• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Kelime-i şehadet getirmek

Mikail Ömer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm. Teşekkür ederim ki böyle bi site açtığınız için. Allah razı olsun. Yurtdışından yazıyorum size. Umarım hatasız şekilde yazar ve ifade ederim kendimi... Rüyalarımda hep bu tür şeyler görüyorum. Bu geceki rüyamda korkarak kelime-i şehadet getiriyordum. Cismi belli olmayan ses duyuyordum ve 3 harfliler mi, şeytan mı bilmiyorum onlardan korkup sürekli dua ediyordum. Korkudan yüksek sesle bildiğim duaları okuyordum. Normal hayatta ki yaşantımı gördüm. Yatakta oğlum ve eşimle birlikte uyuyorum. Sesimi duyuramıyorum. Dokunmaya çalışıyorum eşim uyansın diye uyandıramayıp en sonunda kulaklarım duyacak şekilde yüksek sesle kelime-i şehadet getiriyordum. Rüzgar, fırtına oluyordu yatak odamda ve şiddetleniyordu. Bende bağıra bağıra şehadet getiriyordum. Arkadan ses net değil ama sözleri hatırlamıyorum benden bişeyler istiyorlardı. Bende sürekli onları dinlemeyip bildiğim duaları okuyordum. Rüzgarın sesi ben istediklerini yapmadığımdan onları dinlemediğimden dolayı artıyordu. Gece burda sabaha karşı 3 rüyayı görüp uyandım ve ararken bu siteyi buldum. Beni aydınlatacağınızı umuyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Selametle.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
namazkilankiz.jpg

BİSMİLLAHİRAHMANİRRAHİM

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd.
Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd.
Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Aleykum selam Hosgeldiniz Hayirli Cumalar kardesim..
Rüyada kelime-i şehadet getirdiğini görmek, sevinç ve sürura, selâmete, hidayete, geniş ve helal rızka, üzüntü ve kederden kutulmaya korkulardan emin olmaya işaret eder.

Cin görmek:dünya işi ve gururu için hilekariki yüzlü kimseler ile yorumlanır..
Lakin Siz Kelime-i şehadet getirdiginiz icin ins.. selamet ve guvenlige erenlerden olursunuz...

yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..

Size bir SIR vereyim mi?
Hani monster canavarlar,cin yok bilmem gorulmez varliklardan korkariz ya..
aslinda biz korktugumuz icin bazen onlari kendi ic dunyamizda hayal edip ve halüsinasyon görmeye baslariz..
bunun nedeni ise stress,deprasyon,yanlizlik ve kendimizi kimsessiz olarak hissedigimizdendir...
Yani bu tur seylerden korunabilmek icin icimizdeki korkulari yenip her seye gucu kuvvet ve kudretti kadir olan Allah a siginmali..stress den kacinip her seyi kafamiza TAKMAMALIYIZ...
aksi takdirde korkak vesveseli supheli zayif ,stressli insan oldukca biz daha cook bu tur kabuslar ile kendi kendimizi korkuturuz..
canavarlar bizim icimizde bizim kendi korku ve nefsimiz ile yasadigimiz varliklardir...
Bu Tur ruyalari goren kardeslerimiz genellikle bir stress kararsizlik caresizlik buhran donemi yasiyanlardir..
icinizi disinizi kalbinizi vicdaninizi ruhunuzu TEMIZ TUTUN...

Rüzgar. Fırtına rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
bu tip ruyalar hayatınizin tamamen değişeceğini açıklar..
ayrica ic dunyanizdaki kasirgalara isarettir..imtihanlar diyarında dua ve sabırla yürümek ...

Her hayrın başıdır ya Bismillah…
Kalbime Bismillah!!!Ruhuma Bismillah!...
Aldığım , verdiğim her nefese Bismillah!...
Daralmış gönlüme euzu-besmele ki şeytandan ırak olayım…!
Ruhumu kasıp kavuran sıkıntıya ,firtina,ruzgara
bir besmele tadında yaklaşıyorum…
ılık ılık…huzur dolu bir tatlılıkla benliğime şifa olsun diye..
Selamet ile Hayra kalin..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Neden? Niçin? Niye? Hep bana ! demeyeceğim…hakkım yok…Ben bana sokakta yol verene bile bin bir kibarlıkla
TEŞEKKÜR ederken ,sahip olduğum bu sonsuz nimetlerin Sahibine bir kere bile teşekkür edemedim…
elim ayağım tutarken..gözüm görüp , kulağım duyarken…sağlığım yerindeyken..ailemle sıcacık evimizde keyif yaparken unutuluşa terk ettiğim şükrü ..
teşekkürü edemediğim Rabbime karşı anlatılmaz mahcubiyetteyim..
küçücük dertlerle dertlenip birde utanmadan her ufak engel de '' neden hep benim başıma geliyor ? niye bir işim de düzgün gitmiyor ? niçin sıkıntılarım bitmiyor ?
BIKTIM! YORULDUM! DAYANAMIYORUM! '' diye diye şikayetlerimi nasıl da dile düşürdüm…

