• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölü kuşlar bulmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CUNEYT

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, hayırlı cumalar dileyerek başlamak istiyorum. Bu sabah uyanırken gördüğüm bir rüyada, neresi olduğunu anlayamadığım bir evde, eşyaların arkasına koyulmuş bir kutu içinde sığırcık kuşuna benzer, küçük beyaz benekleri olan siyah bir kuş gördüm kuşu elime aldığımda kuşun ölmüş olduğunu ve altında irili ufaklı aynı renkte fakat farklı türlerde başka ölü kuşlarında olduğunu gördüm kim bu hayvanları öldürüp buraya koyar düşüncesi ile irkilerek uyandım. Bu rüyayı size aktarırken kendi durumum ile alakalı da bazı bilgiler vermek isterim eğer kısmet olur ise önümüzdeki hafta yeni bir ev satın almak istiyoruz, bu rüya ile uyandıktan sonra bankadan kredimizin onaylandığı bilgisini aldım fakat siyah kuş rüyada hayırmıdır ve bu konuya işaretmidir bilmiyorum. Rabbimden hepimiz için ''hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etmesini, bize nasip ettiklerini de hakkımızda hayırlı eylemesini'' dileyerek sizden rüyam hakkında bir fikir rica ediyorum. Emeğiniz için şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirli Cumalar...Hayirdir insallah..
Rüyada ölü kuş görme idealler veya özgürlük umutlarınızda hayal kırıklığını gösterir.
Aklınızı, sürekli sorunlar üzerinde yorup, kaygı verici düşüncelere saplandığınızı ifade eder..
'hakkınızda hayırlı olanı Size nasip etmesini Size nasip ettiklerini de hakkınızda hayırlı eylemesi icin duaciyim..

"küçük beyaz benekleri olan siyah bir kuş gördüm "
kardesim bu sizin alacaginiz ilk birinci eviniz mi yoksa eviniz varken 2.yeni bir ev mi almaya mi niyetlisiniz..
bunu cevapladiginiz da ben de yorumunu yapacagim ins..
Hayirli gunler...

CUNEYT

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm

İlginiz ve zahmetiniz için teşekkür ediyorum, almak istediğimiz ev şu an için ikinci evimiz gibi görünüyor fakat mevcut evimizi satarak almak istiyoruz henüz kendi evimizi satamadığımız için yeni evin tutarının tamamına kredi çekip kendi evimizi satınca kredisini kısmen kapatmayı düşünüyoruz. Durum böyle yani, artık ikinci ev mi demek doğru ilk evmi siz karar verin. Sonradan hatırladığım sanki rüyamın geçtiği ev almak istediğimiz evdi ama tam emin değilim ve evi aldığımız insan sıkıntılarından dolayı satıyor size başka yardımcı olabileceğim bilgi varmı bilmiyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil Kardesim.. Yazinizi Foruma o Sevgili peygamerimiz hakkinda yazdiginiz kissalardan sonra anca gorebildim.. demek ki her sey ic ice birbirine bir sekilde bagli imis.. vesile, sebep ve kader beraber yol aliyormus..
"mevcut evimizi satarak almak istiyoruz .."simdi anladim cunku o kadar SIKINTI, deprasyon, zorluklar Allah Hayir etsin diye icimden gecirmistim..
Allahu Alem.. Rabbim en iyisini bilir ama mevcut evinizi satmadan 2. evinizi alirsaniz..eviniz olur ama Yuvaniz olmaz seklinde ruyaniz yorumlanir..
kredinin ipine guvenerek kuyuya inerseniz korkarim ki yusuf a.s gibi agir bir imtihana tabii tutulursunuz..Herseyin bir zamani vardir zamansiz isler insani deprasyona sokar..
Acele etmeyin.. banka kredi veririr sonra da kaninizi pire gibi emer!!
O yuzden mevcud evinizi satinca ins. 2. evinizi az bir kredi borcu ile alabilirsiniz..
Kredi borcunun altinda ezilmemeniz dilegi ile..
Cuneyt kardesim cemre bir dusse de sonra ev alsaniz olmaz mi?
Hayirli geceler..

CUNEYT

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederim ''2. evi alırsanız eviniz olur fakat yuvanız olmaz'' kısmını tam olarak anlayamadım yuvadan kasıt evliliğim midir acaba? Bunun dışında cemrenin düşmesine zaten fazla bir vakit yok beklemek benim için hiç sorun değil fakat satan bayan çok sıkıntılı ve ben evi alacağımı söylediğimde epeyce rahatladığını hissetim anladığım kadarıyla hayli borçları var ve bana güvenerek taahütler vermiş açıkçası biraz bekleyeceğim demeye de utanırım şu anda, bu onu tekrar karamsarlığa itecektir. ALLAH İŞLERİMİZİ HAYIR ETSİN İNŞALLAH

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
merhaba kardesim..karar Sizin..Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
Siz bana ruyanizi sordunuz ben de sadece bilgim, tecrube ve yuregimce yorumlamaya calistim..
artik ruyanizin yorumuna gore davranirsiniz veya davranmazsiniz bu da sizin bileceginiz bir is..

"başka ölü kuşlarında olduğunu gördüm kim bu hayvanları öldürüp buraya koyar düşüncesi ile irkilerek uyandım."
2. eviniz olur ama yuvaniz olmaz..burdan siz ne anlamak istiyorsaniz onu da size birakiyorum..idrak, nasip ve vicdaninizca anladiginiz sekilde algilayin..
Hayat arkadasiniz ile huzurlu, mutlu, gunler diliyorum..
Hayirli aksamlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt