• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölü görmek

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tabut görmek rüyada ölü görmek rüyada ölüyü götürmek
Hayırlı sabahlar, rüyamda bir ölü, tabutun üstü açık şekilde insanlar tarafından götürülüyordu. Ölüyü götürenler bir an durdu ölüyü bıraktılar. Çok pis kokular yayılmaya başladı. Ölü canavar gibi bir şeye dönüştü. Kafası çok kötüydü, parçalanmaya başladı. Ölü bağırmaya başladı. Kötü şeyler söylüyordu. Uyumadan önce beddua etmiştim, benim kötü şeyler yaşamama sebep olanlara bununla ilgisi olabilir mi? Rüyam çok kotu etkiledi. Korkarak uyandım. Yorumlarsanız çok mutlu olurum. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı sabahlar nurlusima Rüyaniz Hayr olsun diyecem ama pek de hayirli değil
Size kaç kere dedim Beddua Etmeyin !!Beddua kötü ve zararlı bir huydur, psikolojinizi de bozuyor ya Hu...
beddua etmek insanin maneviyatini zedeler, huzurunu alir, gider bizi bize kendi kafes bedenimize ,beden tabutumuza haps eder..
Ölü diri getirir derler ama beddua bela ve huzursuzluk, stress getirir unutmayin!!selametle..

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
beddua üzerine

Selamün aleyküm gönül sızım, bedduayı bildiğim bir kişiye yapmadım, üzerimde büyü olduğunu bir hoca söyledi. Ben çok sıkıntılar yaşıyorum eğer bunlara sebep olan varsa iki yakası bir araya gelmesin dedim :( çok büyük sıkıntılar çektim, çekiyorum. intiharı bile düşünecek kadar psikolojim bozuldu ne yapmalıyım, nasıl Allahtan yardım istemeliyim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Ahh kardeşim!!
Bu konuda olur olmaz herkese müracaat etmek doğru olmaz. İlmine ve takvasına güvenilen ve hiç bir maddi menfaat beklemeden Allah rızası için isanlara yardım eden
ilim sahibi kişilerin tavsiyelerine göre de hareket edilebilir. Bu durum psikolojik bir rahatsızlıkta olabilir.
Eğer büyü yapıldığıni saniyorsaniz;okunması gereken bazı sure ve dualar vardır.

Kişinin Allah'a sığınması, iman ve ibadet konusundaki titizliği ile, büyünün tesir etmesinde etkili olan şeytanın insana yaptığı telkinlere kulak asmaması,
şeytanın insanlar üzerindeki etkisini azaltır ve büyünün tesirinden de korunmuş olur.
Çünkü şeytanın yaptığı, sadece telkin yoluyla korkutmak, şüpheye düşürmek, vesvese ,sıkıntı ,kuruntu vermekten başka bir şey değildir.
şeytanın, etkisi altına alıp rahatsız ettiği kimseler, onun kendisine sokulmasına zemin hazırlayan ve bu işe meydan veren kimselerdir.
Allah'ın izni olmadan, büyü ile hiç kimseye zarar veremez.

Büyünün hakikat olduğu kabul edilince, herkese tesir etmesi de tartışılmaz. Ancak daha fazla tesir ettiği kimseler de mevcuttur.
Bunlar da şeytanın vesvese ve evhamlarına önem veren ve bu tür şeylere açık olan kimselerdir.
Böyle kimseler, daha çok kendi kendilerini bir saat gibi kurup hasta eder. Çünkü şeytan, insana sadece vesvese verir ve yanlışı doğru olarak göstermek ister.
Aslında hiç de önemli olmayan ses veya görüntüleri kendince değişik şekillere ve seslere benzetenler evhamlı, itikadı zayıf, ibadeti ve zikri olmayan,
Allah'a olan görevleri konusunda gevşek davranan ve ibadetlerini ihmal eden kimselerdir.

