SelamüAleyküm nasılsınız, inşallah iyisinizdir ve herşey yolundadır. Aslında merak ediyorum o kadınlara gönüllü bir kurstan bahsetmiştiniz kabul etmiştiniz sizin gibi hassas biri için zor olucaktı ama büyük bir cesaretle bu işe kalkıştınız önceklikle tekrar tebrik ediyorum. Ama dediğim gibi merak ediyorum nasıl olduğunuzu belki işiniz gereği özel bir durum ama Rabb'im yardımcınız olsun...
Hayır olsun inşallah rüyam çok karışıktı yatağımda kara kedi gördüm hatta odamda 2 tane daha vardı. ben yatağımdaki bu kediye dokunmamak için yastıktan güç alarak ayağımla yatağımdan aşağıya itiyordum hatta odamdaki bütün kedileri kovmuştum.Daha sonra bir kara böcek gördüm geziyordu bende Anneme bağırıyordum ışığı açmasını söylüyordum karanlıktı ve ben o böceği vurmak istiyordum korkuyordum çünkü sonra Annem ışığımı açtı ve ben o böceğide bir şekilde odamdan uzaklaştırdım....
Rüyam inşallah hayır olur yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun ...
Hayır olsun inşallah rüyam çok karışıktı yatağımda kara kedi gördüm hatta odamda 2 tane daha vardı. ben yatağımdaki bu kediye dokunmamak için yastıktan güç alarak ayağımla yatağımdan aşağıya itiyordum hatta odamdaki bütün kedileri kovmuştum.Daha sonra bir kara böcek gördüm geziyordu bende Anneme bağırıyordum ışığı açmasını söylüyordum karanlıktı ve ben o böceği vurmak istiyordum korkuyordum çünkü sonra Annem ışığımı açtı ve ben o böceğide bir şekilde odamdan uzaklaştırdım....
Rüyam inşallah hayır olur yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun ...