• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

RÜYADA KASIRGA ( büyük hortum)GÖRMEK

1998hande

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba ben rüyamda kasırga gördüm 2 tane ben ve tanıdıklarım, ailem evin içindeydik evin önde arkada balkonu vardı arka balkondan bakınca kocaman bir kasırga gördüm geceydi gökyüzü karanlıktı aynı şekilde ön balkondan bakınca oradan da gelen başka bir kasırga( büyük hortum) gördüm ve dünyanın sonunun geldiğini söyledim ve gökyüzünden yıldızlar parçalanarak düşmeye başladılar ben dışarıya çıktım ve elimi açtım elime bir yıldız parçası geldi o parça elimi yaktı..yardımcı olursanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Genc Kardesim Hosgeldiniz uyeliginizde ins. Hayirli olur ama daim diyemiyecegim..
cunku..Gençlik dönemi kimlik oluşturma ve varoluşu sorgulama ,hersey heves ve gecici bir yolculuk han ve Hanci misali iliskiler kurulur..
Su an beni belki tam olarak anliyamazsiniz ama inanin simdi Sizin gectiginiz o Yollardan ben de gecmistim..
Bu yillarda kisinin Ruhu hep kasırga ,girdap ve hortum içinde alabora olmakta sanki...

O yuzden Sevgili Peygamberimiz sav. gençlere karşı sevgisi, duası, güveni, hoş görüsü, kabiliyetlerine uygun vazifeler vermesi,
komplekslerden kurtulmaları için onlarda maddenin değil, mananın önemli olduğunun hissettirilmesi seklinde bir cok ornegini Hadisi seriflerde gormekteyiz..

Kendim de Koruyucu anneyim gencleri ilk once kurtarmak sonra Topluma kazandirmaya calisan bir muhacirim..
Gençlige bakıldığında, elbette ki, gencin dikkatli, başarılı, değişikliklere açık, merakli,herseyi sorgulayan asi,ve idealist bir ruh yapisinda
olduklarini da biliyoruz ve bu cook da dogaldir.. Deli-KAN-li dedikleri bu iste..

Hayirdir insallah..
Rüyada gece ve gündüz, yani karanlık ve aydınlık görmek; İbn-i Şirin tarafından şöyle yorumlanmıştır: Karanlık gece görmek, gecici olan bir hüzün ve gamdır.

Rüyada balkon görmek:
Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması geregini gösterir...Allahu alem..kardesim bir insani insan olarak arkadas olarak iyice
tanimadan duygusal bir iliskiye girmeyin.. Her seyin bir Zamani var..

Rüyanızda bir kasırgaya tutulduğunuzu görmeniz; kırıcı bir davranışınızdan dolayı arkadaşlarınızın tenkidine maruz kalacağınıza onların
gönüllerini alarak yeniden sevgi ve saygılarını kazanmanız gerektiğine yorumlanır.

lakin siz kasırgaya tutulmadiniz sadece gordunuz..
Bunun manasi farklidir..
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan
doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
insan dis dunyasini ins. Allah-in izni ile degistiginde ic dunyasi da degisip Ruyalarda farkli gorulecektir..
rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek; bir uyari bir ikaz gorevini de yapmakta..
Ilk once ins. Kendimizi degistirelim..ve Rabbim de icinde bulundugumuz ortamin mekanin durumunu degistirir
Hiçbir toplum KENDİ NEFİSLERİNDE OLANI DEĞİŞTİRMEDİKÇE ALLAH ONLARIN DURUMUNU DEĞİŞTİRMEZ..

Rüyada görülen kasırga endişe ve korku yerine dikkat ve ihtimam gösterilmesinin daha akıllıca olduğu hakkında bir uyarıdır..
Temkin Ya Hu.. Temkinli olun kardesim..

