• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada fırtına-hortum görmek

R

reyyaneren

Kayıtsız
Misafir
Merhabalar 8.5 aylık hamileyim bu aralar çok rüyalar görüyorum genelde rüyalarım çıkar 36 yaşındayım, akşamki rüyam beni çok etkiledi hava durgun gibi iyi ama fırtına zamanı çıkan hortum arda arda çıkıyor uzaktan korku ile bakıyorum yanımda biri var kim hatırlamıyorum gökten şimşekler çakıyor ardarda, korkuyorum ama çok değil şimşek sonucu yerde ateş yanıyor dumansız eyvah diyorum heryer yanıcak söndürmemiz lazım diyorum ama kaçmaya çalıyorum. O anda domuz etinden olan bir şey içinde bi insan varmış güya eti kesmeye çalışıyoruz içindeki o insanı kurtarmak için ama kesici alet bir türlü ne yaptıysak kesmiyor sanki et taştan. Domuz eti ne kadar da setmiş diyorum. Sanırım sonunda kesmeyi başarıyoruz böylesi uzun ve yorucu bir rüya anlam veremedim. Dilerim Allahtan hayırlara çıkarır....yorumlarınız için şimdiden teşekür ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum reyyan kardesim haydi Bismillahirrahmanirrahim cekerek Allah a teslim olarak bu ruyanizi beraber yorumlamaya calisalim ?
Hayirdir ins. diyelim Rabbim de Hayirlara cikarsin..
bildiginiz gibi İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya
2- Şeytani rüya
3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.
simdi Siz 36 yaşında 8.5 aylık hamile olan bir kardesimizsiniz!
ilk once sunu soylemeden yoruma gecemiyecegim.. Su anda sizin hamilelikte yasadiginiz, hissediginiz, duygu ve dusunceleriniz bile bebegin beynine bilinc alti yerlestigini
ve ileride bebeginizi etkiliyecegini biliyormu idiniz?
o yuzden cocuk terbiyesi 2 yasindan degil ana karninda baslar..guzel kardesim...

Rüzgar. Fırtına,hortum rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
bu tip ruyalar hayatınizin tamamen değişeceğini açıklar...zaten bebek gelince ins. her sey Tabii olarak, fiziksel, hormonsal ve duygusal, maddi, manevi olarak kendiliginden değişecektir..
Rüyada fırtına büyük değişiklik olarak yorumlanır. Böyle bir fırtınada kaldığını gören kimse, kendisine yepyeni bir...

bu değişiklikleri felaket, kayip gibi görmek yerine güvenli ve alışıla gelmiş yaşantınız yerine kendinizi yeni yaşantiniza HAZIRLAYIN.....
hamileligin verdigi yogun bir duygusal dalgalanmalari yaşadığınızin FARKINDAMISINIZ?
Rüyada görülen kasırga, endişe ve korku yerine dikkat ve ihtimam ,HAZIRLIK gösterilmesinin daha akıllıca olduğu hakkında bir uyarıdır...
Rüyada görülen domuz, sözünde sebatsız ve vefasız olan kuvvetli ve hilekar bir düşmandır.
Dost ve düşmanlarinizi iyi belleyin..
Selamet ile Hayra kalin Allah cc. dogumunuzu kolaylastirsin ins..Yar ve Yardimciniz olsun..

Kendinize ALLAH yolunda kardeşler edinin Çünkü onlar dünya için de, âhiret için de lâzımdır. Hz. Ali

Sahbaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada (hortum) fırtına ve un görmek

Selamün aleyküm,bu gece kızkardeşim ve kaynım için istihareye yattım.tam hatırlamıyorum karışıktı, fakat hatırladığım kadar anlatmaya çalışacağım.ben normalde tesettürlü bir bayanım fakat mini etek giymiş bir halde seminer tarzında birşey seyrediyorum yanımda yıllar öncesinden ni arkadaşım var bayan beraber çıkıp sigara içiyoruz bu arada ortalık karışıyor insanlar kaçışıyor fırtına çıkıyor,biz hortumdan kaçıyoruz.sanki,bir ekmek yada yufka dükkanına giriyoruz insanlar kuyrukta kızım unla oynamak istiyor hepimiz una bulanıyoruz,bu arada yufkacı annesini arayıp bu unu nerden aldığını bir daha tanımadık yerden un almamasını söylüyor, hangi ara hatırlamıyorum evli bir bayanım bi ara beni istemeye gelcekler gibi bir ortam oluyor.Biliyorum biraz karışık ama ne olur cevap verin hayırmı bu iş sizce teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hayirdir insallah..
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı medeni hali cinsiyeti O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Rüzgar. Fırtına,hortum rüyaları,bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
bu tip ruyalar hayatınizin tamamen değişeceğini açıklar...
Rüyada fırtına büyük değişiklik olarak yorumlanır...artik hayirli mi olur bu da sizin bakis aciniza gore degisir...
Böyle bir fırtınada kaldığını gören kimse kendisine yepyeni bir...yol cizer..
Rüyada Fırtınaya yakalandigini gormek;görmek Kargaşa, Şiddet,karışıklik, tedirginlik Duygusal fırtına anlamlarını simgeler.
Rüyada fırtına görmek, Fitne ve fesatı da işaret eder...

kızkardeşiniz ve kaynıniz için Siz sebep olmayin her kes belasini da sefasini da kendi bulsun kardesim!!!
Sonra hayattiniz boyunca vicdan azabi duymayasiniz..
ikiside olgun, kamil insan ise kendi kararlarini kendileri versinler...
siz sadece HAYIRLISI deyin ve kenara cekilip Dua edin...

FIRTINA,bu değişiklikleri felaket kayip gibi görmek yerine güvenli ve alışıla gelmiş yaşantınız yerine kendinizi yeni yaşantiniza HAZIRLAYIN !! anlamina da gelmektedir..

"tesettürlü bir bayanım fakat mini etek giymiş bir halde seminer tarzında birşey seyrediyorum "
Bilerek ya da bilmeyerek işlediğiniz günaha delaletir..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun hayirli gunler..

canimkızım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda firtina hortum gormek

Merhabalar, 4 aylik bir kizim var basinin ustundeki bingildak denilen yumusaklik erken kapandi, doktor tomografi istedi fakat tomografi bilindigi uzere radyasyon yayan cok zararli bir makina ayrica tomografiye girmeden bebegime anestezi uygulayıp oyle sokacaklar. Hem radyasyon hem narkoz daha el kadar bir bebek icin gonlum hic razi değil. Bu yuzden bu mubarek gunun hurmetine cok dua ettim Rabbime, bana bir yol gostermesi icin. Rüyamda evdeyiz tam yemek yiyecez birden firtina cikiyor ve pes pese hortumlar cikiyori yer altindan heryer su oluyor sadece zarar vermiyor hortum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz Hayr olsun
Rüyada fırtina ve hortum görmek;
Fırtına rüyaları kötüye yorulmaz. Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler.
Fırtına,hortum rüyaları,bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
insanoğlu sabırsızdır illa her şeyi hemen bilmek ister...Oysa bu da hayat imtihanin bir bir parçasıdır..

"firtina cikiyor ve pes pese hortumlar cikiyori yer altindan heryer su oluyor sadece zarar vermiyor hortum. "

şu An Yaşadığınız endişe,stress, korku su ise insan beyni,zarar vermiyor..

Rabbim en iyisini bilir ama rüyaniza binaen biraz daha bekleyin...bari yavrucak 6. ay arasina girsin...kendim de tıp okudum bebeklerin gelişimi bebekten bebeğe farklılık gösterir..

Bebeklerde kafatası kemiklerinin birleştiği yerlerde yer alan açıklıklara fontanel ya da bıngıldak denilmektedir.
Yenidoğanda önde ve arkada olmak üzere iki tane bıngıldak bulunmaktadır. Öndeki bıngıldak doğumdan sonra yaklaşık 3-18. aylar arasında,
arkada yer alan bıngıldak ise 6-8. haftalarda kapanır...
bu da Bebeğin bünye ve beslenmesine göre değişir..
Rabbim, Kuran-ı Azimüşşan hürmetine yavrunuza sağlık, sıhhat ve afiyet versin...Selametle..

duaa..

kadir tepe

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada hortum (fırtına) görmek.

