• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada göğüs görmek

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleykum, ruyamda bilmedigim bir yerdeyim, sanirim kaplica gibi bir yer. Benim ust tarafim tamamen acik, baskalarida var orada ama ben bu durumdan cok rahatsiz olmuyorum. Yanimda amca kizini goruyorum (amca kizimla uzun suredir darginiz pek gorusmuyoruz) devlet dairesinde bir isi varmis, bende ona nasil yardimci olabilirim diye dusunuyorum.
Sonra kendimi abimin evinde goruyorum. Abimin esi normalde cok titiz bir kadindir fakat ruyamda evi kirliydi. Biraz toparlamaya calisiyorum, elektrik supurgesini aciyorum. Evin koselerini supurdukce bocek ciktigini goruyorum. Yengem nasil bunlari farketmemis diye sasiriyorum. Hayirli gunler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm Selam Rüyaniz Hayr olsun..
"Biz Senin göğsünü açıp genişletmedik mi?(1) Senin belini çatırdatan o ağır yükünü indirmedik mi?
(2, 3) Hem Senin şanını yüceltmedik mi?(4)
Demek ki güçlükle beraber kolaylık vardır.(5)
Evet, güçlükle beraber kolaylık vardır!(6)
O halde bir işi bitirince, hemen başka işe giriş, onunla uğraş.(7) Hep Rabb’ine yönel, O’na yaklaş!(8)

Rüyada göğüs görmek: el açıklığına, üzüntüye, sıkıntıya, bazen de hastanın iyileşmesine ,sıkıntılardan kurtulmasina tabir edilmektedir.

kadının süpürge ile bir yeri süpürmesi, çok mutlu olacağına ve rahat bir yaşam süreceğine işaret eder.
Rüyada süpürge, işleri kolaylaştıran biri olarak yorumlanır... yeter ki :Siz korku,endişe,vesvese, Evham diyebileceğimiz düşüncelerden kendinizi ARITIN!!,
temizleyin ve Allah-in izni ile huzura ermenize yorumlanir...

İnsan hayatına baktığımızda düz bir çizgi değildir olmamalıdır da. Nasıl mevsimler aylar günler farklı farklıdır aynen öyle insan da
bazen neşeli ve mutlu bazen kederli ve elemli; kasvetli hüzünlü ve bir boslukta hisseder kendini....
kimi zaman özgüveni yüksek kimi zaman acziyet ve yetersizlik içerisinde olabilmektedir.
Siz şu An Çok duygusal ve hassas olduğunuz
bir dönemdesiniz!!Allahu alem.. Mümkün olduğu kadar Sizi huzursuz eden ortam ve insanlardan uzak durmaya çalışın.
hiçbir şeye çok fazla şaşırmayın. hayatta herşey olabilir..Unutmayin !!hepimiz insaniz .
Olumsuz düşünce size sadece daha fazla olumsuzluk getirir...

Çoğu zaman dargın durmanın çok problemi çözeceği sanılır. Oysa dargınlık hiçbir problemi çözmez; aksine kör düğüm yapar.
Çünkü dargın ortam, hasım tarafın düşmanlığı sürdürmesi için daha uygun bir zemindir. Öyle ki, hazır siz kendisiyle konuşmazken;
o belki verdiği zararı artırmak da isteyebilir. Siz ise onunla konuşmadığınızdan tedbir almanız mümkün olmaz.

Öte yandan, Kur’ân; suç, kabahat ve kusurlar ile barış ve affı kesin çizgilerle ayırmakta ve çok net biçimde barışın ve affın sağlanmasından yana tavır koymaktadır.
İnsanları affedenleri, “lütuf sahibi ve âlicenap” olarak takdim eden Kur’ân, kabahatlileri affedenlerin doğru bir davranış içinde olduğunu bildirmek için de,
“Affetsinler, aldırmasınlar, Allah’ın sizi bağışlamasını istemez misiniz? Allah, Ğafur’dur, Rahîm’dir”2 buyurmaktadır.

Hiç şüphesiz, çoğu zaman insanları affetmek dünyanın en zor işi olur çıkar. Ama bilinmelidir ki, bu zoru başaranlar, yani kendine ve duygularına hâkim olarak
“affı” tercih edenler, Kur’ân nazarında en makbul adımı atmış olurlar.

Bu makbûliyeti muhafaza etmek için, karşı taraf suçlu da olsa,—zaten karşı taraf suçlu olmadığında affı gerektiren bir husus da söz konusu olmaz
afta ve barışta ilk adımı atan taraf olmak olgunluk ve faziletten başka bir şey değildir.
Diğer yandan, barışta ve afta ilk adımı atan taraf olmak, takvaya ulaşmak için önemli bir çabadır.
Nitekim Kur’ân, “takva sahiplerini” şöyle tanımlar: “Onlar, bollukta ve darlıkta sarf ederler. Öfkelerini yutarlar, insanların kusurlarını affederler.
Allah, ihsan sahibi ve âlicenap olanları sever.”3
Hayirli gunler..

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
yorumlariniz icin sagolun.Allah razi olsun.

Üst Alt