Rüyada saçlarımın döküldüğünü görmek
Rüyamda bir evdeyim, çok büyük ve güzel bahçeli ev ama rüya çok karışık, sanki eski çağlarla şimdiki çağ karışık gibi. Her neyse ben abime ekmek almasını söylüyorum, karnımın çok acıktığını işten geldiğimi söylüyorum. Abimde tamam şimdi kardeşinle yollarım diyor. Biz o sırada konuşurken konuştuğumuz yerde leğenci duruyor birşeyler satıyor, kardeşim Ali de bir tane bişey alıyor ama saçma birşey, bende onu koyuyorum ekmeklik alıyorum ama parasını ödemeden eve giriyorum. Sonra ben eve yeni taşınmışım gibi eşyaları yerleştiriyorum o sırada tam hatırlayamıorum ama artık timsahmıydı, yılanmı bilemiyorum konuşuyor ben bu hayvanın konuştuğunu söylüyorum komşulara, o sıra kızlarım yada kardeşim gelip elinde bir hayvan var onunda konuştuğunu söylüyor. Sonra birden dışarda kavga oluyor, oraya çıkıyorum benim ekmek sepetini aldığım kardeşimin parasını verecek sandığım ama vermediği yer dükkan olmuş, kavga ediyolar dükkan kapanacak battım falan diyor sahibi. Sonra ben içeri giriyorum içerde biri var tanıyorum, o da beni tanıyor ama kim bilmiyorum, ona kendimi göstermeye çalışıyorum beni görmesini istiyorum, beni görünce değişecek diyorum kendime. Ben yaklaşmaya çalışırken bir yandan da saçlarımı düzeltmeye çalışıyorum, normalde saçlarım belime kadar ve dalgalı her düzelttiğimde saçlarım düzeliyor, kesilmişte elime verilmiş gibi saçlar geliyor, her elimi sçaıma attığımda aynı şey. Tam o sırada yaklaşıyorum, camdan mı artık aynada mı kendimi görüyorum ve saçlarımın çok güzel olduğunu omzuma kadar kısaldığını görüyorum ama saçlarım çok güzel ve düz biR şekilde duruyodu. O sırada ben yaklaştım perdeyi açıp kendimi göstermek istediğim kişi arkası dönük yanında erkek kardeşim oturuyor, ekmek almaya yolladığım kardeşim. Cama çıkyorum, perdeyi açıyorum, annem dışarda ve bana gözleriyle içeri gir der gibi bakınca içeri giriyorum ama o kişiyi göremiyorum, ona da kendimi gösteremiyorum ama annemi görünce de bi telaşlanıyorum, kızlara çorba yapıcaktım filan diyorum ve içeri giriyorum..