Selamün aleyküm hocam rüyamda açık bir arazide aniden hortum fırtınası çıkıyor. Üstüme doğru gelip benim omuzlarımın arkasından yükselmeye ve dönmeye devam ediyor. Sanki hortum omuzlarımın arkasından çıkmış gibi dersiniz ama bu hortum bana zarar vermiyor. Yorumlarsanız sevinirim, hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Fırtına rüyaları kötüye yorulmaz. Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler.
Fırtına,hortum rüyaları,bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
insanoğlu sabırsızdır illa her şeyi hemen bilmek ister...Oysa bu da hayat imtihanin bir bir parçasıdır..
şu An Yaşadığınız endişe,stress, korku ,stress olarak da yorumlanabilir..

"sanki hortum omuzlarımın arkasından çıkmış gibi dersiniz."
Başımıza gelenler hiçbir zaman sebepsiz değildir, her birinin kendi anlamı ,sebebi ve gayesi vardır

Sebepsiz gibi Başımıza gelenler aslında kendi ellerimiz ile yaptıklarımızdır..
Önemli olan şudur: Yaşadıklarımız bizi geri mi götürüyor, ileriye mi?ibret ,ders alabiliyormuyuz.. yoksa aynı tas aynı hamam devam mi ediyoruz yaşamımıza...?
Ya başımıza hiç bir şey gelmeseydi, bizi uyaran hiç bir şey olmasaydı ve yaptıklarımız birikseydi ve bir anda korkunç bir felaketle
hortum fırtınası ile karşılaşsaydık daha mi iyi olurdu..?

Başımıza gelenler gaflette dalıp gitmemizi , engelliyor. Başımıza gelenler aslında Allah’ın hala bizi unutmadığının da bir göstergesi, belki değişiriz diye
O cc. bize uyarıcılar , uyandıricı vakaalar gönderiyor..
ikinci bir bahar,Yeni Bir Başlangıç..kim bilir belkide Sizin Yeni bir cemreye, taze bir bahara ve yeni başlangıca ihtiyaçiniz vardı.Selametle..

ofluarif61

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada fırtına görmek

Rüyada fırtına gelmesi, rüyada fırtına görmek rüya tabiri.
Selamün aleyküm hocam, öncelikle şunu belirteyim 26 yaşında evli bir erkeğim. Hocam dün gece rüyamda giriş kat gibi bir yerdeyim ama önü açık bir yer. Bir an fırtına geliyor tuğlalar fırliyor, ben egiliyorum. Daha sonra iyice yaklaşan firtinadan bütün tuğlalar firliyor tabi ardından bina üstüme yıkılıyor. Tam üstüme cokecekken uyandım. Rabbim hayırlara çıkarsın ancak bu nedir? Bir tane daha var, bu rüyamda çok ilginç Rabbim dediğim gibi hayra çıkarsın onu da yorumlarsiniz değil mi hocam. Ben onu da yazacağım akşam, şu an ise gitmek zorundayım. Allah yardimcimiz olsun dualarimiz kabul olsun, tüm islam aleminin günü hayr olsun inşaallah. ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada fırtına görmek;

Rüyada fırtına görmenin psikolijik yorumu;
Öfke eken fırtına biçer.Bunu sakın unutma!! Öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor..
insanlara karşı daha dikkatli ,daha sabırlı davranmanız gerekli..aceleci ve tahammülsüz bir tutum içine girip, çok basit, küçük, önemsiz bir şeyi büyütüp içinden zor çıkılır bir olay hâline bir bardak suda fırtına koparmayı bırakın!! yoksa dünya tüm ağırlığıyla üstünüze yıkılır..olarak yorumlanir...

Sorun ; olaylara mantıklı yönden bakabilmek bazen yapamıyoruz işte (nefsimizle hareket ediyoruz) o zaman problemler,fırtınalar çıkıyor...
Böyle davranmanız gerektiğine yoksa işlerinizin kötüye gideceğine işaret eder.bir bardak olmayı bırakın!!da kabınızı genişlettin...
ya da Öfkenizi duygu ve düşüncelerinizi kontrol altına almayı öğrenin........

Tuz ve gölet
Vaktiyle bir ustanın hayli tembel, her şeyden şikayet eden bir çırağı varmış. Çırak öylesine sabırsızmış ki ustasının her dediğini mızmızlanarak yapıyormuş.
Usta bu duruma bir son vermek istiyormuş. Bir gün dükkandayken çırağa seslenmiş:
-Oğlum şu raftan bir bardak al ve içini suyla doldur. Sonra içine bir kaşık tuz koyup karıştır.
-Çocuk denileni yapar ve içi tuzlu su dolu bardakla ustasının yanına gelir. Usta çıraktan bu suyu içmesini söyler. Çocuk şikayetçi bir ses tonuyla:
-“Usta tadı acıdır bunun, içilmez ya” der.

