• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada pasta görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Yolculuğa, misafire; zahmet ve zorlukla elde edilen mal ve servete, Elinde bulunan pastayı yemediğini görmek, mal ve servete kıyamamaya, Pasta yiyemeyen kimse için kek türü yiyecekler üzüntü ve kedere, Kek görmek bazen, terkettiği eski durumuna dönmeye delalet eder.

Rüyada pasta görmek, yolculuğa işarettir.

Pasta yiyemeyen kimseye rüyada pasta gelmesi üzüntü, keder ve sıkıntıdır.

recepakgul

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada pasta görmek rüyada pasta yemek rüyada pasta almak rüyada pastane çikolatalı pasta görmek

İyi günler, yaşım 30, bekar ve istanbulda yaşıyorum.
Şu rüyama yorum yapılmasını istiyorum.
Rüyamda bir tane siyah beyaz profiterol pastası alıyorum, amca kızının doğum gününü bir pastanede kutluyoruz. Ben ara ara pasta yiyorum ama fotoğraf çekilemiyorum. Ailemin hepsi orada, bende sinirleniyorum, pastayı alın, ne adam gibi yiyorum ne de foto çekinebiliyorum. Amca kızının nişanlısına suç buluyorum sinirlenip ordan kalkıyorum ama pasta yiyerek eve doğru gidiyorum. Ceketime pasta bulaşmış şekilde. Yanımda birisi var ama tanımıyorum. Eve giderken pastanede bıraktığım ailemi görüyorum, yüzlerine bakmıyorum. Eve giderken de eski tanıdığım kız arkadaşı görüyorum, evli benim alt sokağımda oturuyormuş. Bende daha yeni öğreniyorum, oda ben yıllardır buradayım seninde orada olduğunu biliyordum neden söylemedin diyorum. içimden gelmedi diyor. Sonra eve gidiyorum eve 2 tane demir vidayı tavana vidalıyorum ve asılarak uçuyorum. Sonra diyorum evim sağlam mı diye vidalara asılıyorum ama vidanın biri kopuyor, diğeri hafif çıkıyor. Sonra evimin duvarında delik olduğunu görüyorum, oradan beyaz ve syah benekli farelerin içeri dışarı girip çıktığını görüyorum ve kedim var ama kedim onları kovalamıyor. Bende terlikle vurmaya çalışıyorum, vuramıyorum ama fareler sürekli aynı deliklere girip çıkıyor, duvarda 4-5 tane delik var evin içine girmiyorlar. Birde delikten burnunu gördüğüm beyaz bir köpeğin girmeye çalıştığını görüyorum. Bende köpeğe terlikle vuruyorum, köpek ağlayarak gidiyor. Sabah kalktığımda dişim şişmiş ve öğlen kalktım ben böyle yapmazdım ama içim rahatlamıştı. Yorum yapabilen arkadaşaların değerli yorumlarını bekliyorum saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler Rüyaniz hayr olsun..
İç dünyanızda yaşadığınız çatışmalar ve gün içerisindeki olaylar rüyalarınıza yansır..
"Öfkeyle kalkan zararla oturur" Öfkeyle yapılan her eylem sonucunda geri dönüşü kısmen zor, genelde imkansız zararlara/pişmanlıklara neden olmaktadır ..
Herkesin öfkeli olduğunu da buna ekleyecek olursak, yeryüzünde pişmanlık yaşamamış insan yok gibidir vesselam...
Şurası bir gerçek ki hepimiz öfkeliyiz Zira insan yaratılışı itibariyle öfke dediğimiz binek donanıma en başından beri sahiptir .
Bu sebeple kimse ben yumuşak huyluyum, hilm sahibiyim, öfkeli değilim demesin Hz Efendimiz(SAV)in dahi öfkelendiği anlar olmuştur pek tabii Zaten asıl mesele;
"öfke" değil "öfkeli insan" meselesidir.
İnsan öfkelendiği an a o kadar çok odaklanır ki gözü hiç birşey görmez olur Ve eğer dikkat eder iseniz öfkenin şiddeti ilk başta hafif iken gittikçe artan bir ivme izler Bunun en büyük nedeni "sinsi vesveseci" nin ve nefsimizin boş durmamasıdır Bu iki sebebinde müdahil olması ile insan hayatı boyunca pişmanlık duyabileceği pek çok davranışı eylemi sergileyebilmektedir Hatta bu eylemler bazen insanın sadece dünyasını değil aynı zamanda ahiretini de kaybetmesine neden olabilmektedir.

