• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada saçlarının döküldüğünü görmek

T

terekeme58

Kayıtsız
Misafir
Esselamü aleyküm ben garip taştan istanbul da ikamet etmekteyim, 31 yaşındayım, evliyim elektrik tesisatı işiyle meşgulüm.

Rüyamda saçlarım dökülmüş kel kalmıştım. Normalde saçlarım çok sıkı arkadaşlarım dökülüyor diye şaka yaparlar. Rüyamı yorumlarmısınız. selam ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümu selam..Hosgeldiniz kardesim..
rüya, kişinin uykuda gördüğü, Cenâb-ı Hakk’ın melek ve şeytan vasıtasıyla kalbine, yoruma muhtaç bir şekilde, kinaye yoluyla ya da anlamsız, karmakarışık yarattığı hayallerdir..
veya soyle dusunebilirsiniz..olmuş ve olacak şeylerin Allah tarafından hayalde teşekkül ettirilip, misallerinin Allah tarafından uyku esnasında nefse gösterilmesidir .

Rüyalar, bakış açılarına göre değişik kısımlara ayrılmışlardır.
İslam alimleri ve psikologlar, bu konuda değişik değerlendirmelerde bulunmuşlardır.
İbn-i Hacer ise, rüyayı yedi kısma ayırmıştır:

1. Hak Rüya: Allah tarafından müjde niteliğinde olan rüyalar,
2. Kişinin nefsi ile konuştuğu rüyalar,
3. Şeytanın üzüntü verdiği rüyalar,
4. Arzuların tesiriyle görülen rüyalar,
5. Şeytanın eğlenmesiyle görülen rüyalar,
6. Uyanıkken yapmaya çalıştığını rüyada görme,
7. Karışık, yalancı rüyalar.
o yuzden her ruya tabir edilir ve illa bir mesaj veriyor denilemez..

Sizin Ruyaniza gelelim Hayirdir ins. diyelim..
Evet saçlar neden dökülür...!!ruyadaki olaylar gercek yasamdan pek de uzak degiler...sırıtık.:,
Sık saç yıkanması ve şampuanlamaktan...
Bilinçsiz şampuan kullanmaktan,
artı sebepler...
A) kansızlık
B) demir eksikliği
C) sinir ve stres 'den

İnsanın rüyada saçını görmesi uzun olmasına ya servet sahibi olmasına yorumlanır. Rüyada saçının dökülmesi para derdi,gam, keder,Stress ,ihanet seklinde yorumlanir Allahu alem..
Stress,SIKINTI ve gereksiz endiseden Uzak durun ve TEMKIN YA HUUU..seklinde yorumlanir Allahu alem..

Yusuf sûresi 43. Ayetinde bildirilen, Firavunun yedi zayıf ineğin yedi semiz ineği, yedi cılız başağın da yedi olgun başağı yuttuğunu gördüğü rüyasıni tefsirden bulup okursaniz yorumumu daha iyi anlarsiniz ins.
Bolluk zamanında saygılı, dikkatli, tasarrufa riayet ederek yaşayanlar, darlık zamanında sıkıntı çekmezler...Selamet ile Hayra kalin..

Nurgül26

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada saçlarımın döküldüğünü görmek