Usta kıkırdayarak çırağını kolundan tuttu ve dışarı çıkardı. Sessizce az ilerdeki gölün,gölettin kıyısına götürdü ve çırağına bu kez de bir avuç tuzu göle atıp,
gölden su içmesini söyledi. Söyleneni yapan çırak, ağzının kenarlarından akan suyu koluyla silerken aynı soruyu sordu:

- 'Tadı nasıl?' 'Ferahlatıcı' diye cevap verdi genç çırak.
- 'Tuzun tadını aldın mı?' diye sordu yaşlı adam, 'Hayır' diye cevapladı çırağı.

Bunun üzerine yaşlı adam, suyun yanına diz çökmüş olan çırağının yanına oturdu ve şöyle dedi:
- 'Yaşamdaki ıstıraplar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok. Istırabın miktarı hep aynıdır. Ancak bu ıstırabın acılığı, neyin içine konulduğuna bağlıdır.
Istırabın olduğunda yapman gereken tek şey ıstırap veren şeyle ilgili hislerini genişletmektir.
Onun için sen de artık gölet olmayı bırak!! da derya olmaya çalış...'

Ömrünüz uzun yolunuz açık olsun! İyi hayat, uzunca süren bir yolculuktur. Sabır ister, Sevgi, ilgi, dikkat, özen, adanmışlık dürüstlük,samimiyet ister,Selametle..

Ozlem fr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada firtina ve hortum gormek

Selamün Aleyküm bu gece rüyamda Türkiye'de bulunan bir evdeyim rahmetli annem, ikiz kardeşim ve daha bir çok tanımadığım insanlar var. Hava karanlık ve dışarıda fırtına, yağmur var. Bir ara pencereden dışarıda bir hortumun bulunduğumuz eve yaklaştığını görüyorum. Herkes bakmaya çalışırken ev yıkılıyor. Hiç bir yaralı, ölen yok fakat ben direk hasta olan rahmetli annemi arayıp yanına koşuyorum, nasıl diye! Annem yaralı değildi fakat çok öğüyor kusmak istiyordu, bende yanında çaresizce yardim etmek istiyorum yüzünü yıkıyorum suyla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Fırtına,hortum rüyaları kötüye yorulmaz. Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler.

Sebepsiz gibi Başımıza gelenler aslında kendi ellerimiz ile yaptıklarımızdır..
Önemli olan şudur: Yaşadıklarımız bizi geri mi götürüyor, ileriye mi?ibret ,ders alabiliyormuyuz.. yoksa aynı tas aynı hamam devam mi ediyoruz yaşamımıza...?
Ya başımıza hiç bir şey gelmeseydi, bizi uyaran hiç bir şey olmasaydı ve yaptıklarımız birikseydi ve bir anda korkunç bir felaketle
hortum fırtınası ile karşılaşsaydık daha mi iyi olurdu..?

Başımıza gelenler gaflette dalıp gitmemizi , engelliyor. Başımıza gelenler aslında Allahın hala bizi unutmadığının da bir göstergesi, belki değişiriz diye
O cc. bize uyarıcılar , uyandıricı vakaalar gönderiyor..
ikinci bir bahar,Yeni Bir Başlangıç..kim bilir belkide Sizin Yeni bir cemreye, taze bir bahara ve yeni başlangıca ihtiyaçiniz var..

Rüyada fırtına görmenin psikolijik yorumu;
Öfke eken fırtına biçer.Bunu sakın unutma!! Öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor..
insanlara karşı daha dikkatli ,daha sabırlı davranmanız gerekli..aceleci ve tahammülsüz bir tutum içine girip, çok basit, küçük, önemsiz bir şeyi büyütüp içinden zor çıkılır bir olay hâline bir bardak suda fırtına koparmayı bırakın!! yoksa dünya tüm ağırlığıyla üstünüze yıkılır..olarak yorumlanir...

Sorun ; olaylara mantıklı yönden bakabilmek bazen yapamıyoruz işte (nefsimizle hareket ediyoruz) o zaman problemler,fırtınalar çıkıyor...
Böyle davranmanız gerektiğine yoksa işlerinizin kötüye gideceğine işaret eder.bir bardak olmayı bırakın!!da kabınızı genişlettin...
ya da Öfkenizi duygu ve düşüncelerinizi kontrol altına almayı öğrenin........
Allah rahmetli annenize Rahmet etsin ona dua edin....

