• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eşini görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Allahım, bize, bana Sekîne huzur ver..Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir...
Sinirlerim ve kaslarımdaki gerginliği,İçimdeki Fırtınaları dindir.
Allahım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR,
İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL VER.
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh Güç ve kuvvet ancak yüce
ve büyük Allahın cc.yardımıyla olur. ..

Rüyada eşini görmek;
ihtilaf ve çözülmemiş sorunlar anlamına gelmektedir. İçinizde yavaş yavaş kabaran, dışarı şiddetli kızgınlık,kırgınlık yansıyan Bilinçaltbir rüya..

Son mahkeme yaklaşıyor ya akliniz ,ile vicdaniniz ,gitmek mi , kalmak mi,iyi mi kötü mü yapiyorum muhasebesi..bazı şeyeri İçine sinmiyor,sindiremiyorsun...
İçinde bulunduğunuz ruh haliniz ,güven sorununuzun olduğu ve sizin bir ihanet korkusu yaşadığınıza delalettir,Tedbir ve temkin Ya Hu..SELAMETLE..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun ablacım aslında ne güzel bir dua yazmışsın kesinlikle bu duaya ihtiyacım var. Ben artık ne doğru ne yanlış bilmiyorum, hangisi hayır hangisi şer bilmiyorum. Çünkü benim için doğru yanlışa yanlış doğruya hayır şerre şer hayıra karıştı. Bu yüzden ben artık bu işi beni ve onu noksansız gören Allah'a(c.c) bıraktım. Başından beri hakkımızda hayırlısını istedim istiyorum. Ama bunca yaşadıklarıma rağmen kızımın böyle tanımaması böyle görmemesi için desem de sanki sadece bu sebep yüzünden değil. Hala seviyor muyum diyorum kendi kendime Allah(c.c) rızası için sevdim onun emaneti bildim sahiplendim onu herkesten herşeyden korumaya doğruyu yanlışı anlatmaya çalıştım ama cevabım hayır oluyor. Buna rağmen hala başına kötülük gelmesin diye vicdanım beni rahat bırakmıyor. Sırf bu yüzden o anlarda yanlışlarını düşünmeye çalışıyorum öfkeleniyorum kızıyorum. Ama yine de vicdanımın sesini susturamıyorum çünkü keşke bilmeseydim ama sonunun kötüye gideceğini biliyorum. Halbuki benim yapabileceğim herşey bitti elimden gelenin fazlasını yaptım olmadı. Ama yinede başına bir kötülük gelmesine kötü yola düşmesine vicdanım el vermiyor. Yani sırf bu yüzden ben bilemem sen bilirsin Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eyle diye dua ediyorum. Ama bu işin sonunda dönmek isteyecek biliyorum. Dönmek istese bunca şeyi kabul edemiyorum dönmesini de istemiyorum böyle bir beklentimde yok çünkü ömrümün sonuna kadar aynı korkuyu yaşamam olmayacak dahi olsa o korkuyla yaşamak bana zulüm eziyet haline gelecek. Ama doğru yolu bulsun diye senin bana söylediğin El Hadi (c.c) ismi şerifini senin söylediğin günden beri çekiyorum. Kötüye gidiş var iyiye pek gözükmüyor ama kalpler Allah'ın(c.c) elindedir inşallah hidayet kapıları açılacak diye dua ediyorum. Herşeyin hayırlısı abla Rabbim ne takdir ederse benim kabulüm hikmeti Rabbim bilir bana sabretmek düşer. Zaten elimden gelen başka hiç birşey yok Rabbime inandım ona sığındım vekilim Allah(c.c) dermanım Allah(c.c) verende Allah(c.c) alanda Allah(c.c) o böyle takdir etti. İnşallah bana Eyyüp Peygamberin sabrınıda nasip eylesin. Çünkü çok ihtiyacımın olacağı zamanlar olacak...

Herşey için sağol canım ablam senin sayende nasihatlerinle toparladım. Allah'a(c.c) emanet ol...

Üst Alt