• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Fethullah Gülen'i görmek

fkartal

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Sn. Hocam,

Nasılsınız? Hocam, sizden dün gördüğüm bir rüyayı yorumlamanızı istirham edeceğim.

Rüyamda Fethullah Güleni gördüm. Kendisinin sohbetinde ve dar dairede bulunuyordum. Çok yakınında oturuyordum. Hatırladığım kadarı ile bana "5 Mayıs itibarı ile sıkıntıların artık geçti" dedi. Bu rüyayı gördüğüm tarih 17 Mayıstır.

Bu rüyamı yorumlarsanız, bizleri çok memnun edersiniz Sn Hocam. Şimdiden teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Allah RAZI olsun Hamd olsun iyiyim..
Rüyanızda Fethullah Gülen’ı görmeniz gerçek yaşamınızda bilinç altınızdaki maddi yada manevi destek arayışınızı simgelerken bunu elde edeceğinizi göstermektedir...
Maddi ve manevi zenginlige..ayrica,gurbet,hasretlik ve ozleme de delalettir..
ama unutmayin ki her rahmet zahmet ile gelir her nimet ise kulfetti ile gelir..
"Rahmet (رحمت) ile zahmet (زحمت) arasında bir nokta farkı vardır; Allah dilerse zahmetteki noktayı kaldırıverir..
siz yeterki dert ve sıkıntılarinızi sadece Allah`a soyleyin..
5 Mayıs tarihi sadece size ozel bir tarih Allahu alem
RABBİM HAKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH

atalante

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda fethullah gülen hoca efendiyi gördüm

Selamün aleyküm siteye aslında daha çok bir rüyam için bilgi ararken denk geldim ve sizin profilinizi okudum vs. etkilendim ve izninizle rüyamı anlatmak istiyorum ; rüyam fethullah güleni gördüm aslında ikinci görüşüm bu. Rüyamda oturduğumuz bölgede her yer, her taraf gölgeler içindeydi ve güneşin olduğu yer çok azdı aslında dünyada böyleymiş gibiydi ve o esnada fethullah güleni gördüm güneşin olduğu tarafların olduğu yerleri gösteriyor söylüyordu ve sonra benden küçük erkek kardeşimi sırtına alıp gezdiriyordu bir dede edasıyla ve çok eğleniyorlardı, babamda onları izleyip gülüyordu . ilk gördüğüm rüyamda da çok etkilenmiştim ama bu rüya çok etkiledi beni yorumlarsanız çok ama çok sevinirim. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Hayirdir insallah..
Rüyanızda Fethullah Gülen’ı görmeniz gerçek yaşamınızda bilinç altınızdaki maddi yada manevi destek arayışınızı simgelerken bunu elde edeceğinizi göstermektedir...
Maddi ve manevi zenginlige..ayrica gurbet hasretlik ve ozleme de delalettir..
"Rahmet (رحمت) ile zahmet (زحمت) arasında bir nokta farkı vardır; Allah dilerse zahmetteki noktayı kaldırıverir..
siz yeterki dert ve sıkıntılarinızi sadece Allah`a soyleyin..
sevgi, kin ve düşmanlığı yenebilir kardesim bunu unutmayin...

RABBİM HAKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH

yukido

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada fethullah gülen görmek rüyada fethullah güleni görmek, Rüyada fetö'yü görmek, Fettullah Gülen'i Görmek

Selamun Aleyküm,

Yine yeniden ben bir başka rüya ile karşınızdayım. Mart ayında paylaştığım bir rüyam vardı en aşağıda tekrardan paylaşıyorum.
Bu rüyadan sonra bir takım şeyler oldu,kırmızı olarak olanları paylaştım. Ve ben Kasım ayında istifa ettim. İstifa etmeden önce ise ilk olarak yazacağım rüyayı gördüm.
Yorumlarınız rica ederim..

Sevgilerimle,

Fettullah Gülen ve Ben..

Kasım ayının 3. haftasında gördüğüm için tüm detayları hatırlayamayabilirim.

