• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada gelinlik giymek

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm kardesim. rüyamda , 4 yil önce ayrildigim eski esim ile yeniden evleniyordum, beyaz bir gelinlik giyinmistim dügün cok üzüntü icerisinde yapiliyordu, ve 3 yil önce vefat eden kayinpederim disinda beni sevecen bir sekilde karsilayan kimse yoktu, parmagimda ikinci esimin alyansi var ve kayinpederimin yanina gidiyor ona sariliyorum ve aglamaya basliyorum, bana soruyor kizim neden agliyorsun sen bukadar, bilmiyorum baba seni cok özledim ben diyorum. gelinligim üzerimdeyken mutfaga gidip yikanmayi bekleyen bulasiklari yikiyorum, ve gelinligim lekelenmesin diyede cok dikkat ediyorum nihayet tertemiz bir sekilde bitiriyorum. sonra masmavi denizin üzerinde bir kiyida bekliyorum, yanimda kizim ile cennet gibiydi... ALLAH razi olsun kardeslerim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
vaktidua.jpg

Aleykum Selam Kardesim Hayirdir insallah diyelim..Kisa gecmeliyim bugun biraz zamanim dar..ama Sen ve Butun Din kardeslerim dualarimdasiniz...
Ruyada Kendinizi bulaşık yikarken görmek;bir cok hata, yanlis,günah işlediğinize ve sonunda farkına vararak pişman olacağınıza ,oldugunuza,ve tövbe edeceğinize, Allah
yolundan ayrılmayarak ruhunuzu rahatlatacağınıza ,huzura KIZINIZ ile ulasacaginiza işarettir...
Allahu Alem...
parmaginizda ikinci esinizin alyansi var...demek ki eski esiniz olan her hukum düşer.. kardesim gecmisiniz sizin geleceginizi ve bu ikinci evliliginizi etkilemesine izin vermeyin..
Yaşanan zor günleri en aza indirmek tarafların anlayış, hoşgörü ve işbirliği ile mümkün olacaktır.
ortada cocuk oldugundan bosanmis eslerin birbirine karsi degil evladlarina karsi sorumluluklari halen devam etmektedir..
En fazla etkilenen ve ileride bu etkilenmenin yarattığı sorunları yaşayacak olanın çocuk olduğu düşünülürse en fazla görev ebeveynlere düşmektedir...

"Hoş memleketin nebatı rabbinin izniyle çıkar, fenasının ise çıkmaz, çıkan da bir şey'e yaramaz, şükredecek bir kavim için âyetleri böyle tasrif ederiz."
Araf;57

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm can kardesim. yorumlariniz icin cok tesekkür ederim, sizinde söylediginiz gibi sanirim bazi seyler bilinc alti düsüncelerden meydana gelmekte, ama RABBIMIN izniyle ve sizlerin dualariyla gececegine inaniyorum. ALLAH sizden razi olsun. RABBIME emanetsiniz...

derin16

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Evli ve hamileyken Gelinlik giymek

s.a ben evli bir erkek cocuk sahibi ayni zamanda hamileyim dun gece ruyamda kendimi kirik beyaz guzel bir gelinlikle gordum ama gercek hayattaki yasantimin aynisi hamileyim gene oglum ve esimde yanimda...iki gundur esimle biraz tatsisiz bu ruya cok etkiledi beni,aydinlatirsaniz cok mutlu olurum.simdiden Allah razi olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah
Rüyada gelinlik giymek, bekar kimseler için evliliğe, evli kimseler için de çocuk sahibi olmaya işaret eder.
Gelin; neşe, huzur, güzel haber ve mutlu zamanların yaklaşacağı anlamına gelir.

"Evli ve hamileyken Gelinlik giymek '"
Bu gunlerde Siz hamilelikten biraz fazla hassas,esinizde gergin ve yorgun biraz da cevresinin etkisi ile biraz anlayissiz olduguna
ve gecici olan SIKINTILAR icin Sabr etmeniz gerektigine isarettir..
Duygularda , kederli, üzüntülü, hüzünlü hissetme ..Bebeginizi de etkiledigini UNUTMAYIN!!
Bebeginiz icin sakin ,sabirli ve uyumlu olmaya calisin..
Siz bir annesiniz!Fedakarlik abidesi!
Hayirli huzurlu gunler.

derin16

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tesekkur

Allah razi olsun kardesim aslinda guzel bir ruyaydi ama nette okudugum ki yorumlar korkutmustu beni icimi ferahlattin cok sagolasin...

