Selamın Aleyküm. Teşekkür ederim ki böyle bi site açtığınız için. Allah razı olsun. Yurtdışından yazıyorum size. Umarım hatasız şekilde yazar ve ifade ederim kendimi... Rüyalarımda hep bu tür şeyler görüyorum. Bu geceki rüyamda korkarak kelime-i şehadet getiriyordum. Cismi belli olmayan ses duyuyordum ve 3 harfliler mi, şeytan mı bilmiyorum onlardan korkup sürekli dua ediyordum. Korkudan yüksek sesle bildiğim duaları okuyordum. Normal hayatta ki yaşantımı gördüm. Yatakta oğlum ve eşimle birlikte uyuyorum. Sesimi duyuramıyorum. Dokunmaya çalışıyorum eşim uyansın diye uyandıramayıp en sonunda kulaklarım duyacak şekilde yüksek sesle kelime-i şehadet getiriyordum. Rüzgar, fırtına oluyordu yatak odamda ve şiddetleniyordu. Bende bağıra bağıra şehadet getiriyordum. Arkadan ses net değil ama sözleri hatırlamıyorum benden bişeyler istiyorlardı. Bende sürekli onları dinlemeyip bildiğim duaları okuyordum. Rüzgarın sesi ben istediklerini yapmadığımdan onları dinlemediğimden dolayı artıyordu. Gece burda sabaha karşı 3 rüyayı görüp uyandım ve ararken bu siteyi buldum. Beni aydınlatacağınızı umuyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Selametle.