Sana sunulan gözleri aç…görebilme yeteneğini faaliyete geçir! Bak kainat sana sunulmuş…Hadi teşekkür Et!...Gör ve duy ayetin sana anlattıklarını..yansıttıklarını;
Öyle ise siz beni (ibadetle) anın ki ben de sizi anayım. Bana şükredin; sakın bana nankörlük etmeyin!(Bakara-152.)
Sana nankörlük ettim Allah'ım…varlığıma kattığın hayat ..ve hayatıma kattığın tüm varlıkları hiçe sayıp teşekkür etmeyi..şükrü dilime dolamayı unuttum…

Ve şimdi Senin affına sığınıp şükre duruyorum ;
Verdiğin vermediğin…sahip olduğum olmadığım..Sen'ce bilinen her şey için… Sen'ce bilinen her şeyin sayısınca sonsuz şükür…
ELHAMDÜLİLLAH!!!!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Stress in Islam..
A professor began his class by holding up a glass with some water in it. He held it up for all to see and asked the students, 'How much do you think this glass weighs?'

'50 gms!'... '100 gms!'... '125 gms' ... the students answered.

'I really don't know unless I weigh it,' said the professor, 'but, my question is: What would happen if I held it up like this for a few minutes?'

'Nothing' the students said.

'Ok! What would happen if I held it up like this for an hour?' the professor asked.

'Your arm would begin to ache', said one of the students.

'You are right, now what would happen if I held it for a day?'

'Your arm could go numb, you might have severe muscle stress and paralysis and have to go to hospital for sure!' ventured another student; and all the students laughed.

'Very good. But during all this, did the weight of the glass change?' asked the professor.

'No'

'Then what caused the arm ache and the muscle stress?' The students were puzzled.

'Put the glass down!' said one of the students.

'Exactly!' said the professor. 'Life's problems are something like this. Hold it for a few minutes in your head and they seem okay.
Think of them for a long time and they begin to ache. Hold it even longer and they begin to paralyze you. You will not be able to do anything'.

'It's important to think of the challenges (problems) in your life, but EVEN MORE IMPORTANT is to have trust in Allah (SWT) and to 'put them down'
at the end of every day before you go to sleep. That way, you are not stressed, you wake up every day fresh and strong
and can handle any issue, any challenge that comes your way!'

So, as it becomes time for you to leave office today, Remember friend to 'PUT THE GLASS DOWN TODAY' and have tranquility by putting trust in Almighty Allah (SWT).

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı günler,Gönül sızım kardeşim.öyle güzel yazmışınız ki ŞÜKÜR etmeyi,okurken çok duygulandım.çok güzeldi.ALLAH razı olsun.O güzel gönlünüze sağlık.Selametle kalın.

dagmustafa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kelime-i Şehadet getirmek

Selamun Aleykum. Rüyada kelime-i şehadet getirdiğimi gördüm.
Büyükbaş hayvancılıkla uğraşıyorum. Pazarlar gece olduğu için uykusuzdum.Pazarın açılmasına yaklaşık bir saat vardı araçtan abim babam indikten sonra pazar açılana kadar uyumak istedim. Koltuklara uzandım ve uykuya daldım. Arabada uyuyorum ve uyanmak istiyorum pazar açılmıştı. Bir ses kalkma biraz daha yat uyu diyordu. Ben kalkmak istiyordum o kalkmamı istiyordu ve bu birkaç kere tekrarlandı. Sonra ben O sesi 'Şeytan' olarak tanıdım. Bağırarak Kelime-i Şehadet getirmeye başladım. Bir kez Kelime-i Şehadet getirdim tam okurken son iki yada üç kelimesinde avazım çıktığı kadar bağırıyordum korkusuzca, hiçbir şekilde korkmuyordum.Ve doğruldum koltuğumda kalktım Araçtan Besmele ile inip Pazar'a girdim. Birden uyandım sanki gerçek gibiydi hemen Araçtan inip Besmele ile Pazara girdim. Çok etkilendim lütfen anlatabilirmisiniz.İyi çalışmalar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada kelime-i şehadet getirdiğini görmek; en hayırlı rüyalardan biridir ve dünya ve ahiret yaşamında hayra ermeye işaret ederken
aynı zamanda inancında güçlenmeye, iman tazelemeye, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmaya işaret eder..
Rüyada kelime-i şehadet getirdiğini görmek, sevinç ve sürura, selâmete, hidayete, geniş ve helal rızka, üzüntü ve kederden kutulmaya korkulardan emin olmaya işaret eder.
Selamet ve Bereketle Yolun açik olsun...

