• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kara kedi görmek

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
SelamüAleyküm nasılsınız, inşallah iyisinizdir ve herşey yolundadır. Aslında merak ediyorum o kadınlara gönüllü bir kurstan bahsetmiştiniz kabul etmiştiniz sizin gibi hassas biri için zor olucaktı ama büyük bir cesaretle bu işe kalkıştınız önceklikle tekrar tebrik ediyorum. Ama dediğim gibi merak ediyorum nasıl olduğunuzu belki işiniz gereği özel bir durum ama Rabb'im yardımcınız olsun...

Hayır olsun inşallah rüyam çok karışıktı yatağımda kara kedi gördüm hatta odamda 2 tane daha vardı. ben yatağımdaki bu kediye dokunmamak için yastıktan güç alarak ayağımla yatağımdan aşağıya itiyordum hatta odamdaki bütün kedileri kovmuştum.Daha sonra bir kara böcek gördüm geziyordu bende Anneme bağırıyordum ışığı açmasını söylüyordum karanlıktı ve ben o böceği vurmak istiyordum korkuyordum çünkü sonra Annem ışığımı açtı ve ben o böceğide bir şekilde odamdan uzaklaştırdım....

Rüyam inşallah hayır olur yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Allah RAZI olsun iyiyim .. evet benim gibi hassas, ince, merhamettli, sulu goz birisi icin cook zor olacak.. ama bundan daha acisini da soyliyeyim mi..
Cocuk koruma servisinde calisan bir eleman olarak sabi yastaki cinsel taciz edilmis cocuklar ile calismak, onlarin o ruh alemindeki
şiddetli kasırgaları..dinlendirebilmek icin elimden hic bir seyin gelmemesi...
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh..
ins. bu pzt basliyacagim gecen hafta bizde March Break vardi yani 1 hafta kis tatili o yuzden ben de cocuklarim ile olabilmek icin bir hafta tatil almistim..
Fazla zor olabilecegini sanmiyorum cunku daha onceden de sokak cocuklari ve kadinlari ile gönüllü calismistim.. kizim derki
Anne sende ikna etme kabiliyetti var!!
evet dogru insan ancak kendi inandiklarini başkasına inandirabilir ve Ben bir insan ve kadin olarak; insanın bedenini satması gibi bir
iş ,ticaret olamaz !!şiddetle buna karşıyım...
İnsan mal/ürün ,esya , hayvan değil ki satılsın..
neyse gorecegiz ins. Hakkimizda hayirlisi ama o hizmette basladigimda icimde bir yara var ilk once onlardan helalik ve ozur diliyecegim..

Ruyanizi Hayra yoralim..Hayırdır inşallah diyelim..Hayat ruya gibidir hep hayra yormak gerekli...
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]

Ruyasinda kediyi gormek kadin veya erkek ile yorumu farklidir...
Kadinlar icin hisli Sezgi hissederek fark etmek sevda murad ile ilgilidir...
Ruyada kendi yatağında kara kedi gördüm ;
evlilik veya sevda ,dostluk hakkindaki kararsizligin celiskinin,vesvese evham da ruhsal durumunuzda daralma
korku yarattığını ve huzura kavuşmak için sizi endişeye sürükleyen nedeni bulup onu çözmeniz gerektiğini ifade eder.

Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...
Sizi her öveni Dost sanmayin... Sizi öveni dost döveni düşman olarak görmeyin!
Neden övüldüğünüzü ve dövüldüğünüzü sorgulayın

Kainattaki tek güç ve hüküm sahibi alemlerin Rabbi olan Allah’tır...
Mümin sadece Allah’a güvenip dayanır sadece O’ndan medet umar her türlü ihtiyacını sıkıntısını Allah’a açar Allah’ı dost ve vekil edinir...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykum selam kardesim Allah RAZI olsun iyiyim .. evet benim gibi hassas, ince, merhamettli, sulu goz birisi icin cook zor olacak.. ama bundan daha acisini da soyliyeyim mi..
Cocuk koruma servisinde calisan bir eleman olarak sabi yastaki cinsel taciz edilmis cocuklar ile calismak, onlarin o ruh alemindeki
şiddetli kasırgaları..dinlendirebilmek icin elimden hic bir seyin gelmemesi...
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh..
ins. bu pzt basliyacagim gecen hafta bizde March Break vardi yani 1 hafta kis tatili o yuzden ben de cocuklarim ile olabilmek icin bir hafta tatil almistim..
Fazla zor olabilecegini sanmiyorum cunku daha onceden de sokak cocuklari ve kadinlari ile gönüllü calismistim.. kizim derki
Anne sende ikna etme kabiliyetti var!!
evet dogru insan ancak kendi inandiklarini başkasına inandirabilir ve Ben bir insan ve kadin olarak; insanın bedenini satması gibi bir
iş ,ticaret olamaz !!şiddetle buna karşıyım...
İnsan mal/ürün ,esya , hayvan değil ki satılsın..
neyse gorecegiz ins. Hakkimizda hayirlisi ama o hizmette basladigimda icimde bir yara var ilk once onlardan helalik ve ozur diliyecegim..