Özetle rüyam şu şekilde başladı ;
Bir bataklık kenarında duruyordum ve yerde hayvan cesetleri vardı kanlı derisi yüzülmüş domuz yavruları. Midem bulanıyordu. Kusmak istiyordum. Tam o sırada Patron ve her gelenin ekmeğiyle oynayan ve patronla nasıl bir ilişkisi olduğu anlaşılamayan şer kadında yanımda belirdiler. Daha çok tiksindim. Resmen sıkıntılıydım ve acı çekiyordum oradan kurtulmak istiyordum. Tam o sırada inşaat gibi görünen bir iki katlı binanın alt katında feto ve annem ve babam oturmuş sohbet ediyorlardı. fetullah, beni yanına çağırdı ve ağlamaklı gözleri yaşlı bir şekilde üzülmemem gerektiğini söylüyordu ve defalarca şu sözleri sarfetti 'Boş ver onları, Asıl Partide göreceğiz onları' diyordu. 'Asıl Parti, Eğlence yeri burası değil bu dünya değil...'

Bir şekidle yanlarından uzaklaşmıştım ve sonra duydum ki feto vefat etmiş. Evimizin içi insanlarla doluydu, inanılmaz kalabalık vardı. Herkes Cenazeye katılmak hocanın naaşına bir kez olsun dokunmak istiyordu ve bende tabii ki. Üzülüyordum dokunamayacağım için birden naaşını gördük kalabalıklar arkasından insanlar değil melekler taşıyordu naaşını ve inanılmaz bir hızla ilerliyordu kimsenin dokunması imkansızdı ve ben iyice umudumu yitirmiştim ki naaşı tam benim yanımdan geçerken durdu ve ben dokunabildim. Ve sonunda Ohhh! Çok Şükür!' dedim. Sonra naaşın üst kata götürüldüğünü gördüm ve o anda ben de uyandım... Buna nasıl bir rüyaydı diyerek..

Çok geçmedende o işyerinden ayrıldım zaten..

Üzerinden zaman geçti ama ben hala rüyamın ne anlama geldiğini bilemiyorum.. Bu yüzden beni aydınlatabilirseniz çok müteşekkir olurum.

Rüyada Hırsız Görmek

Merhaba,

Bir turizm firmasında çalışmaktayım. Rüyammda 2 aydır çalıştığım ofisimi ve iş yerimi gördüm. Ama korkuyla uyandım. Gece 3-3buçuk gibi rüyanın etkisiyle uyandım.

Aşağıdaki paragrafta bahsettiğim iş arkadaşım bir hafta sonra aynı surat ifadesiyle istifa etti.

bugün ofise yeni başlayacak olan iş arkadaşım ağlıyordu, (neden ağladığını bilmiyorum) ama yüzü ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu. Onu rahatlatmak için çok yakın bir arkadaşım ve diğer bir iş arkadaşımı organize edip ofisten çıkmalarını söyledim tam bu sırada kapıdan çıktıkları sırada iki tane adam kapının önonde bekliyorlardı ( adamların tipleri çok rahatsız ediciydi, fıldır fıldır gözler ellleri ayakları oynuyordu. Siz kimsiniz dedememe kalmadan ikisideiçeri girdi. Ve hemen her şeyi karıştırmaya başladılar, patronumda masasında oturuyot işine devam ediyor ve umursamıyordu hırsızları adamlardan biri bir kolinin içinden anahtar buldu araba anahtarı sanarak sevindi (aslında bir araba anahtarıydı ama patronumuzun bir arabası yok)

Aynı hafta çalıştığımız araç firması ile ilgili çok büyük sıkıntılar oldu hemen başka bir araç firması ile çalışmaya başladık.

Ben telaşla patronu uyarmaya çalıştım: Patron boşver alsın bizim zaten arabamız yok diyerek yine umursamadı. Bense onları bir şekilde kovmaya çalışıyordum. Derken hırsızlardan biri demir bir kapısı olan normalde ofisimizde olmayan bir balkona kapandı. Kapıyı kapatan patronumuzun eşi idi. Uzak dur sakın yaklaşma dememe rağmen patronun eşi daha da yaklaşıyordu hırsıza ( Patronun eşi oldukça güzel bir bayandır bu arada) patronun eşi beni dinlemedi aksine yalvarır gözlerle bana bakarak hayır dedi hırsızın ona dokunmasından hoşlanıyordu. Çünkü eşinin ona ilgi göstermediğini söylüyordu. Ben daha fazla dayanamadım e telefonumu açarak polisi armaya karar verdim. Polise hırsızlık olayını söyledim ve polis bana oradan bir kaç ihbar daha aldık en kısa sürede orada olacağız dedi. 2. katta olmasına rağmen ofisimiz 11 numara diye tarif ettim sanki rüyamda orası 11 numaraydı çünkü. Derken telefonumun şarzının bitmek üzere olduğunu gördüm. Mutfak gibi bir yerde telaşla durumu çözmeye çalışırken patronun hiç görmediğim daha önceki ablası çıka geldi. Ve isyan ediyordu kardeşinin eşine. Ve derken Patron yanıma geldi gördünüz mü dedim üzülerek. Evet dedi. Bundan sonra o burada yaşamıyor. Patron eşini kovmuştu. ( Patronun evi ofisle aynı katta. )

Patronu çok sever ve güvenirdim ancak malesef hayal kırıklıkları yaşattı ve ben kasım ayının yani 11. ayın sonunda artık dayanamayıp istifa ettim .

Ve ben korkuyla ve üzüntüyle uyandım. Eğer bu rüyanın bir anlamı varsa yorumlarsanız çok minnettar kalırım. Çünkü bütün gün çok etkilendim Teşekkür ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
allahkapiacar.jpg

Ve Aleykümselam rüyaniz varsa burada Dini ve vicdani yorumu da vardir!!
Her rüyayi yorumlamaya çalışırken ;Rabbimin bana nasip ettiği ilimleri, Terazinin bir kefesine ,öbür kefeyede kalbimi , Vicdanımı ve Kalbimden Aklıma Düşenleride eklerim...

rüyaniz Hayr olsun..
"Çok geçmedende o işyerinden ayrıldım zaten.. "
Elhamdullilah Ruh ve Akıl sağlığını ve kariyerini etkilemeden kurtulmuşsunuz...
manasi orda kalmiş olsa idiniz;Akıl ve Ruh sağlığınızi etkiler kişiliğiniz ve inancınızdan taviz vererek ;Dünya imtihanini kaybederdiniz Allahu Alem..

"Rüyada Hırsız Görmek "
Nablusi (rahmetullahi aleyh)’ in tabiri: Rüyada hırsız Maddi veya Manevi hastalık ve SIKINTIDIR!!!

değişimler ve yanlış insanlar ve olaylar siz kendi kişiliğiniz,insanlığınız ve karakterinizden;ödün vermeden,
Hayatın değişim ve önünüze çıkardığı yenilik…farkli firsatlara ayak uydurmaya çalışın ..seklinde yorumlanir..

Eskiler "ne ekerseniz onu biçersiniz" demişler. Biz başkalarına karşı davranışlarımızı onlara huzur verecek şekilde dizayn edersek,
onlardan gelen davranış biçimleri de büyük ölçüde öyle olacaktır.
hayirli gunler..
Birini Suçlarken, Yargılarken Terazinin Öteki Kefesine de Mutlaka Vicdanınızı da Koyun. Göreceksiniz Sonuç Daha Adil Olacaktır ...

yukido

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuzu paylaştığınız için. Allah razı olsun. Açıkcası keşke bir fırsat olsaydı da size daha detaylı olarak vicdanım, karakterim, inanışım, fırsat ve kayıplarıma dair uzun uzun paylaşabilseydim özel olarak sizinle.

Vicdanım, dini terbiyem ve ahlak yapım ayrılmam gerektiğini gösterdi bana. Ve çok şükür Rabbime kurtuldum. Çok iyi bir maaşım varken, şu an beş parasızım ve hatta haziranda evleneceğim için aslında para çok iyi gelecekti bir kaç ay daha çalışabilseydim ama para mı,yoksa kişiliğim mi sağlığım mı diye kalınca kendimle başbaşa ayrıldım ve öyle huzurluyum ki... Allahıma şükürler olsun...

