rüyada pasta görmek rüyada pasta yemek rüyada pasta almak rüyada pastane çikolatalı pasta görmek
İyi günler, yaşım 30, bekar ve istanbulda yaşıyorum.
Şu rüyama yorum yapılmasını istiyorum.
Rüyamda bir tane siyah beyaz profiterol pastası alıyorum, amca kızının doğum gününü bir pastanede kutluyoruz. Ben ara ara pasta yiyorum ama fotoğraf çekilemiyorum. Ailemin hepsi orada, bende sinirleniyorum, pastayı alın, ne adam gibi yiyorum ne de foto çekinebiliyorum. Amca kızının nişanlısına suç buluyorum sinirlenip ordan kalkıyorum ama pasta yiyerek eve doğru gidiyorum. Ceketime pasta bulaşmış şekilde. Yanımda birisi var ama tanımıyorum. Eve giderken pastanede bıraktığım ailemi görüyorum, yüzlerine bakmıyorum. Eve giderken de eski tanıdığım kız arkadaşı görüyorum, evli benim alt sokağımda oturuyormuş. Bende daha yeni öğreniyorum, oda ben yıllardır buradayım seninde orada olduğunu biliyordum neden söylemedin diyorum. içimden gelmedi diyor. Sonra eve gidiyorum eve 2 tane demir vidayı tavana vidalıyorum ve asılarak uçuyorum. Sonra diyorum evim sağlam mı diye vidalara asılıyorum ama vidanın biri kopuyor, diğeri hafif çıkıyor. Sonra evimin duvarında delik olduğunu görüyorum, oradan beyaz ve syah benekli farelerin içeri dışarı girip çıktığını görüyorum ve kedim var ama kedim onları kovalamıyor. Bende terlikle vurmaya çalışıyorum, vuramıyorum ama fareler sürekli aynı deliklere girip çıkıyor, duvarda 4-5 tane delik var evin içine girmiyorlar. Birde delikten burnunu gördüğüm beyaz bir köpeğin girmeye çalıştığını görüyorum. Bende köpeğe terlikle vuruyorum, köpek ağlayarak gidiyor. Sabah kalktığımda dişim şişmiş ve öğlen kalktım ben böyle yapmazdım ama içim rahatlamıştı. Yorum yapabilen arkadaşaların değerli yorumlarını bekliyorum saygılarımla.