Aleykum selam..Reyhan kardesim..Sizin icin dun ve bu sabah cook dua ettim...
Seytanlarin bagli oldugu bu ayda ins.bu ayrilik hayirli bir sekilde sonuclanir..
"Bana annenlere neden bahsediyorsun bunları gibi bir şeyler söyledi ama bana sitem ediyor gibi bir hali vardı kızgın gibiydi. Sonra ben biraz durakladım ifadesi öyle olunca "beni sevmiyor musun" dedim "seviyorum" dedi "
ruyaniza hayirdir ins.diyelim ins.akibeti hayr olur..
Esinizin size KIRILDIGINI..ama halen cook sevdigi seklinde yorumlanir..Allahu alem..
sadece Siz kendinizi degistirin ins.her sey daha guzelle dogru degisip..duzelecektir..
Sizi yazdiklarimi okuyun..ve O mesaji yazin..devamli kisa mesajlar yazin... Onu ozlediginizi de belirtin..
Selametle..Hayra kalin..
inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim dualarınıza, Allah'ım sizlerin de cümlesinin de hayır dualarını kabul eylesin, iki cihanda afiyet versin inşallah.
Eşimin o msjını görünce kısa süreli bi şok yaşadım, ama üstümden de bi yük kalktı gibi hissettim çünkü iyi ya da kötü bi cvp verdi sonuçta...
Eşimin inatçı bir yapısı var, ben ne yapsam ne etsem de değişmeyecektir fikri, çünkü açık ve net "sana sevgim saygım kalmadı" dedi ve açık kapı bırakmadı, eve dön de demedi. Eğer eşim bana kıymet verseydi gül gibi geçinecektik.
Aklıma takılan; bir anne evladının yuvasının yıkılmasına göz yumar mı? Benim ailem böyle olsun ister miydi kesinlikle hayır ama eşimin sevgisini ölçmek istedim, annemler de seviyorsa hatasını bilir gelir dediler, olmadı.
Onun annesi ya da yakınları en azından "sizin derdiniz nedir, daha yeni evlisiniz, bunlar affedilir, siz yuvanıza bakın gerisini boş verin, mutlu olun gerisi gelir" deselerdi; ben de bunun üzerine eşime sevgimi saygımı belli ederdim üzerinde dururdum.
Ben eşime ben de hatalıyım dedim, ama sen de hatalısın dedim, hiç hatasını kabul etmedi, etmeyecek de inadını biliyorum. Eşim böyle durumlarda olsun, ben bir şey konuşuyorsam, düzgünce konuştuğum halde bile, konu ne olursa olsun sıkılır, beni susturur ya da kaile almaz öyle bir ifadesi var eminim ben o msjları attığımda da önemsemedi. Bana biraz olsun hak verseydi; ben ona hak verdim her zaman, yeri geldi bana cevap vermese de; hem kendi huyumu, suyumu, hem de aile yaşantımızı anlatarak, neler gördük, neler yaşadık hepsini anlattım beni, bizi daha iyi tanısın diye. Bunları da dediğim halde unutmuş her şeyi, şu an gözü kör olmuş beni istemiyor belli.
Ben şimdi ona bu bitirme msjına karşılık msj atsam beni değersiz bulacak (
oysaki o bana öyle msj atsa daha çok değerlenir gözümde çünkü affetmek büyüklüktendir, herkes hata yapar.Allah geri dönüşü olmayan hatalar yaptırmasın), hatalı o, o yüzden kendisi çeksin hatasını diyecek kendince, ailesiyle paylaşacak, onlar da aman boş ver sana kız mı yok diyecekler, o kendi haline yansın diyecekler. Neden mi çünkü dul damgası olur ya bazılarında; "onu kimse almaz!", "ama sana ne kızlar çıkar" derler, o yapıda insanlar çünkü.
Allah'a havale ediyorum, Allah'ım eğer yazdıysa alnıma yine de onun içine de bir yumuşaklık verir diye düşünüyorum. Allah'ım hepimizin sonunu hayır eylesin. Ama sağolun, en azından bundan sonraki hayatımda sabırlı sakin olmaya çalışacağım.