• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada heykel görmek

nuricihan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm ablacığım Rüyamda boş bir alandayım, ucu bucağı olmayan etrafımda Nemrut Dağındaki heykeller gibi kocaman putlar var ve ben ayaktayım. sonra Ayetelkürsi'yi okumaya başlıyorum ve gökyüzüne doğru yükseliyorum. bu arada okuduğum ayetten dolayı putlar parçalanmaya kırılmaya ve yerer düşmeye başlıyor, ben Ayetelkürsi'yi okumaya devam ediyorum ve gök yüzüne yükseliyorum. bulutların arasında ağzı kapalı bir kuyunun başında duruyorum. üzerinde beyaz kıyafetler olan aksakallı yaşlı bir adam gelip kuyunun başında duruyor. kuyunun üzerinde duran kapağı açıp kuyunun içine bakıyor. bu arada ben ayet okumaya devam edıyorum. ardından yaşlı adam başını kaldırıp bana bakarak gülümsüyor ve daha vakti var diyor. bende onun gözünün içine bakarak konuşmadan içimden ne olur hiç olmassa bir kaç damla ver diyorum sonra uyanıyorum. Ablacığım ben bu rüyayı yaklaşık 2.5 yıl önce gördüm, hocama anlattım kimseye söyleme dedi manasını çok merak ediyorum. bu rüyaya yattığım akşam annemle tartışmıştım ümitsizliğe kapanıp ben bir yuva kuramayacakmıyım diye ağlamıştım. rüyamda da bunlrı gördüm KENDİME İYİ BAK ABLACIĞIM ALLAH'A EMNET OL.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Kardesim hosgeldiniz..
Hayirdir insallah..
ama ruyalar gercek yasamimizdan pek de uzak yorumlanmaz..
aslinda ruyaniz cook acik..ve size bir uyari irsad mahiyttinde..

"yaşlı adam başını kaldırıp bana bakarak gülümsüyor ve daha vakti var diyor "

Rüyada dolu kuyu görmek gerçek hayatınızda muazzam bir zihinsel zorlanma hissi içinde olduğunuzu ve yardıma ulaşmaya çalıştığınız, desteğe ihtiyacınız olduğunu gösterir.

Rüyada kuyu görmek;Hayat, kaynak, gecim, kismet, nasib.bereketi sembolize eder...
ayrica duygu seli yaşamakta olduğunuzu işaret eder. Yeni fikir yada bilgiye aç olduğunuzu, başkalarına cesaret vererek onların bilgilerinden yararlanabileceğinizi ifade eder.
duygularınızı kontrol altına almak, onları yönetebilmek için olağanüstü bir çaba içinde olduğunuzu, bunu başaramazsanız önemli sorunlar karşılaşacağınızı işaret eder.

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada Ayetel Kürsi okumak;
makam elde edeceğinize işarettir
Kirmani: Ayetel Kürsi okumak; fakirseniz zengin olacağınıza hastaysanız şifa bulacağınıza üzgünseniz sevineceğinize bekar iseniz evleneceginize işarettir.
Siz Allah-in Yardimini dilerseniz de Allah cc icabet etmez mi?
Bu gunlerde bir Korku endise celiski var.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olacak seklinde de yorumlanir...
"Dinini duzeltenin dunyasini da ALLAH (c.c) duzeltir."
Hz.Ali (r.a)

Nemrut Dağı Güneydoğu Anadolu bölgesinin
Adıyaman ilinde kahta ilçesi..

'"yattığım akşam annemle tartışmıştım ümitsizliğe kapanıp ben bir yuva kuramayacakmıyım diye ağlamıştım "

kardesim siz o putlari yikmadan once kendi icimizdeki putlari devirelim..Biz daha icimizdeki putlari devirmek soyle dursun, oraya hergun yenisini ekliyoruz. Önce icimizdeki putlari devirelim ondan sonra disardaki putlar zaten kendiliginden devrilecektir.

Islamoglu'nun degisiyle: "Medine önce yüreklerde kuruldu..."
ANNENIZI INCITMISSINIZ ..Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmissiniz..
Kendinize gelmeniz icin bir uyari..
Hayirli geceler kardesim..

Cansu Mümine

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada heykel görmek rüyada heykeller görmek rüyada heykelin canlandığını görmek

Esselamualeyküm verahmetullah. Sabaha karşı rüyamda kendi kuşumun okuluma geldiğini gördüm. Adı maviş, benim elime kondu ve sen burada ne yapıyorsun,dedim. Gece karanlığında onu evime geri götürdüm ve evim okula çok yakındı.Evimizin kapısı eski tip sürgülü sistemlerdendi, ben geldiğimde sürgünün açık olduğunu gördüm ve ne oldu acaba diye içeriye geçtim.İçeride babamla annem uyanıp salonda duruyorlardı, bende kapı niye açıktı diye sordum ve evde başka biri var mı diye odaları kontrol etmeye başladık.Bir kapıyı açtım ama çok karanlıktı biraz uzakta masanın arkasında oturan heykeller vardı ama ben ortadaki erkek heykelin hareket ettiğini gördüm ve annemi çağırdım.Aynı zamanda rüyamda oradaki heykellerin içine bir ruh veya bir varlık girdiğini de hissettim. Geriye kalan taraflarını hatırlamıyorum, uyandığımda sabah ezanı okunuyordu.
Yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden Allah razı olsun. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam verahmetullahi ve berekatuhu rüyaniz Hayr olsun.
"Gece karanlığında onu evime geri götürdüm "
Karanlık gece görmek, hüzün ,Gam ve İçinizdeki karanlık olarak yorumlanir..

Rüyada heykel görmek ;
vücudü güzel kendisi hareketsiz, duygusuz, ruhsuz bir insana yorumlanir..
Bir insani iyice tanımadan kaç ruhlu olduğunu anlamadan Ruhunun heykelini de çözmeden Sizi hiç kimsenin yönlendirmesine izin vermeyin!!Her zaman tedbir ve Temkin,Ya Hu..

neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrenebilmek için nefsinize degil kalbinize ,ruhunuza ve o işi yaptiğinizda vicdaninizda kendinizi nasil hissediğinize bakin!!
Mutlu ve Huzurlu iseniz mesele yok doğru yoldasiniz ama Ruhen daraliyor, deprasyona giriyor kendi içinize kapaniyorsaniz bilin ki yanlış yoldasiniz!!!

Vicdansız düşünce olmaz. Vicdansız doğru olmaz.İnsan düşünceyle yolunu bulur. Yanlış düşünceyle yolunuzu kaybedersiniz.
Bu nedenle doğru /yanlış algısı hayatın ana noktasıdır.

şimdi burada bir yanda doğru bir yanda yanlış olması lazım !!Bunlar yoksa ;Zannetmeler, şüpheler,vesveseler, korkular,Şizofrenik vakalar vardir!!!
Neyin doğru olduğunu kesin olarak bilemeyiz elbette. Hiç kimse bu konuda kendisinden yüzde yüz emin olmamalıdır.
Ben bile yazdığım düşüncelerin doğruluğundan emin değilim, doğru olduğunu sanıyorum.

Ama ne hikmetse ülkemizde, dünyada yazarlar, çizerler, düşünce ve bilim adamları,siyasetciler bu budur, böyledir, bu şekilde olmalıdır diye kesin olarak hüküm veriyor
ve insanları bazen istemiyerek de olsa çelişkiye sürükleyip, yanlış yönlendiriyorlar.
Biz Manken değiliz!akıl ,kalp, duygu, idrak nimettini kullanalım..
Vicdanlı bir insansak günlük hayatımızda aklımızla bulduğumuz doğrular bize yol gösterecektir. Hayırlı Cumalar..

Üst Alt