mustafaBilkent

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler hocam;
Ben rüyamda beyaz bir yatakta yatarken Fethullah geliyor beyaz bir cübbe ile, ben aniden kalkıyorum diizlerimin üzerinde dikilip elini öpüyorum. Öper öpmez de ağlamaya başlıyorum. Sonra Fetö altımdaki yer yatağını altımdan çekiyor adeta. Ben de kalkıp gidiyorum mutfağa bir tencere içinde pişmiş et ama çok fazla kemiksiz et göyorum, ablam da içli köfte yapıyor o sırada. Anneannem de orada mutfakta duruyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hukumallahindir.jpg

İyi günler kardeşim Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyanızda Fethullah Gülen’i görmeniz; gerçek yaşamınızda bilinç altınızda maddi yada manevi destek arayışı içinde olduğunuzu, ancak ..
"Ben rüyamda beyaz bir yatakta yatarken "
biraz maddi, manevi hastalık geçirip bu desteği bulmakta sıkıntı yaşayacağınızı işaret etmektedir.

"elini öpüyorum. Öper öpmez de ağlamaya başlıyorum"
Allahu Alem uzaklara, gurbette gideceğine işarettir. ayrica gülerken ağlayacağınıza delalettir.

"Allah’a tevekkül et, (işini O’nun vekâletine bırak). Sana (bütün işlerde) vekil, Allah yeter."
33 / AHZÂB - 3

Et rüyaları hiçte iyi sayılmaz. Özellikle çiğ et daima kötüye yorumlanır;Haram mal, Hastalık, dert, sıkıntı, üzüntü ,gam ve keder olarak yorumlanır.

Hz. Ali (r.a.) efendimiz, namaz kılmak için mescide gittiğinde devesini bir gence emanet bırakmış, fakat döndüğünde
devesinin bir yere bağlanmasına rağmen yularının olmadığını görmüştü.
Yeni bir yular için bir satıcıya gittiğinde, kaybolan yuların biraz önce bir genç tarafından, 10 dirhem gümüşe ona satıldığını öğrenir.
Bu duruma satıcıda üzülür. Hz. Ali (r.a) efendimiz, cebinden 10 dirhem çıkartıp eski yuları geri alırken:
O gence yazıklar olsun. Ben bu parayı, deveme baktığı için o gence verecektim. Ama o acele etti, helal rızkını harama çevirdi.
kissadan Hisse...

Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin ve hayırlı olanla mutlu olmayı nasip etsin..
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. ..Selametle...

eces

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Fethullah Güleni görmek

Merhaba.Rüyamda çok kalabalık, çok insan var. Fettullah geliyor onu karşılıyoruz ve bizim eve geliyor. Ona üst katı veriyoruz. Ev çok kalabalık onu sevenler de bizim eve geliyor. Ben bir koşturmacaya giriyorum, bir yandan bu kadar çok insana yemekler pişiyor. Bu arada annem babam geliyor, anneme hemen mutfağa girip yemeğe yardım etmesini söylüyorum. Fetönün yanına çıkıyorum: eşim çocuklarım yanında, konuşuyorlar, oğlumun elinde bir şey var onu çalmaya çalışıyor üfleyerek, fetö ver nasıl çalınacağını sana göstereyim diyor, ben de oğlum ağzını vurduğu için, yıkayım da getireyim diyorum, veriyor iyice sabunlayıp yıkayıp veriyorum fetöye, rüyam bitiyor.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam eces, rüyanız bazı hayal kırıklıkları veya şüpheler yaşadığınıza işaret ediyor. Sanki güvendiğiniz dağlara karlar yağmış! Bu endişeler sadece sizde değil, aileniz içinde bile huzursuzluğa sebep oluyor şeklinde yorumlanır.

yasin2245

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüya da Fethullah Gülen’ı görmek

Selamün aleyküm nasılsınız? Rüyamda Fetullah Güleni gördüm. Daha önce bir rüyada beni affedin diyordum. Dün gece ki rüyamda ise ayakta karşılıklı duruyorduk, o biraz daha yuksekteydi ve ben fetöye beni affettin mi dedim o da bana Allah'ın affetigini biz nasıl affetmeyiz dedi. Rüyamı yorumlarsaniz hoşnut olurum. Allah hepimizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Allah RAZI olsun Hamd olsun iyiyim..
Rüyanızda Fethullah Gülen’ı görmeniz;
gerçek yaşamınızda bilinç altınızdaki maddi yada manevi destek arayışınızı simgelerken bunu elde edeceğinizi göstermektedir...
Maddi ve manevi zenginlige..ayrica,gurbet,hasretlik ve ozleme de delalettir..

