Merhaba Genc Kardesim Hosgeldiniz uyeliginizde ins. Hayirli olur ama daim diyemiyecegim..
cunku..Gençlik dönemi kimlik oluşturma ve varoluşu sorgulama ,hersey heves ve gecici bir yolculuk han ve Hanci misali iliskiler kurulur..
Su an beni belki tam olarak anliyamazsiniz ama inanin simdi Sizin gectiginiz o Yollardan ben de gecmistim..
Bu yillarda kisinin Ruhu hep kasırga ,girdap ve hortum içinde alabora olmakta sanki...
O yuzden Sevgili Peygamberimiz sav. gençlere karşı sevgisi, duası, güveni, hoş görüsü, kabiliyetlerine uygun vazifeler vermesi,
komplekslerden kurtulmaları için onlarda maddenin değil, mananın önemli olduğunun hissettirilmesi seklinde bir cok ornegini Hadisi seriflerde gormekteyiz..
Kendim de Koruyucu anneyim gencleri ilk once kurtarmak sonra Topluma kazandirmaya calisan bir muhacirim..
Gençlige bakıldığında, elbette ki, gencin dikkatli, başarılı, değişikliklere açık, merakli,herseyi sorgulayan asi,ve idealist bir ruh yapisinda
olduklarini da biliyoruz ve bu cook da dogaldir.. Deli-KAN-li dedikleri bu iste..
Hayirdir insallah..
Rüyada gece ve gündüz, yani karanlık ve aydınlık görmek; İbn-i Şirin tarafından şöyle yorumlanmıştır: Karanlık gece görmek, gecici olan bir hüzün ve gamdır.
Rüyada balkon görmek:
Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması geregini gösterir...Allahu alem..kardesim bir insani insan olarak arkadas olarak iyice
tanimadan duygusal bir iliskiye girmeyin.. Her seyin bir Zamani var..
Rüyanızda bir kasırgaya tutulduğunuzu görmeniz; kırıcı bir davranışınızdan dolayı arkadaşlarınızın tenkidine maruz kalacağınıza onların
gönüllerini alarak yeniden sevgi ve saygılarını kazanmanız gerektiğine yorumlanır.
lakin siz kasırgaya tutulmadiniz sadece gordunuz..
Bunun manasi farklidir..
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan
doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
insan dis dunyasini ins. Allah-in izni ile degistiginde ic dunyasi da degisip Ruyalarda farkli gorulecektir..
rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek; bir uyari bir ikaz gorevini de yapmakta..
Ilk once ins. Kendimizi degistirelim..ve Rabbim de icinde bulundugumuz ortamin mekanin durumunu degistirir
Hiçbir toplum KENDİ NEFİSLERİNDE OLANI DEĞİŞTİRMEDİKÇE ALLAH ONLARIN DURUMUNU DEĞİŞTİRMEZ..
Rüyada görülen kasırga endişe ve korku yerine dikkat ve ihtimam gösterilmesinin daha akıllıca olduğu hakkında bir uyarıdır..
Temkin Ya Hu.. Temkinli olun kardesim..
Rüyada yıldız görmek, rüya sahibinin bilgili bir kimse olduğuna ve her işinde temkinli davrandığına işarettir.
lakin sizinkiler parcalanip elinizi yakmislar..
Gecmisten agzi yananlar gelecegi üfliyerek yerlermis..
Allah cc. Sizin o masumlugunuz hurmettine Sizi ve Ailenizi korusun..
Hayirli gunler Kardesim..
Genc kardesim Unutma bu dunyada olan ile görünen
bir degildir..aradaki Farki anlamaniz dilegi ile..
Neden mi sever insan, kendini bulmak bazen de kendini kaybetmek,unutmak için...