Erva

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kırmızı gelinlik giymek

Selamun aleyküm,
Öncelikle rüyamı özetleyim.
Ben rüyamda kendimi kırmızı Bir gelinlik içerisinde gördüm ve evlendigim Adam tanimadiğim engelli birisiydi. Aslında ne mutluydum nede mutsuz. Ben Iki çocuk annesiyim eşimle ayrıldık Iki küçük çocuklarim olduğu için evlendiğim adamin engelli olmasi biraz üzüyor beni Nasil idare edecegim diye. Ama kafama takmiyorum. Rüyamdaki kirmizi gelinliği ilk evliliğimde de giymişim Gene aynı gelinlikti. Sonra rüyamda eski eşimin yaşadığı şehirde hayatımızı sürdürmeye Karar veriyoruz. Ayrıca bi kaç gün önce Bir evlat dünyaya getirdigimi gördüm.
Yorumlarsaniz duaciniz olurum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli cumalar kardesim iki cocuk ile bu yasta Gurbet diyarinda yanliz kalmak cook zor!!Allah cc. yar ve yardimciniz olsun..
ama bunlar da gecer Allah Size saglik versin.. daha cook gencsiniz..

Rüyada kırmızı renk duygusal ilişkiler, büyük bir tutku ve hassasiyeti simgeler...bu gunlerde cok hassas ve stresli ic catismali yasadiginiz bir donemi simgeler..
Rüyada gelinlik murada ermeye yorumlanır.. sabr edin kardesim kendinize gelmeden sakin ikinci bir yanlislik yapmayin daha cook gencsiniz..okulla gidebilseniz eksik ve yarim kalmis olan is ve egitiminizi bitirmeniz gerektigine delalettir..
bir evlad dunyaya getirmeniz Allah-in izni ile cok yakinda gam, keder ve SIKINTILARDAN kurtulup hayattiniza yeni bir baslangic yapacaginiza delaletir..
Hayirli geceler..

nurani

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gelinlik giymek

selamünaleyküm gönül sızım...Arkadaşım var çok sevdiğim bir insandır,benim rüyamı yorumladığınızı anlattım,kendisinin bilgisayarı olmadığı için benden yazmamı rica etti,size rabbimin selamını getirdim ve rüyasını yazıyorum,yorumlarsanız çok mutlu olucak,kendisi evli ve nerdeyse hergün rüyasında yeniden evlendiğini ve gelinlik giydiğini görüyor,hemen hergün hatta,bundan artık rahatsızlık duymaya başladı...umarım hayırlı bir rüyadır...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam Kardesim bilgi verdiginiz miktarinca yorumlamaya calisirim.. Hayirdir insallah
Rüyada gelinlik giymek bekar kimseler için evliliğe
evli kimseler için de çocuk sahibi olmaya veya da yepyeni hayaller ve umutlar İlişkinizin ,evliliginizin biraz tadilata ihtiyacı oldugunu işte şu an tam fırsatıdir diye işaret eder.

Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki Allah sabredenlerle beraberdir."
BAKARA - 153
Hayirli gunler..

nurani

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
allah razı olsun gönül sızım....

kraliçe

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gelinlik giymek

Bir tanıdığım rüyasında beni gelinlikli görmüş ve ben sandalyede oturuyormuşum heyecandan titriyormuşum sonra benim yanıma gelmiş kuşağını bağlayayım demiş bende kuşağım babamda kuşağımı babam bağlıycak demişim rüyayı yorumlarsanız sevinirim iyi akşamlar.

Yönetim /Edit;
https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

hasibe

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
iyi günler
ben evlıyım ve 1 oglum var 7 aylık eşimle severek evlendık ve hala sevıyorum..fakat bu gun ruyamda eskı konuştugum bırıyle evlenmek için gelinlik giyiyordum hiç bır sey içime sinmiyordu, her şeyde bir eksiklik vardı anneme çanta bile almadılar vaz mı geçsem dıyordum annemde onaylıyordu.ve ben tek başıma hazırlandıgım için yapamıyordum hazırlanamadıgım için de insanlar beklemekten sıkılmıs ve dagılmışlardı .sonuç olarak evlenemıyorduk bende o kişiye karşı sucluluk duyuyordum kardeşime onu çagırmasını söyluyordum özür dılemek için ve sonra uyandım.
rüyamda hep bu tarzda şeyler görüyorum eski konuştugum kışılerle konustugumu yada evlenmek üzere oldugumu ....yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
iyi günler Hayirdir insallah.
Rüyada gelinlik giymek, bekar kimseler için evliliğe, evli kimseler için de çocuk sahibi olmaya ya da evliliğinde bir boşluk hissediğine işaret eder.