Rüyada pasta görmek Hayırlı, iyi kısmettir. siyah beyaz pasta iyi sayılmaz...kararsizlik ve çelişkiye..Mutluluk, Üzüntü ve öfke arasında kararsız kaldiğiniza yorumlanir...
Bazen başimiza sebepsiz gibi gelen dert, keder ve SIKINTILAR aslinda hepsi bizim kendi ellerimiz,kendi aklimiz ile yaptiklarimizdir!!!

Rüyada beyaz köpek görmek, gerçekten iyi tanımadığınız, değerini bilmediğiniz bir arkadaşınızın yada dostunuzun aydınlık yüzünü temsil eder..ama Siz ona Sizi tanima firsatti vermediniz ki...
saygılarımla.

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm,
Ben rüyamda üzeri gül resmi ve çeşitli süslemelerle süslenmiş bir yaş pasta gördüm. Galiba yiyordum da. Sonra kırmızı galiba rugan bir sırt çantası gördüm. Daha önce de beyaz mermer olmayan bizim evdeki küvetin içinde annemle birlikte kendimi görmüştüm. Yine yakın zamanda da işlemeli mavi bir örtü gördüm. Bu örtü bir sınav için mi ne gerekiyormuş. Sonra beyaz bir yastığın üstünde de işleme varmış. Onu götürürüm diye düşünmüştüm. Bu rüyalar belki birbiri ile bağlantılıdır bilmiyorum. Ama yorumunu merak ediyorum. Herkese hayırlı akşamlar dilerim. Rüyam yorumlanırsa şimdiden teşekkürler. Haydi kalın sağlıcakla:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada pasta görmek ;
Yolculuğa, misafire,Hayır,huzur, sevinc , mutluluk verecek, güzel, iyi kısmettir. Pasta yiyen insan bolluk içinde yaşar

Rüyada pasta yemek;
herkes için geçici ziyaret ve bir takım eğlenceleri bildirir..

Rüyada çanta görmek;
Kazanmak istediğiniz para için çok çalışmanız gerekecek, fakat yakın zamanda sorunların üstesinden gelecek, başarıyı yakalayacaksınız demektir.

Rüyada sırt çantası görmek;
taşıdığınız yükler, üstlendiğiniz sorumluluklar ve çabalarınızın karşılığını alacağınızı, yakında hedefinize ulaşacağınızı gösterir.
selametle..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım bugün bir rüya gördüm, Rabbim hayırlara getirsin inşallah.

Rüyamda bir evdeyim, yanımda da samimi olmadığım ama tanıdığım biri bayan biri erkek 2 kişi var. Benimle konuşup bir şeyler için ikna etmeye çalışıyorlar, ve ortada bir yaş pasta var güzel ve gösterişli gözüküyor doğum günü mü yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum. Bana getirdiklerini söylüyorlar ve konuşuyorlar pasta masanın üzerinde duruyor.

Sonra bu kişiler 7-8 kişi daha oluyorlar ben konuşulacak bir şey olmadığını boşuna uğraştıklarını geç kalındığını söylüyorum. Oradan çıkıyorum, sonra kendimi Kıbrıs'a giderken gördüm otobüs mü araba mı bir şeyden indim hastanenin önündeydim Kıbrıs'a doktorluk yapmaya gitmişim. Sonra uyandım tabiri nedir ablacım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada pasta görmek ;
Yolculuğa, misafire,Hayır,huzur, sevinc , mutluluk verecek, güzel,Hayırlı, iyi kısmettir.

Rüyada Kıbrıs’a Gitmek;
Ruh, Nefis, Akıl arasında ki savaş bitmeli kendi kendiniz ile barış yapın artık..
Önce kendiniz ile barışın.....
Ruhun Nefs ile mücadelesi...Nefsin bineği irade...İrade ruha meylederse işlem tamam...Aksi fena...Ruh akla düşün diyor...Düşün...Bana yakın unsur GÖNÜL diyor yani KALB.....
Yere göğe sığmam mümin kulumun gönlüne/kalbine sığarım buyuruyor.Öyleyse düşün ve idrak et...selametle..

Üst Alt