Tuz ve gölet
Vaktiyle bir ustanın hayli tembel, her şeyden şikayet eden bir çırağı varmış. Çırak öylesine sabırsızmış ki ustasının her dediğini mızmızlanarak yapıyormuş.
Usta bu duruma bir son vermek istiyormuş. Bir gün dükkandayken çırağa seslenmiş:
-Oğlum şu raftan bir bardak al ve içini suyla doldur. Sonra içine bir kaşık tuz koyup karıştır.
-Çocuk denileni yapar ve içi tuzlu su dolu bardakla ustasının yanına gelir. Usta çıraktan bu suyu içmesini söyler. Çocuk şikayetçi bir ses tonuyla:
-Usta tadı acıdır bunun, içilmez ya der.

Usta kıkırdayarak çırağını kolundan tuttu ve dışarı çıkardı. Sessizce az ilerdeki gölün,gölettin kıyısına götürdü ve çırağına bu kez de bir avuç tuzu göle atıp,
gölden su içmesini söyledi. Söyleneni yapan çırak, ağzının kenarlarından akan suyu koluyla silerken aynı soruyu sordu:

- 'Tadı nasıl?' 'Ferahlatıcı' diye cevap verdi genç çırak.
- 'Tuzun tadını aldın mı?' diye sordu yaşlı adam, 'Hayır' diye cevapladı çırağı.

Bunun üzerine yaşlı adam, suyun yanına diz çökmüş olan çırağının yanına oturdu ve şöyle dedi:
- 'Yaşamdaki ıstıraplar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok. Istırabın miktarı hep aynıdır. Ancak bu ıstırabın acılığı, neyin içine konulduğuna bağlıdır.
Istırabın olduğunda yapman gereken tek şey ıstırap veren şeyle ilgili hislerini genişletmektir.
Onun için sen de artık gölet olmayı bırak!! da derya olmaya çalış...'

Ömrünüz uzun yolunuz açık olsun! İyi hayat, uzunca süren bir yolculuktur. Sabır ister, Sevgi, ilgi, dikkat, özen, adanmışlık dürüstlük,samimiyet ister,Selametle..

zehra_ozi91

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada fırtına-hortum görmek.
Merhaba
Rüyamda ailemin evlenmem için uygun gördüğü kişinin evinde gördüm kendimi. Ev tadilat halindeydi ve babam onaracaktı evi. Ben pencereye yöneldim gökyüzü karardı ve denizin kabarıp içinden hortum çıktığını gördüm. Pencereleri kapatıp kendimi korudum. Eve hiçbir zarar gelmedi. O sırada şu an sınıfımda olan bir kız öğrencimin yanımda olduğunu fark ettim. Korktuğu için benden yardım istedi ben de kucağıma aldım, sarıldım ve üzerini örterek onu korumaya çalıştım. Sonra bizim evimizin önünde anne tarafından akrabalarımızın içinde olduğu bir arabada buldum kendimi. Dışarıdan beni çağırdılar. Ailem ve evlenmeyi düşündürdükleri kişinin ailesi fotoğraf çektirmek için evin önündeki merdivende sıralanmışlardı. Herkes benim oraya gitmemi bekliyordu. Annemin akrabalarıyla vedalaşıp arabadan indim, yanlarına gittim ve fotoğrafımızı eş adayım olan kişi çekti. Uyandığımda hala fırtınanın etkisindeydim.
Bu rüya dışında birkaç kez o kişinin evini tadilat halinde gördüm ve her seferinde babam onaracaktı. Bu rüyaların bilinçaltından ziyade sürekli gördüğüm için bir anlamı olduğunu düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Fırtına,hortum rüyaları kötüye yorulmaz. Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler.

bu tip rüyalar hayatınizin tamamen değişeceğini açıklar...
Rüyada fırtına hortum büyük değişiklik olarak yorumlanır.selametle..

gzmuls123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hortum fırtına görmek

