rüyada fethullah gülen görmek rüyada fethullah güleni görmek, Rüyada fetö'yü görmek, Fettullah Gülen'i Görmek
Selamun Aleyküm,
Yine yeniden ben bir başka rüya ile karşınızdayım. Mart ayında paylaştığım bir rüyam vardı en aşağıda tekrardan paylaşıyorum.
Bu rüyadan sonra bir takım şeyler oldu,kırmızı olarak olanları paylaştım. Ve ben Kasım ayında istifa ettim. İstifa etmeden önce ise ilk olarak yazacağım rüyayı gördüm.
Yorumlarınız rica ederim..
Sevgilerimle,
Fettullah Gülen ve Ben..
Kasım ayının 3. haftasında gördüğüm için tüm detayları hatırlayamayabilirim.
Özetle rüyam şu şekilde başladı ;
Bir bataklık kenarında duruyordum ve yerde hayvan cesetleri vardı kanlı derisi yüzülmüş domuz yavruları. Midem bulanıyordu. Kusmak istiyordum. Tam o sırada Patron ve her gelenin ekmeğiyle oynayan ve patronla nasıl bir ilişkisi olduğu anlaşılamayan şer kadında yanımda belirdiler. Daha çok tiksindim. Resmen sıkıntılıydım ve acı çekiyordum oradan kurtulmak istiyordum. Tam o sırada inşaat gibi görünen bir iki katlı binanın alt katında feto ve annem ve babam oturmuş sohbet ediyorlardı. fetullah, beni yanına çağırdı ve ağlamaklı gözleri yaşlı bir şekilde üzülmemem gerektiğini söylüyordu ve defalarca şu sözleri sarfetti 'Boş ver onları, Asıl Partide göreceğiz onları' diyordu. 'Asıl Parti, Eğlence yeri burası değil bu dünya değil...'
Bir şekidle yanlarından uzaklaşmıştım ve sonra duydum ki feto vefat etmiş. Evimizin içi insanlarla doluydu, inanılmaz kalabalık vardı. Herkes Cenazeye katılmak hocanın naaşına bir kez olsun dokunmak istiyordu ve bende tabii ki. Üzülüyordum dokunamayacağım için birden naaşını gördük kalabalıklar arkasından insanlar değil melekler taşıyordu naaşını ve inanılmaz bir hızla ilerliyordu kimsenin dokunması imkansızdı ve ben iyice umudumu yitirmiştim ki naaşı tam benim yanımdan geçerken durdu ve ben dokunabildim. Ve sonunda Ohhh! Çok Şükür!' dedim. Sonra naaşın üst kata götürüldüğünü gördüm ve o anda ben de uyandım... Buna nasıl bir rüyaydı diyerek..
Çok geçmedende o işyerinden ayrıldım zaten..
Üzerinden zaman geçti ama ben hala rüyamın ne anlama geldiğini bilemiyorum.. Bu yüzden beni aydınlatabilirseniz çok müteşekkir olurum.
Rüyada Hırsız Görmek
Merhaba,
Bir turizm firmasında çalışmaktayım. Rüyammda 2 aydır çalıştığım ofisimi ve iş yerimi gördüm. Ama korkuyla uyandım. Gece 3-3buçuk gibi rüyanın etkisiyle uyandım.
Aşağıdaki paragrafta bahsettiğim iş arkadaşım bir hafta sonra aynı surat ifadesiyle istifa etti.
bugün ofise yeni başlayacak olan iş arkadaşım ağlıyordu, (neden ağladığını bilmiyorum) ama yüzü ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu. Onu rahatlatmak için çok yakın bir arkadaşım ve diğer bir iş arkadaşımı organize edip ofisten çıkmalarını söyledim tam bu sırada kapıdan çıktıkları sırada iki tane adam kapının önonde bekliyorlardı ( adamların tipleri çok rahatsız ediciydi, fıldır fıldır gözler ellleri ayakları oynuyordu. Siz kimsiniz dedememe kalmadan ikisideiçeri girdi. Ve hemen her şeyi karıştırmaya başladılar, patronumda masasında oturuyot işine devam ediyor ve umursamıyordu hırsızları adamlardan biri bir kolinin içinden anahtar buldu araba anahtarı sanarak sevindi (aslında bir araba anahtarıydı ama patronumuzun bir arabası yok)
Aynı hafta çalıştığımız araç firması ile ilgili çok büyük sıkıntılar oldu hemen başka bir araç firması ile çalışmaya başladık.
Ben telaşla patronu uyarmaya çalıştım: Patron boşver alsın bizim zaten arabamız yok diyerek yine umursamadı. Bense onları bir şekilde kovmaya çalışıyordum. Derken hırsızlardan biri demir bir kapısı olan normalde ofisimizde olmayan bir balkona kapandı. Kapıyı kapatan patronumuzun eşi idi. Uzak dur sakın yaklaşma dememe rağmen patronun eşi daha da yaklaşıyordu hırsıza ( Patronun eşi oldukça güzel bir bayandır bu arada) patronun eşi beni dinlemedi aksine yalvarır gözlerle bana bakarak hayır dedi hırsızın ona dokunmasından hoşlanıyordu. Çünkü eşinin ona ilgi göstermediğini söylüyordu. Ben daha fazla dayanamadım e telefonumu açarak polisi armaya karar verdim. Polise hırsızlık olayını söyledim ve polis bana oradan bir kaç ihbar daha aldık en kısa sürede orada olacağız dedi. 2. katta olmasına rağmen ofisimiz 11 numara diye tarif ettim sanki rüyamda orası 11 numaraydı çünkü. Derken telefonumun şarzının bitmek üzere olduğunu gördüm. Mutfak gibi bir yerde telaşla durumu çözmeye çalışırken patronun hiç görmediğim daha önceki ablası çıka geldi. Ve isyan ediyordu kardeşinin eşine. Ve derken Patron yanıma geldi gördünüz mü dedim üzülerek. Evet dedi. Bundan sonra o burada yaşamıyor. Patron eşini kovmuştu. ( Patronun evi ofisle aynı katta. )
Patronu çok sever ve güvenirdim ancak malesef hayal kırıklıkları yaşattı ve ben kasım ayının yani 11. ayın sonunda artık dayanamayıp istifa ettim .
Ve ben korkuyla ve üzüntüyle uyandım. Eğer bu rüyanın bir anlamı varsa yorumlarsanız çok minnettar kalırım. Çünkü bütün gün çok etkilendim Teşekkür ederim...