Evli iken Gelinlik giymek ;
Bu gunlerde Doğum sonrası "Postpartum Blues ya da Lohusalık Hüznü" dedikleri bir deprasyon yasadiginiza da yorumlanir...
Siz biraz fazla hassas,eşinizde gergin ve yorgun biraz da cevresinin etkisi ile biraz anlayişsiz olduguna
ve gecici olan SIKINTILAR icin Sabr etmeniz gerektigine isarettir..
Duygularda , kederli, üzüntülü, hüzünlü hissetme ..Bebeginizi de etkiledigini UNUTMAYIN!!
Bebeginiz icin sakin ,sabirli ve uyumlu olmaya calisin..
Siz bir annesiniz!Fedakarlik abidesi!
Hayirli huzurlu gunler.

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı günler; Rüyamda beyaz bir gelinlik giydimi duvağını kendim taktığımı gördüm bekarım evliliğide kafama çok takıyorum :) anlamı nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı günler; Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada gelinlik giymek ;
bekar kimseler için evliliğe, evli kimseler için de çocuk sahibi olmaya ,neşe, huzur, güzel haber ve mutlu zamanların yaklaşacağı anlamına gelir...
ya da kafana çok takıyorsunuz diye bilinçaltı da olabilir..

Biz ne kadar tasalansakta Kader de ve hayatın akışı nereye akıyorsa onları yaşıyoruz.Sadece irade derecesi ölçüsünde seçimleri biz yapıyoruz.Ama hayat aktığı yöne sürüklemeye devam ediyor bizi...Sana diyeceğim şu ki HAYAT SANA RAĞMEN DEĞİL...SENİNLE BİRLİKTE AKSIN.
Kafaya takman seni daha çok mutsuz ve umutsuz eder,hayatın renklerini görmeye çalış ve neşeni umudunu yitirme,zamanı geldiğinde evlenirsiniz,Selametle..

acilangul1

Helinrulin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba;
Ben rüyamda bir odadayım. Yatağın üstünde farkı farklı gelinlikler vardı. Onlardan bir tanesini alıp giyiniyorum. Sonra aynadan kendime bakıncada gelinliği ters giydiğimi fark ediyordum. Umarım rüyam hayırlıdır.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
rüyanda gelinlik giymek;.
güzel gelişmeleri,neşe, huzur, güzel haber ve mutlu zamanların yaklaşacağı işaret ederken,

Rüyada gelinliği ters giymek;
haal ve hareketlerinize dikkat edin!! ya ters bir şeyler yapmaniza ya da yanlış anlaşılıyor olmaniza yorumlanir...
Kimle bir sıkıntımı paylaşsam ya dinlenmiyorum ya da yanlış anlaşılıyorum !misali...
ters istikammete işlerde oldugunu gösterir herkes gider mersine, bizimki gider TERSİNE...yada gittiği sanilir Selametle
..

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada beyaz gelinlik giyinmek/evlenmek

Rüyada gelinlik giymek.
Merhaba sayin Gonul Sizim hanim, tabiriniz icin bir ruya yazmak istiyorum. Bu ruyayi kizkardesim gormus. Beyaz gelinlik giymisin (cok guzelmis), ve evleniyormusum. Ruyanin ilginc tarafi sanki damat yok gibiymis :))

Tabir ederseniz cok sevinirim. Simdiden Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada gelinlik giymek evlenmek;
eğer gelinlik giyen kişi bekar ise evleneceğine yada evlilik konusunu kafasına cokca taktılığına işarettir.
ya da kafana çok takıyorsunuz diye bilinçaltı da olabilir

Rüyada gelinlik ,rüyasında beyaz gelinlik giydiğini görmek;
tüm genç kızların gördüğü bir ortak rüyadır ve genel olarak yeni, temiz gelinlik mutluluk, pozitif, güzel gelişmeleri işaret eder.

Herşeyin bir zamanı var,Zamanı geldiyse O nasibinizdeki insan,sizi bulacaktır.
Ne bir dakika önce nede sonra..Zamanın bile zamanı var..!

Kendi kendinize gelin güvey mi oluyorsunuz ..?
evet, toplumumuzun,genç kızların kendi kendine karar vermesi,güvey olması vardır...selametle..

Üst Alt