Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Allahım, bize, bana Sekîne huzur ver..Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir...
Sinirlerim ve kaslarımdaki gerginliği,İçimdeki Fırtınaları dindir.
Allahım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR,
İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL VER.
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh Güç ve kuvvet ancak yüce
ve büyük Allahın cc.yardımıyla olur. ..
Rüyada eşini görmek;
ihtilaf ve çözülmemiş sorunlar anlamına gelmektedir. İçinizde yavaş yavaş kabaran, dışarı şiddetli kızgınlık,kırgınlık yansıyan Bilinçaltbir rüya..
Son mahkeme yaklaşıyor ya akliniz ,ile vicdaniniz ,gitmek mi , kalmak mi,iyi mi kötü mü yapiyorum muhasebesi..bazı şeyeri İçine sinmiyor,sindiremiyorsun...
İçinde bulunduğunuz ruh haliniz ,güven sorununuzun olduğu ve sizin bir ihanet korkusu yaşadığınıza delalettir,Tedbir ve temkin Ya Hu..SELAMETLE..
Allahım, bize, bana Sekîne huzur ver..Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir...
Sinirlerim ve kaslarımdaki gerginliği,İçimdeki Fırtınaları dindir.
Allahım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR,
İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL VER.
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh Güç ve kuvvet ancak yüce
ve büyük Allahın cc.yardımıyla olur. ..
Rüyada eşini görmek;
ihtilaf ve çözülmemiş sorunlar anlamına gelmektedir. İçinizde yavaş yavaş kabaran, dışarı şiddetli kızgınlık,kırgınlık yansıyan Bilinçaltbir rüya..
Son mahkeme yaklaşıyor ya akliniz ,ile vicdaniniz ,gitmek mi , kalmak mi,iyi mi kötü mü yapiyorum muhasebesi..bazı şeyeri İçine sinmiyor,sindiremiyorsun...
İçinde bulunduğunuz ruh haliniz ,güven sorununuzun olduğu ve sizin bir ihanet korkusu yaşadığınıza delalettir,Tedbir ve temkin Ya Hu..SELAMETLE..