Selamünaleyküm. Ben 20 yaşında genç kızım, öğrenciyim, bir ay sonra okulum bitiyor. Bir erkek arkadaşım var ve evlenmek istiyoruz fakat babam vermiyor. Rüyamda; okuldan eski bir arkadaşım cinayet işlemiş yani öyle söylüyor herkes. Kafes gibi bir yere sokup kayışlarla dövüyorlar, bende balkondan bağırıyorum bırakın o yapmaz öyle bir şey sizin allahınız yokmu diye. Sonra önümde bozuk paralar var onları cebimde dolduruyorum. O sırada hava birden aydınlanıyor ve uzaktan hortumlar geliyor, yaklaştıkça dahada çoğalıyor. Hemen içeri gidip baba hortum geliyor çabuk çıkmamız lazım diyorum, babam ben çıkmıyorum diyor. Perdeyi açıp gösteriyorum, hortum 5-6 tane olmuş git gide çoğalıyor herkes kacışıyor babam kalmıyor. Erkek kardeşlerim de babam çıkmazsa bizde çıkmayız diyorlar. Ve hortum bizim kapının önüne kadar geliyor orda uyandım. Çok uzun ve yorucu bir rüyayı hayırlara vesile olsun inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr Olsun,
anne ve babanın rızası olmadan evlenilmeyin derin biraz sabr edin babanızı iyilik ile ikna etmeye ve neden razı olmadığını ,sorun ona onun ile konuşmayı deneyin ama her şeyi göze alıyorsanız evlenin...

Rüyada fırtına görmeniz, gerçek yaşamınızda büyük bazı ani değişiklik olacağını ve bu değişikliklerin sizi yoracağına yorumlanır.

Müspet bir rüya değildir ve aynı gerçek yaşamda olduğu gibi sıkıntı, dertler, acıların simgesidir,yaşamınızda kimi ezici mücadele, şok, kayıplara alamet eder...
Rüyada hortum görülmesi aslında içinizdeki fırtınaları ifade eder, selametle.

Hgali

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Hortum Görmek

Merhaba!
Rüyamda, pencereden dışarı baktığımda büyükçe bir hortum evim dışında herşeyi söküyor yutuyordu ve gittikçe uzaklaşıyordu. Yanımda tanıdığım bir büyüyüm var korkmuyor bende ondan cesaret alıp korkmuyordum ama içimde ürperti oluyordu.

LineYığman

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Hortum Görmek

Rüyamda yatağımda yatıyorken dışardan bir hareket gözüme ilişiyor. Kalkıp bakıyorum devasa bir hortum apartmanımıza doğru geliyor. Ben hemen camı kapatıyorum ama üst kata çıktığımda her şeyi dağılmış görüyorum. Hortum kayboluyor. Bir sonraki gün okula ablam götürüyor ve yine uzaklarda hortum görüyoruz ama umursamıyoruz gelmez diye. Tam ayrılıyorum oradan hortum altından geçtiğim camii sutunlarına çarpıyor ve tüm sütunlar yıkılıyor. Altında kalmıyorum çünkü sütunlar birbirlerine dayanarak düşmüş. Sonra yine akşam babam beni alacaklen hortum görüyorum ve uyandım ondan sonra. Çok etkilendim bu rüyadan ilk kez paylaşım yapıyorum.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada hortum görmek

Merhaba...uzun zamandır gördüğüm bir rüyamı sizinle paylaşmak istiyorum.
Rüyamda yüksek bir gökdelenden baktığımı ve denizden çok büyük bir hortum çıktığını etrafımdaki camları, evleri, arabaları ve geriye kalan herşeyi yıktığını gördüm ama hiç zarar görmedim. Sürekli bu rüyayı görüyorum anlamı nedir? yorumlarsanız sevinirim.

A

Aslıhan

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Hortum Görmek

Selamünaleykum..

Öncelikle ismim Aslıhan, 23 yaşındayım ve bir aylık evliyim. Okul hayatımı ailevi sıkıntılarım içerisinde zar zor şükürler olsun bitirdim. Sonrasında evlenmek istedim fakat maddi sıkıntılar ile birlikte üniversite mezunu olmamı önemsemeyip ilk bulduğum işe girdim eşimle birlikte gayret ettik çabaladık ve dişimizle tırnağımızla düğünümüzü yaptık.

Asıl mevzumuz dün gece rüyamda bir hortumun çıktığını herhangi bir yere zarar vermediğini fakat hortumdan su fışkırdığını ve yüzüme geldiğini gördüm sanırım biraz daha uzundu fakat hatırladığım bu kadar, yorumlarsanız çok sevinirim .. Teşekkürler.

Üst Alt