Ali ozan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada şehadet getirmek

Selamunaleyküm. Birkaç yıl önce eşimin Babaannesi vefat etti ve olaydan bir hafta sonra mübarek kadın rüyama girdi. Ölüm anında yanında oturuyordum kendiside yatakta idi. Odada başka kadınlar da vardı ve Kuran okunuyordu. Kendisine hadi beraber şehadet getirelim dedim ve şehadet getirmeye başladık ki ben orada yükselmeye başladım. Bomboş bir alana geldim. O alan karanlık idi ama görüşde bir sıkıntı yokdu. Yaklaşık 23 yaşlarında çikolata renkli Saçları kulak memesi hizasında yakışıklı bir genç bana doğru geldi. Kendisine benim ölmemem gerektiğini söyledim. O da hacerül esvet taşına baktı ve sen git senin vaktin var dedi ve uyandım. Allah sizden Razı olsun inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allah rahmet eylesin ,Mekani Cennet Rüyaniz Hayr olsun..

Rüyada kelime-i şehadet getirdiğini görmek;
Sevinç ve sürura, selâmete, hidayete, geniş ve helal rızka, üzüntü ve kederden kutulmaya korkulardan emin olmaya İmanınızı tazelemeye işaret eder.

rüyada ölmek :
Rüyada bir kişi kendinin öldüğünü görmesi;
Dince eksik olmasina ve ömrün uzadığına yorumlanır.
eğer ölümden sonrası da görüldüyse görülenlerden ders çıkarılmalıdır zira ilahi bir uyaridir..

Ölüm gerçekte hayat dediğimiz uykudan bir uyanıştır
Ölüm,bir uyanış bir diriliş bir yeniden doğuş bir besmele çekip hayatta ,sevdaya, sevgiye, imtihana yeniden Başlayış,İkinci Bahardır..

Ölüm haberi gelmeden, Ecel yakamız almadan, Azrail hamle kılmadan, Gel dosta gidelim gönül!
Vakit çok geç olmadan SİLKİNİN VE KENDİNİZE GELİN KENDİNİZE...

Rüyada hacerü'l esved görmek :
haccetmeye, itikad düzgünlüğüne......daha vaktiniz var iken ;tövbeye gelin,, işe tam ve doğru yerden başlamaya çalışın..selametle..

Ali ozan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Razı olsun inşallah.

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada Kelime-i Şehadet getirmek

Selamun Aleykum.
Rüyamda bir binadayım yüksekçe bir binada peşimde biri var bana zarar verecek endişesi taşıyorum ve çatı katına kaçıyorum. O kişi oraya geliyor tahtaların arasında sen miydin diyor bende evet benim diyorum yanıma oturuyor, bir süre sohbet ediyoruz sonra ise bir anda ona dönüp diyorum ki müslüman olmak ister misin ? O da Evet, tabii ki diyor. Bende Kelime-i Şehadet getirmeye başlıyorum o da benim ile beraber tekrarlıyor aklıma Resulullah'ın hadisi geliyor:

Allah'a yemin ederim ki, Cenab-ı Hakkın senin aracılığınla bir tek kişiyi hidayete kavuşturması, en kıymetli dünya malından, kırmızı develere sahip olmaktan daha iyidir. Selam ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Ve Aleykümselam ,Rüyaniz hayr olsun.
Sevinç ve sürura, selâmete, hidayete, geniş ve helal rızka, üzüntü ve kederden kutulmaya korkulardan emin olmaya İmanınızı tazelemeye işaret eder.

Rüyada birinin müslüman olmasına vesile olmak;
iyi bir işe vesile olana ondan bir pay vardır hayra vesile olmaya alametir..

Bir insanın Müslüman olmasına vesile olmak islamda çok önemlidir. Ancak herşey demek değildir.Bir insanın sadece başkasının Müslüman olmasına vesile olması ahiret için yeterli değildir.
İnsanın önce kendisin tam olarak iman etmesi; yani tam bir Müslüman olması islamı (kuranı) yaşayarak gösterebilmesi gerekir.
Çünkü kişiler önce kendi yaşadıklarından; “kurandan” sorulacaklardır. Hayırlı akşamlar Allah a emanet olun selametle..

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada kelime i şehadet getirmek

Selâmün aleyküm ablacığım
Size bir rüyamı anlatmak istiyorum. Rüyamda birden öleceğimi hissettim.Ve kelime i şehadet getirmeye başladım. Ama ölmüyorum. 3 kere falan hep öleceğimi hissedip kelime i şehadet getirmeye devam ettim.Ama hissetmeme rağmen bir türlü ölmüyordum.Ve hiç acı cekmiyordum. Kendimi Bir garip hissediyorum ablacığım Allah rızası için rüyamı yorumlarmisin?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Rüyada öleceğini hissetmek ;
Bunun kesinlikle ölümle bir alakası yoktur, rüya sahibinin gerçek hayatta yaşamının kontrolünü elinden kaçırmış olduğu duygusu yaşadığını simgeler.
Böyle bir rüya görüldüğünde derhal kendine ;imani, ahlaki, fikri, sosyal çeki düzen vererek, yaşamını düzene sokmalı, her şeyi gözden geçirmeli, hayatınızın muhasebesini yapmalısınız şeklinde rivayet edilir.

Ölüm gerçekte hayat dediğimiz uykudan bir uyanıştır
Ölüm,bir uyanış bir diriliş bir yeniden doğuş bir besmele çekip hayatta ,sevdaya, sevgiye, imtihana yeniden Başlayış,İkinci Bahardır..

Ölüm haberi gelmeden, Ecel yakamız almadan, Azrail hamle kılmadan, Gel dosta gidelim gönül!
Vakit çok geç olmadan SİLKİNİN VE KENDİNİZE GELİN KENDİNİZE...selametle..

duaa..

çaçaron

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada kelimei sehadet getirmek

Esselamunaleykum
Rüyamda tanıdıgım insanlara kelime-i sehadet getirerek onlarinda getirmelerini istiyordum. Hep beraber kelime-i sehadet getiriyorduk ben onlar soyledikce tebessum ediyordum sanki ogretiyormusum gibi bir histen dolayi. Sonra ihlas suresini okuyordum surekli olarak, uyandim. Yorumunuz icin Allah razi olsun sagolun simdiden. Sevgiler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada kelime-i şehadet getirdiğini görmek, en hayırlı rüyalardan biridir ve dünya ve ahiret yaşamında hayra ermeye işaret ederken aynı zamanda inancında güçlenmeye, iman tazelemeye, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmaya, hayatınızda bir Son, Sonuç, Bitiş , bir başlanganıç anlamlarını simgelemekte, eski prensiplerinize bir son vermek gerektiğini ifade etmektedir.

Birilerine Kelime-i şehadet getirtmek;
o kişinin doğru yola yönleneceğini ya da iman tazeleyeceğine, başka dinden biri ise Müslüman olacağına işarettir.

Kelime-i şehâdet, İslamiyette Allah'tan başka ilah olmadığı esasının beyanı olan ibaredir. "Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü" şeklinde telaffuz edilir. Şehadet etmek İslam'a göre İslam'ın beş şartından birincisidir.

Türkçe anlamı şudur: "Şahitlik ederim ki, Allah'tan başka hiçbir İlâh yoktur, ve yine şahitlik ederim ki Muhammed, O'nun kulu ve elçisidir."

çaçaron

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Peki ihlas suresi okumak nedir ?
ben biraz arastirma yaptim ecelin yaklastigina isarettir sonucunu buldum..
ve dunden beri iyi degilim..
bu gecede yalinayak yurudugumu gordum..
yorumlayabilirseniz sevinirim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba,
Rüyasında İhlâs Sûresi'ni okuması görmek;
o kimsenin tevhid yoluna gireceğine, günah işlemekten sakınacağına, dünya ve âhirette mevkisinin yüksek olacağına, ömrünün uzun ve duasının kabul olunacağına işaret eder.

