Merhaba, hayırlı cumalar dileyerek başlamak istiyorum. Bu sabah uyanırken gördüğüm bir rüyada, neresi olduğunu anlayamadığım bir evde, eşyaların arkasına koyulmuş bir kutu içinde sığırcık kuşuna benzer, küçük beyaz benekleri olan siyah bir kuş gördüm kuşu elime aldığımda kuşun ölmüş olduğunu ve altında irili ufaklı aynı renkte fakat farklı türlerde başka ölü kuşlarında olduğunu gördüm kim bu hayvanları öldürüp buraya koyar düşüncesi ile irkilerek uyandım. Bu rüyayı size aktarırken kendi durumum ile alakalı da bazı bilgiler vermek isterim eğer kısmet olur ise önümüzdeki hafta yeni bir ev satın almak istiyoruz, bu rüya ile uyandıktan sonra bankadan kredimizin onaylandığı bilgisini aldım fakat siyah kuş rüyada hayırmıdır ve bu konuya işaretmidir bilmiyorum. Rabbimden hepimiz için ''hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etmesini, bize nasip ettiklerini de hakkımızda hayırlı eylemesini'' dileyerek sizden rüyam hakkında bir fikir rica ediyorum. Emeğiniz için şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim.