Selamünaleyküm ablacığım Rüyamda boş bir alandayım, ucu bucağı olmayan etrafımda Nemrut Dağındaki heykeller gibi kocaman putlar var ve ben ayaktayım. sonra Ayetelkürsi'yi okumaya başlıyorum ve gökyüzüne doğru yükseliyorum. bu arada okuduğum ayetten dolayı putlar parçalanmaya kırılmaya ve yerer düşmeye başlıyor, ben Ayetelkürsi'yi okumaya devam ediyorum ve gök yüzüne yükseliyorum. bulutların arasında ağzı kapalı bir kuyunun başında duruyorum. üzerinde beyaz kıyafetler olan aksakallı yaşlı bir adam gelip kuyunun başında duruyor. kuyunun üzerinde duran kapağı açıp kuyunun içine bakıyor. bu arada ben ayet okumaya devam edıyorum. ardından yaşlı adam başını kaldırıp bana bakarak gülümsüyor ve daha vakti var diyor. bende onun gözünün içine bakarak konuşmadan içimden ne olur hiç olmassa bir kaç damla ver diyorum sonra uyanıyorum. Ablacığım ben bu rüyayı yaklaşık 2.5 yıl önce gördüm, hocama anlattım kimseye söyleme dedi manasını çok merak ediyorum. bu rüyaya yattığım akşam annemle tartışmıştım ümitsizliğe kapanıp ben bir yuva kuramayacakmıyım diye ağlamıştım. rüyamda da bunlrı gördüm KENDİME İYİ BAK ABLACIĞIM ALLAH'A EMNET OL.