Rüyada yalın ayak yürümek;
bazen iyi şekilde bazen de kötü şekilde tabir edilir.
Bazı rüya tabirlerine göre yalınayak yürümek, hastalıklardan ve huzursuzluktan kurtulmaya, şüphelerden, korku vesvese, evham ve kuruntulardan da arınmaya işaret eder.

bazen de Rüyada yalın ayak yürüdüğünü görmek, sıkıntı ve meşekkate işaret eder.
vücutta biriken elektriği dısarı atmak için yalın ayak,ile toprakta yürümek faydalıdır..
Siz de içinizdeki negatif enerjiyi atmadikca !!mutlu, ve huzurlu olmakta zorlanirsiniz...
inş. seçtiğiniz yol, menzil karar da Hakkınızda hayırlısı olur ...Her şeyin en güzelini ve doğrusunu Allahu Telâlâ bilir.

"Çıplak ayakla yürümeyi sevebilirsin, ama ayakkabılarını her zaman yanında tut; zemin değiştiğinde onlara ihtiyacın olabilir..."selametle..

elifela

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kelimei Şahadet getirmek

Selamın aleyküm, dün beni çok etkileyen bir rüya gördüm. Rüyamda bir yerdeyim yanımda sanırım iki hanım vardı eve dönmeye çalışıyordum, evim uzaktan ışıkları olan küçük bir kasabaya benziyordu karşıdan gelen uzun siyah saçları olan bir kız vardı, evimin yolunun üzerindeydi. Daha sonra o kişi siyah tüller içinde havadaydı, hemen uzaklaştım evimin yolunda değildi artık. Yanındakileri uyardım, onlar gelmedi hızla yürüdüm. Sonra bir baktım deniz hemen kıyısındaydım güneş kocaman denizin üstünde gibiydi sonra yan tarafımda erkek çocuğu denize bakıyordu, sanırım 4 yaşında bir oğlum var oydu. Bu güzelliği görünce diğerlerine seslendim ama o şeyler geldi bana doğru, yerde sürünüyordu hemen oğlumu çağırdım ve ondan korunmak için de sürekli olarak kelimei Şahadet getiriyordum ve sürekli la İlahe illallah diyordum, ben okudukça bize dokunamıyordu bize yaklaşmaya çalışıyordu bu defa aklımdan ayetel kürsi okumak geçti o an uyandım etkilendiğim bir rüyaydı şimdiden Allah razı olsun selam ve dua ile...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun.
Bilindiği üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki kaygılar ve sevinçler ile rüyadaki diğer tüm unsurlar, bu unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.

Tedbir, temkin Ya Hu..Rabbim Dostunu, düşmanını ayırt etmeyi akıl fikir nasip etsin...

Rüyada kelime-i şehadet getirmek, kelime-i şehadet getirdiğini görmek,;
en hayırlı rüyalardan biridir ve dünya ve ahiret yaşamında hayra ermeye işaret ederken aynı zamanda inancında güçlenmeye, iman tazelemeye, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmaya, dileklerin gerçekleşmesine ,temizlenmek, ve hayatınızda bir Son, Sonuç, Bitiş anlamlarını simgelemekte, eski yaşayayışınıza vesvese, evham Her Şeye sıkılmaya, stress yapmaya bir son vermek gerektiğini ifade etmektedir...

Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
Rabbim,kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır diye de dua edin...

Hasbünallahu ve ni'mel vekîl..
Rahmetlu annem sık sık "Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl" duasını yapardı.Bende bu duayı her sıkıldığımda yapıyorum ve içime tarifi imkânsız bir huzur geliyor.

Kur'an'da da geçen, "Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl" manası şöyledir: "Başımıza gelecek her türlü belâ ve musibete karşı Allah bize yeter. O, ne güzel dost ve ne güzel bir vekildir." Bu söz, aslında mü'minin nasıl İlahi bir güvenceye sahip olduğunu ifade eder.

"Hasbunallâh-Allah bize yeter" kelimesi bize, yetersizliğimizi, Rabbimize olan ihtiyacımızı ifade eder.

"Ve ni'mel vekîl-O, ne güzel vekildir" bizim kendimize yetmediğimizi hissettiğimiz anlarda, Her şeye Gücü Yeten, Mutlak İktidar Sahibi ve Yegane Galip olan Allah Teala'ya yönelip, sanki "Ya Rabbi! İçine düştüğüm şu sıkıntıdan ben kendi başıma kurtulamıyorum. Beni Sen kurtar. Elde etmek istediğim şu şeye ben bir türlü ulaşamıyorum. Beni o istediğime Sen kavuştur" manalarına gelmektedir.
selametle..

Üst Alt