Rüyada yıldız görmek, rüya sahibinin bilgili bir kimse olduğuna ve her işinde temkinli davrandığına işarettir.
lakin sizinkiler parcalanip elinizi yakmislar..
Gecmisten agzi yananlar gelecegi üfliyerek yerlermis..
Allah cc. Sizin o masumlugunuz hurmettine Sizi ve Ailenizi korusun..
Hayirli gunler Kardesim..
Genc kardesim Unutma bu dunyada olan ile görünen
bir degildir..aradaki Farki anlamaniz dilegi ile..
Neden mi sever insan, kendini bulmak bazen de kendini kaybetmek,unutmak için...
acilangul1

1998hande

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşekkür ederim cevap verdiğinz için allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
çok teşekkür ederim cevap verdiğinz için allah s razı olsun
Bir sey degil guzel yurekli kardesim..Unutmayin bu dunyada olan ile görünen bazen bir degildir..
aradaki Farki anlamaniz dilegi ile..
Neden mi sever insan kendini bulmak bazen de kendini kaybetmek unutmak için...
Bazen sadece Sevgi yetmiyor..onun yaninda anlayis, guven ve fedakarlik gerekli.. bunu siz belki su an icin anliyamazsiniz..
ama bir gun..ANLIYACAKSINIZ...

Rüyada hortum görmek ;
içinizdeki fırtınaları ifade eder. Sizi çok heyecanlandıran olay veya olaylar yaşıyorsunuz anlamını taşır.
iç dünyanızda fırtınalar ,kıyametin koptuğunu, sizi endişelere sürükleyen bazı düşüncelere daldığınızı ancak bu endişeleriniz yersiz olduğunu!!
her şey olacağına varır kendinize gelin kendinize yoksa Deprasyona girebilirsiniz şeklinde bir uyari Rüyasi..
duaa..

OFELYA

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayret bende hortum gördüm hayret olan bende 2 tane gördüm...ve kıyamet kopuyordu...kıyamet 2 hortumun arsında kalarak kopacak diyordum...ve har canlı ölümü tadacak diyordum ve bende öldüm ve uyandım:)

gofretbeyin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada büyük hortum görmek
Rüyada kara bulutlar, büyük hortum, kocaman beyaz hortum görmek rüya tabiri konularını içerir.
Selamünaleyküm Genelde her uyuduğumda rüya gören insanlardanım. Ama bu gördüğüm rüyadan nedenini bilmiyorum ama çok etkilendim. Rüyamda evimin balkonundayım. Hava çok kötü, gündüz olmasına rağmen etraf karanlık, bulutlar sanki yere değecekmiş gibi yakın duruyor. Sonra gökyüzünde gölgeden kocaman bir kuş kanat çırpıyor ama baya büyük bir kuş. Ben bu kuştan korkuyorum. Kuşu görür görmez içimde bir korku sıkıntı oluşuyor. İçeri girmek için arkamı dönüyorum tam gireceğim son bir kez arkamı dönüyorum bakmak için kuş gitmiş yerine kocaman beyaz bir hortum çıkmış bana doğru geliyordu. Etraf da aydınlanmıştı. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz Hayr olsun
Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz. Rüyalar her zaman geleceğe yönelik bilgi vermezler, bazen geçmişin bir yansıması, muhasebesi olabileceği gibi
bazende günlük yaşamda kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi ,yada o anki Ruh halinizdeki dalgalanmalarin yansıması olabilir

Rüyada büyük hortum görmek ;
içinizdeki fırtınaları ifade eder. Sizi çok heyecanlandıran olay veya olaylar Vicdan azabı pişmanlık gibi duygulari yaşıyorsunuz anlamını taşır.
iç dünyanızda fırtınalar ,kıyametin koptuğunu, sizi endişelere sürükleyen bazı düşüncelere daldığınızı ancak bu endişeleriniz yersiz olduğunu!!
her şey olacağına varır kendinize gelin kendinize yoksa Deprasyona girebilirsiniz şeklinde bir uyari Rüyasi..

Sen Kendini DeğiştirmedikçeGünlerdir kendi vicdanımla hesaplaşıp duruyorum,ben değişmezsem değişmez hiç bir şey İki gözüm..
acilangul1

gofretbeyin

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim. İnanın çok faydalı oldu bu yorum benim için.

bykyumurta

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kasırga, Hortum görmek

Rüyada Kasırga, Hortum görmek.