Ruyanizi Hayra yoralim..Hayırdır inşallah diyelim..Hayat ruya gibidir hep hayra yormak gerekli...
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]

Ruyasinda kediyi gormek kadin veya erkek ile yorumu farklidir...
Kadinlar icin hisli Sezgi hissederek fark etmek sevda murad ile ilgilidir...
Ruyada kendi yatağında kara kedi gördüm ;
evlilik veya sevda ,dostluk hakkindaki kararsizligin celiskinin,vesvese evham da ruhsal durumunuzda daralma
korku yarattığını ve huzura kavuşmak için sizi endişeye sürükleyen nedeni bulup onu çözmeniz gerektiğini ifade eder.

Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...
Sizi her öveni Dost sanmayin... Sizi öveni dost döveni düşman olarak görmeyin!
Neden övüldüğünüzü ve dövüldüğünüzü sorgulayın

Kainattaki tek güç ve hüküm sahibi alemlerin Rabbi olan Allah’tır...
Mümin sadece Allah’a güvenip dayanır sadece O’ndan medet umar her türlü ihtiyacını sıkıntısını Allah’a açar Allah’ı dost ve vekil edinir...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

Öncelikle rüya yorumunuz için Allah razı olsun inşallah rüyam hayır olsun... sevginin suistimal edilmesinden bahsettiniz malesef buna katılıyorum keşke öyle olmasa keşke karşılık beklemeden verdiğin sevgine kıymet verenler çok olsa... Herşey de olduğu gibi kaybedilmeden kıymet bilinmiyor malesef :bilmemm:.

Buarada yapacağınız bu gönüllü kurs içinde Allah sizinde yar ve yardımcınız olsun.Dilerim bu ana dek yaptığınız güzel işlerin ardından bununda hakkından başarıyla gelirsiniz Rabb'im utandırmasın, Allah size kolaylık versin hiçbir durum size ağır gelmesin inşallah (Amin) duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ahh kardesim ahh 21. asirda biz Sevmeyi unuttuk ya iste buna yanarim..
ve hep derim ki 'Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona kendi Nefsine ,kendi karakterine ve insanligina, vicdanina Göre malesef Elbise Biçiyor...
Minareyi calan kilifinida uydurur...misali bencilik ve yalan oyunlarina hep kendilerince kilif uydururlar oysa onlar bilmiyorlar ki;
onlar sadece kendilerini kandirip kendilerine zarar veriyorlar..
iyiligi , sevgiyi suistimal edenler bir gun yapayanliz kalacaklarini bilmiyorlar...

insan sevdiklerinin iyiligini istedigi icin onlara müdahale etmeden duramiyor..ama bazen bunun da bir faydasini da görmüyor...
kendi adima ben, ancak baskalarina müdahale etmeyi birakip ,
"tevekkül ettigim zaman rahat ettim, biliyor musun?
Pek cok insan icin tevekkül etmek, pasif kalmak saniyorlar aslinda tam tersi...
Tevekkül, kabulün ve teslimiyettin bir huzur halidir...
edilgen degil, etkindir...
kainatta degistiremeyecegimiz, haller arz edebilir..dedim ya..
Kader çalar biz çalinan havaya göre sadece oynariz..
Hakk' ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.
Bırak hayat sana rağmen değil, Sen hayat, kader, kismet ile beraber ak..
kadere tas atmak akil ,mantik isi degil..ÖNCE KENDİN VE KADERİN LE BARIŞIK OL ...
Gönül sızım...

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Bunu yapabilen çok az insan vardır. Bende misal sizin gibi müdahale eden biriyim ve bir türlü elimi ayağımı çekemiyorum :) :) Bana göre yanlış yanlıştır,doğru da doğru. Sadece yanlış yapılanı doğru olsun sonuçları iyi olsun diye müdahale edilebilir diye düşünüyorum.. Ama şuna katılıyorum haklısınız gerçekten de bazen doğrularınız yadırganır ve yanlış anlaşılabilir bu da yaptığınız iyiliğin karşı tarafın doğru görememesinden kaynaklanır. Ve bundan ötürüdür ki insan bazen müdahaleden çekinir. Ama sanırım ben yinede ''İyilik yap denize at, balık bilmezse Halik bilir..'' sözüyle noktalıyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
zamanında açmalısın kalbinin kapısıni
Hayatına girmek isteyenlere.
zamanında çıkarmalısın;Sevgini suistimal edenleri..

zamanında müdahale etmelisin
gordun ki samimiyet ile Sevgin ,dostlugun
yanlış anlaşıliyor O An Onun icin
Dua edip Allah`a tevekul etmeyi bilmelisin...
Her şey yerinde ,zamanında-zemininde ve ölçüsünde olursa
güzeldir

Meryem Kaya

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
zamanında açmalısın kalbinin kapısıni
Hayatına girmek isteyenlere.
zamanında çıkarmalısın;Sevgini suistimal edenleri..

zamanında müdahale etmelisin
gordun ki samimiyet ile Sevgin ,dostlugun
yanlış anlaşıliyor O An Onun icin
Dua edip Allah`a tevekul etmeyi bilmelisin...
Her şey yerinde ,zamanında-zemininde ve ölçüsünde olursa
güzeldir

Elbette .. Bu güzel sohbet için de ayrıca teşekkür ederim. Aslında kalıp devam etmek isterdim sohbetiniz hoşuma gidiyor ama çok uykum geldi. utngc..vvcc.. Siz ve burda ki bütün kardeşlerim Allah'a emanet olun, Allah rahatlık versin hayırlı geceler olsun...

Üst Alt