Hz. Peygambere sav.yapılan büyü konusunda Cenab-ı Hak (c.c.) "Felâk" ve "Nas" surelerini indirip bunlarla dua edip kendisine sığınmasını istemiştir.
Hz. Peygamberimiz sav de öyle yaparak şifa bulmuştur. Böylece Peygamberimiz, büyücülerin gayretlerini neticesiz bırakmış ve arzularını kursaklarına tıkamıştır.

Malumdur ki, büyünün tesir etmesi, kişinin içinde bulunduğu psikolojik durumlarla, karamsarlık, evham ve şüphelerle de yakından ilgilidir.
Felâk ve Nas Sûresi'nde ise bu noktalara işaretle, normal durumlarda olduğu gibi, insanın başına böyle bir hal geldiğinde de yine sadece Allah'a sığınması gerekir...

Kısacası, günlük hayatımızda dua ve ibadetlerimize dikkat eder, dualarla Allah'a sığınır ve gerektiği gibi yakın olursak, O’nun himayesine girer,
büyüden ve büyüyü uygulayabilecek büyücülerden, habis ruhlardan korunmuş oluruz.
Hz. Peygamber sav.hastaları, tedavi etmek için büyücülere göndermemiştir. Ya tıbba havale edip hekimlere göndermiş, ya da Kur'ân ve Sünnet eczahanesine göndermiştir.

Böylece evrensel şifalardan faydalanmasını istemiştir. Hem zaten Yüce Allah, Kur'ân'ın, müminler için bir —rahmet ve bir şifa olduğunu bildirmiş (İsra Suresi,82),
manevi dertlerimiz için başvuru kaynağı olarak da Kur'ân'ı göstermiştir...selametle..

BLUE_MOON

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba iyi günler, ben rüyamda bir evdeyim, bir odaya giriyoruz orada ölüler var diye biliyorum, beşikler var hepsi sallanıyor ben bir bebeğe üzülüyorum bu yaşta ölmüş diye. Başka ölülerde var diye biliyorum. Odada yalnızca beşikler var odadayken korkmuyoruz iki kuzenimde yanımda ama çıkınca hepimiz çok korkmaya başlıyoruz . O beşikler babam geldiğinde hareket etmiyor. Sonra babamı doğururken ölen babaannemin mezarına gidiyoruz, hemen görmek için koşarak gidiyoruz, orada fırtına başlıyor bu sefer anneannem ,ablam,başka bir kuzenim var anneannem bizi sıkıca sarıyor sonra fırtına geçiyor.
Çok garip bir rüyaydı yanıtlarsanız sevinirim :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba iyi günler, Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada ölü görmek;
ölmüş birini ya da ölüler görmek, olayları çok derin konulardır, bu rüyaların analizi sizin rüyayı gördüğünüz andaki duygusal ,ruhsal ,manevi durumunuza yakından bağlıdır.

Rüyada ölen birisini görmek, ölmüş birisini görmeniz, özlemleri, hasretleri simgeler. Rüyada ölü görmek, sevilen birilerinin geleceğini veya sevdiğinizin birisinden iyi haberler almayı haber verir. Yani ölü diri getirir. Rüyada ölü birini, ölmüş birini görmek hakkında söylenecek en önemli söz ölü görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur.
Rahmetli babaannenizin de mekani Cennet olsun...

Fırtına rüyaları kötüye yorulmaz. Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler..Bu değişiklikler kaçınılmazdır.Aynen bir insanin Büyürken duygularinin gelişmesi ve değişmesi gibi..

Rüzgar,Öfke eken fırtına biçer...öfke ekenlerin hasadı da çoğu zaman pişmanlık olur...aman bu günlerde Sinirlerinize hakim olun..sırıtık.:,

acilangul1

celotpl

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölü görmek ?

Rüyamda ölü biri sandalyede oturuyor ve gözleri fal taşı gibi açık şekilde bana bakıyordu daha sonra uyanmaya yakın biri benden yardım istedi yaşlı biriydi yanlış hatırlamıyorsam ne yapmalıyım ? Bu rüya neye işarettir ?

Üst Alt