Selamün Aleyküm. 37 Yaşımdayım Bekar'ım ve Doğal köy yumurtası satışı ile meşgul olmaktayım.

Yeni Başlamış olduğum bu işimde oldukça sıkıntılı dönemler den geçmekteyim elhamdülillah. Kısacası elde avuçta olan bu iş için kullanılmıştır.

Dün Gece Rüyamda Görmüş olduklarımı sizlere anlatmak ve hakkında beni aydınlatmanızı arz etmekteyim.hiç bu kadar bir Rüyanın etkisi altında kalmamıştım.

Rüyamda bir evdeyiz sadece Annem var yanımda, bildiğim bir ev değil fakat oradayız başka kimse yok. Gece karanlık ve aşırı fırtına hortum oluşmuş zig zag hareketler yaparak bize doğru geliyor pencereden görüyoruz bunun hemen ardından kendimi dışarda görüyorum artık kimse yok sadece ben ve hortum oldukça buyuk bende kaçmaya çalışıyorum ters istikametinde zig zag yapmaya çalışarak ve uyandım.

Şimdiye kadar hiç bu kadar bir Rüya etkisinde kalmadım aslında sık Rüya gören birisi de değilim. Beni bu konuda aydınlatırsanız çok memnun olurum. Allah a Emanet Olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,ALLAH (C.C) YÂR ve YARDIMCINIZ Rüyaniz Hayr olsun
Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz. Rüyalar her zaman geleceğe yönelik bilgi vermezler, bazen geçmişin bir yansıması, muhasebesi olabileceği gibi
bazende günlük yaşamda kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi ,yada o anki Ruh halinizdeki dalgalanmalarin yansıması olabilir

Rüyada büyük Kasırga hortum görmek ;
içinizdeki yada maddi, manevi fırtınaları ifade eder. Sizi çok heyecanlandıran olay veya olaylar Vicdan azabı pişmanlık gibi duygulari yaşıyorsunuz anlamını taşır.
iç dünyanızda fırtınalar ,kasırgalar koptuğunu, sizi endişelere sürükleyen bazı düşüncelere daldığınızı ancak bu endişeleriniz yersiz olduğunu!!

Rüyada kasırga görmek ;
yoğun ve stresli bir iş çalışma, yakın bir zaman içinde evlenme yada yeni planlar yapmak, Maddi açıdan çok düşünceli ,zor günler geçiriyor olmanıza alamettir..

Bazen de ;insanlara karşı daha dikkatli ,hassas, sakin, sabırlı davranmanız gerektiğine yoksa işlerinizin kötüye gideceğine işaret eder.

rüzgâr eken, kasırga biçer...

Rüyanız gerçek hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için önünüzde bazı engeller olduğunu simgelerken aynı zamanda bu engelleri birer birer aşacağınızı ve sonunda yaşamınızda büyük ,güzel değişiklikler olacağını simgelemektedir.

Size Hayırlı bir eş,Hayırlı bir yardımcı ,lazım selametle..

Bayraktakiay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada siyah hortum gördüm

Hayırlı günler, ben 22 yaşında bekar kızım. Rüyamda evimizin camından siyah hortumu gördük annemle. Evde annem, babam, amcam, yengem, erkek kuzenlerim ve erkek kardeşim var. Sadece telefonumu alıp evdekilere aşağı inmelerini söyleyip hızla indim. İndiğimizde hortumun bittiğini gördük ama gordugum kişiler annem, yengem ve iki kiz kuzenimdi diğerleri inmemisti. Bizim ev ve hizasindakilere hiç birşey olmamış fakat hortum önümüzdeki binayı alıp götürmüş. Ben tekrar hortum olabilir, çıkmayalım eve diyorum ama çıkıyoruz. Sonra annem camdan tekrar hortumun geldiğini söylüyor, ben telaş yaparken uyanıyorum uyandığımda sabah ezanı sonrası altı bucuk sulariydi.

Üst Alt