Rüyamda bir evdeyim, çok büyük ve güzel bahçeli ev ama rüya çok karışık, sanki eski çağlarla şimdiki çağ karışık gibi. Her neyse ben abime ekmek almasını söylüyorum, karnımın çok acıktığını işten geldiğimi söylüyorum. Abimde tamam şimdi kardeşinle yollarım diyor. Biz o sırada konuşurken konuştuğumuz yerde leğenci duruyor birşeyler satıyor, kardeşim Ali de bir tane bişey alıyor ama saçma birşey, bende onu koyuyorum ekmeklik alıyorum ama parasını ödemeden eve giriyorum. Sonra ben eve yeni taşınmışım gibi eşyaları yerleştiriyorum o sırada tam hatırlayamıorum ama artık timsahmıydı, yılanmı bilemiyorum konuşuyor ben bu hayvanın konuştuğunu söylüyorum komşulara, o sıra kızlarım yada kardeşim gelip elinde bir hayvan var onunda konuştuğunu söylüyor. Sonra birden dışarda kavga oluyor, oraya çıkıyorum benim ekmek sepetini aldığım kardeşimin parasını verecek sandığım ama vermediği yer dükkan olmuş, kavga ediyolar dükkan kapanacak battım falan diyor sahibi. Sonra ben içeri giriyorum içerde biri var tanıyorum, o da beni tanıyor ama kim bilmiyorum, ona kendimi göstermeye çalışıyorum beni görmesini istiyorum, beni görünce değişecek diyorum kendime. Ben yaklaşmaya çalışırken bir yandan da saçlarımı düzeltmeye çalışıyorum, normalde saçlarım belime kadar ve dalgalı her düzelttiğimde saçlarım düzeliyor, kesilmişte elime verilmiş gibi saçlar geliyor, her elimi sçaıma attığımda aynı şey. Tam o sırada yaklaşıyorum, camdan mı artık aynada mı kendimi görüyorum ve saçlarımın çok güzel olduğunu omzuma kadar kısaldığını görüyorum ama saçlarım çok güzel ve düz biR şekilde duruyodu. O sırada ben yaklaştım perdeyi açıp kendimi göstermek istediğim kişi arkası dönük yanında erkek kardeşim oturuyor, ekmek almaya yolladığım kardeşim. Cama çıkyorum, perdeyi açıyorum, annem dışarda ve bana gözleriyle içeri gir der gibi bakınca içeri giriyorum ama o kişiyi göremiyorum, ona da kendimi gösteremiyorum ama annemi görünce de bi telaşlanıyorum, kızlara çorba yapıcaktım filan diyorum ve içeri giriyorum..

Davut61

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çocuğunun saçlarının döküldüğünü görmek

Selamunaleyküm.

Annem rüyasında benim saçlarımın seyrekleştiğini, döküldüğünü, saçlarımın içinden derimin göründüğünü görmüş.
Birçok farklı yorum var bu konuda ve tam olarak manasını bulamadım. Genelde işlerin veya sağlığın bozulacağına, huzurun kaçacağına işar t ediliyor. Çok zor olsada iyi bir işim var. Son zamanlarda ek gelir oluşturacak ya da tamamen yöneleceğim yeni bir iş ve sektör arayışındayım ancak annemin görmüş olduğu bu rüya beni biraz karamsarlığa düşürdü. Bu rüyayı yorumlayabilirseniz çok mutlu olurum.

Teşekkür ederim.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Çocuğunun saçlarının döküldüğünü görmek

Selamunaleyküm.

Annem rüyasında benim saçlarımın seyrekleştiğini, döküldüğünü, saçlarımın içinden derimin göründüğünü görmüş.
Birçok farklı yorum var bu konuda ve tam olarak manasını bulamadım. Genelde işlerin veya sağlığın bozulacağına, huzurun kaçacağına işar t ediliyor. Çok zor olsada iyi bir işim var. Son zamanlarda ek gelir oluşturacak ya da tamamen yöneleceğim yeni bir iş ve sektör arayışındayım ancak annemin görmüş olduğu bu rüya beni biraz karamsarlığa düşürdü. Bu rüyayı yorumlayabilirseniz çok mutlu olurum.

Teşekkür ederim.
Aleykümselâm. Saçların dökülmesi gözden düşmeye ve para kaybına işarettir. Saçların seyrekleşmesi ise bir-takım biraz büyük olan sorunlara işarettir.
Dolayısıyla sağlığın bozulması gibi şeylerle alakası yoktur. Para kaybı olabilir hayatınızda ama bu huzurun kaçmasına neden olur mu orası size kalmış bir şey.

Üst Alt