinin Allah yolunda inancının tam olacağına ve onun emrettiklerinin dışına çıkmayan imanlı biri olacağına da yorumlanmaktadır.selametle..

Ablam inan içimdeki heycanı mutluluğu tarif etmem imkansız beni öyle mutlu edecek bir haber verdin ki ne anlatabilirim. Çok mutlu oldum sabah bende namazı kılar kılmaz hemen Yasin okuyup dua ettim onun iyiliği için çok korkuyorum abla çünkü başına bişey gelirse diye senin bu tabirin içimi rahatlattı inşallah Rabbimin katında da senin anlattığın gibidir abla... Rabbim hakkında her zaman hayırlısını versin gönlündekileri ve dualarını hayırlı ve kabul buyursun inşallah...duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam olur ama Ben günahkar bir kul olarak;Yüreğim ve tüylerim diken diken olduğunu hissederek
Onu bilmem, tanimam ama 19 yaşında cahil bir Anne olduğu icin ona şöyle dua ediyorum..

Allahim YA VEDÜD eşine birbirine kalplerini ısındır hayırlısıyla..
EL-HADİ Her şeye istikamet kazandıran,yol gösteren.yön veren,kullarına hidayet veren,doğru yola ulaştıran..
Rabbim bu kulunuda 3 yaşındaki masum sabinin hürmetine hidayet ver,doğru yola ulaştır amin.. amin amin..

kale

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu aleykum
Eşimle yaşadığım bazı sıkıntılardan dolayı çok aşırı rüya görmeye başladım, yardım edebilirseniz memnun olurum, kusuruma bakmayın lütfen. Bu konuda danışa bileçeğim veya yardım alabileçeğim kimse yok. Bir kaçtane rüya var etkisinde kaldığım ve unutamadığım.

Rüyamda yolculuk için kızlarımla beraber salonda bavullarımızı hazırlıyoruz, bu arada eşim yanıma geliyor ve iyki bir araya geldik, tekrar birleştik diyerek bana hasretle sarılıyor bende kendisini kucaklayıp yanağının üstünden yada gözünün üstünden öpüyorum. Adımı söyleyerek bir sure vardı onu okusana iyi olur diyiyor, bende anlamadığım için hangi sureyi diyorsun diyorum, bu arada kızlarım valizi hazırlamaya devam ediyorlar. Eşim bana sarı vitrini gösterek kağıtta yazıyorya onu oku diyiyor, bende dolabı açarak bakıyorum. Elime bir beyaz kağıt geçiyor katlanmış, kağıdı açıp baktığımda üzerinde Fatiha yazıyordu. Ne yazıkıki okuyamadan uyandım.

Diğer bir rüyamda bir evde akşam akrabalarla bir araya gelmiş (eşimin kuzenleri, teyzesi, eniştesi ve benim babam) oturuyoruz. Kuzenlerinden erkek olannı yatakta yatıyıor, bizlerde sohbet ediyoruz. Bir süre sonra eşime, tekrar biraraya geldiğimiz için şükür namazı kılalım, Allah'a minetarlığımızı gösterelim diyorum o da onaylıyor ve hazırlanıyoruz. Yere seccade seriyorum ve namaz kılmak için eşime bakıyorum oda yanıma doğru yöneliyor yanyana namaz kılmak için, tam bu sırada eşimin namaz kılmak istediği seccadeye babam geliyor namaza duruyor. Babama baktıktan sonra eşimle göz göze bakışıyoruz ve eşim bana sen kıl ben sonra kılarım dercesene bakıyor ve hiç bir söz söylenmeden bakışından bunu anlıyorum. Ben namzımı kılıyorum, selam verdikten sonra tekrar sağ omzumun üstünden secdede iken eşime bakıyorum, oda bana bakıyor ve bu arada balkon gibi (çok büyük) bir yerde diğer kuzeni (bayan) ile konuşuyorlar, gezerek. Tam bu sırada güneş doğuyor ama çok hoş bir şekilde ve gözüme çok güzel gözüküyor. Sabah namazını kılmak için kalktığımı biliyorum.

Bir diğer rüyamda ise bir topluluk içinde hepimiz hafif bir daire şeklinde bir odada secdede oturuyoruz, odaya bir adam giriyor ve bana bakıyor. Bende bu arada "Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla" diyerek bir şeyler ezbere okuduğmu hatırlıyorum, fakat ne okuduğmu bir türlü hatırlayamadım. Etrafımdaki herkes beni dinliyor. Bu rüyayı da sabah namazına kalkmadan önçe gördüm.

Size eşimden ayrıldığımda gördüğüm bir rüyayıda anlatmak istiyorum

Bir hafta sonra rahmetli anneannemi gördüm, hayata iken bana bakmıştı ve üzerimde çok emeği var. Daha önçe hiç görmemiştim kendisini beyazlar içinde gördüm, çok neşeli idi ve gülüp oynuyarak yanıma geldi. Kendisine hiçbirşey vermedim, karnını doyurdu (yediği şeyler güzeldi) ve tekrar gülerek, oynayarak gidip mezarına yatı. Bana hiç bir şey demdi ve hiç bir şey vermedi, benden hiç bir şey almadı fakat çok neşeli idi kabirden kalkarken vede tekrar geri dönerken. Bir türlü anlam veremedim. Sabah namazından sonra görmüştüm

Yardımınız için tsk ederim

Üst Alt