Rüya da Fetullah Gülenden aff ve helalik istemek;
vicdani olarak kendinizi Ona karşı mahcup ,borçlu hissediyor ve bu yükten gerçekten rahatsız olmaniza yorumlanir..
Rüyada af dilediğini görmek, yaptığınız işlerde niyetinizin iyi olduğuna, pişman olunan bir konu hakkında feraha kavuşmayı da delalet eder.
Yanlışın neresinden dönülürse kârdır,Selametle..

zazam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada fetullah gülen görmek

Selâmün aleykum gönül sızım, hayırlı çalışmalar. ben rüyamda Fethullah Güleni namaz kılarken gördüm. ustunde araplarin giydi uzun elbise gibi kiyafet vardi duaa..ben onun önünde duruyorum o secde ediyordu önüne geçmemek için kenara çekildi o namaz daki halini hissettim. gönül sızım ben fetöyi bir kere daha görmüştüm onunla evli idim Hayır olsun insallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam kardeşim Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyanızda Fethullah Gülen’i görmeniz;
gerçek yaşamınızda bilinç altınızda maddi yada manevi ,ruhsal destek arayışı içinde olduğunuza ,yada Gurbet hüznü yaşamaniza yorumlanir..

Rızkı sadece ALLAH (c.c)'tan isteyiniz! Yalnız ALLAH (c.c)'a kulluk edin!!ve Yardım istersen sadece ALLAH'tan dile yardımı..

Dualarımızı gönülden samimi ve hakkımızda hayırlısını dileyerek yapalım. Bizim hayırsız düşündüğümüz bir olay bizim için hayır olabileceği gibi hayırlı düşündüğümüzde hayırsız olabilir bunu unutmayıp yüce Allah’tan hep hayırlısını dileyelim.
dua etmek insana güç verir ve sabretmeyi öğretir,Allah cc. yakınlaşmamızı sağlar..

Kul Allah'a dayanır ve güvenirse ve gerçek dost olarak sadece Allah'ı bilirse mutlaka ve mutlara Rabbim duasina icabet eder!!Allah'tan size en iyi şeyleri yapma yeteneği ,Fırsatı ,imkanı
vermesini isteyin. selametle..

"Allah’a tevekkül et, (işini O’nun vekâletine bırak). Sana (bütün işlerde) vekil, Allah yeter."
33 / AHZÂB - 3

Ö

ÖMER-45

Kayıtsız
Misafir
Rüyada M. Fetullah gülen hocayı görmek

Selamünaleyküm. Rüyamda Fetullah gülen gördüm, böyle büyük bir oda gibi bir yerdeyiz içerisi çok kalabalıktı. Ve içerde hakim savcılar vardı ve fetöyüı yargılıyorlardı. Fetullah gülen'in yanında iki tane daha büyük ağbeyleri vardı ve o esnada fetö gözlerini kapatarak arapça dua okumaya başladı ve yanında abilerde gözlerini kapattı ve onlarda arapça dua okumaya başladılar. Bir anda salondaki herkes bayılmaya başladı, sanki bir anda azrail a.s canlarını alıyordu tek tek insanlar kafası aşağıya eğilmiş bir vaziyette düşüyordu. Sıra tam bana gelecekken bende euzu besmele çekerek gözlerimi kapattım odadaki herkez bayılmış gibi cansızdılar ve gözlerimi hafifçe etrafa bakmaya başladım ve fetö ile yanında ki bir kişi ile halen arapça dua okumaya devam ettiklerini gördüm ve dedim şimdi beni fark edecek en iyisi bende gözlerimi kapatayım dedim. Daha sonra gözlerimi açtığımda fetö ile yanındaki bulunan abi oda da yoktular. Ve insanların bir kısmı uyanmış kendilerine gelmiş ne olduğunu bile anlayamamışlardı. Bu rüya ne demektir acaba.

imagine_27

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada Fethullah Gülen görmek.
Selamünaleyküm,
Sayın editör, regaip kandili gecesi bir ruya gördüm
Hizmet okullar vb, tam hatırlamıyorum bazı şeyler gördüm ama aklımdan çıkmayan tam hatırladığım bazı kısımlarını anlatayım,

Ruyamda Fetöyle bir yerlere gidiyorum, sokakta görenler tanıyanlar oluyor, yol veriyor saygı gösteriyorlar, derken yol daralıyor gittikçe hatta engeller çıkıyor. Engellerin altından yanından eğilip bükülerek çok zor geçiyoruz, sonra engeller ve yol bitiyor. Karşımıza çok yuksekçe bir yerde çok güzel bahçe gibi bir yer çıkıyor, hatta bu bahçe çok güzel bir denizi görüyor. Rüyamda öldüğümü anlıyorum /veya söyleniyor. Hatta bir mezar gösterip bu seni muayene eden ameliyat eden doktorun mezarı deniyor...

Sizce regaip kandili gecesi sabah namazından evvel gördüğüm bu rüyanın yorumu nedir?

Selam ve dua ile

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam kardeşim Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyanızda Fethullah Gülen’i görmeniz;
gerçek yaşamınızda maddi yada manevi destek arayışı içinde olduğunuzu,
Allahu alem Sizin de Fethullah Gülenin de biraz maddi, manevi hastalık ,sıkıntı ,darlık, imtihan gereceğinize yorumlanir... selametle..

Allahümme atina fi’d-dünya haseneten ve fil’l-ahireti haseneten ve kına azaben’n-nar.”
(Allah’ım! Bize,hem dünyada ,hem ahirette iyilik ver ve bizi ateş azabından koru”)

“La ilahe İlla ente subhaneke inni küntü mine’z-zalimin”
(“Sen’den başka ilah yoktur.Seni tenzih ederim.Şüphesiz ben zalimlerden oldum”)

“Euzübi-kelimati’l-lahi’t-tammeti min gazabihi ve şerri ibadihi ve min hemazati’ş-şeyatıyni ve en yahdurun”
(“Kendi gazabından,kullarının şerrinden,şeytanın vesveselerinden Allahu Teala’ya sığınırım.”)

legolas

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
fetullah gülen beyi rüyada görmek

Selamun aleyküm, ben ramazanın ilk sahurunda kahvaltımı yapıp uyumuştum ki fetö ile evimizin mutfağında çay içiyoruz. Yalnız o benim yurt dışındaki 26-27 yaşlarındaki abimmiş ve eve gelmiş bana abine ilgi göstermiyorsun diye sitem ediyor. Bende sen benim abimsin, kanımdansın nasıl seni sevmediğimi düşünürsün, başımdaki sorunları görüyorsun diyorum. Sanırım rüyamda bir boşanma sorunum var. Sonra uyanıyorum hayırdır inşallah.. şimdiden teşekkürler.. saygılar..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz varsa burada Dini ve vicdani yorumu da vardir!!
Her rüyayi yorumlamaya çalışırken ;Rabbimin bana nasip ettiği ilimleri, Terazinin bir kefesine ,öbür kefeyede kalbimi , Vicdanımı ve Kalbimden Aklıma Düşenleride eklerim...

rüyaniz Hayr olsun..
Rüyanızda Fethullah Gülen’i görmek;
gerçek yaşamınızda bilinç altınızda maddi yada manevi destek arayışı içinde olduğunuzu, ancak ,maddi, manevi ,ruhsal, psikolojik sorunlar,yanlızlık geçirip bu desteği bulmakta sıkıntı yaşadınızı işaret etmektedir.

“La ilahe İlla ente subhaneke inni küntü mine’z-zalimin”
(“Sen’den başka ilah yoktur.Seni tenzih ederim.Şüphesiz ben zalimlerden oldum”)

“Euzübi-kelimati’l-lahi’t-tammeti min gazabihi ve şerri ibadihi ve min hemazati’ş-şeyatıyni ve en yahdurun”
(“Kendi gazabından,kullarının şerrinden,şeytanın vesveselerinden Allahu Teala’ya sığınırım.”)

Kalbiniz de herkesin oturabileceği bir sandelye bulunsun.”
İnşallah hayırlara vesile olur.selametle..

Üst Alt