• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğin kızı görmek.

mühendis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin kişinin ağlamasını görmek

selamunaleyküm.
dün rüyamda sevipte söyleyemediğim kızın benim yüzümden ağladığını ve beni bir daha görmek istemediğini söylediğini gördüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyanız, sevdiğiniz kişinin acılar içinde olduğunu fakat gerçek yaşamda bunu dışarı yansıtmadığını ifade etmektedir.

"kızın benim yüzümden ağladığını "
üzüntünüz varsa bunları sevdiklerinizle paylaşmalısınız...
Ne kadar sırrınız varsa o kadar sırçanız var demektir ...
Sussan da,konuşsan da her ne yöne,dönersen dön..
Yüreğine batıyor !!ve batacaktir...
Çok Geç Olmadan Sevdiğiniz İnsana Söylemek istediklerinizi Söyleyin...
Hayirli cumalar..

emrecan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda çok sevdiğim kızı gördüm..

Öncelikle selamun aleykum iyi günler, dün gece çok güzel bir rüya gördüm ve uyanmak istemedim gerçek olsun istedim.. ve bu rüyayı sizinle paylaşmak ve tabirini öğrenmek istiyorum sizlerden...
Konudan biraz bahsedeyim sevdiğim bir kız var ve onu 3 yıldır ne gördüm ne sesini duydum çokta özledim, aramız biraz bozuk ama çok seviyorum görmesemde duymasamda..
Rüyam şu şekilde ; bir yere tanıdıklarla hanımların annem lerin olduğu bir yere gezi gidiyoruz ve o da davetliymiş gelmiş ve birbirimizi görüp selamlaşmıyoruz ama o giderken bana selam veriyor, ben ise ilk önce görmezden geliyorum, sonrasında selam veriyorum.. Daha sonrasında onunla buluşup bir yere kısa bir yolculuğa cıkıyoruz sohbet ediyoruz güzel vakit geçiriyoruz.. Annem babam aile büyüklerimiz ile tanışıyor hep beraber güzel vakit geçiriyoruz ve bu bu şekilde devam ediyor. sonra alarm çaldı uyandım.. Bayağı uzun zamandır görmediğim için çok özledim ilk günki gibi heyecanlandım bu sabah. Rüyalara çok inanan ve değer veren biriyim bu yüzden bunun anlamlı olduğunu düşünüyorum, nacizane yorumlarınızı iyi veya kötü bekliyorum .. teşekkürler, iyi günler kardeşlerim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam iyi günler,Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada sevdiği kızı görmek;
rüyayı gören kişinin, uzun zamandan beri birlikte olduğu kız arkadaşı ile kendisinden kaynaklanan bazı sorunları maddi, manevi sıkıntıları çözdükten sonra
bir zaman geçtikten sonra dünyaevine gireceklerine ve uzun yıllar boyunca çok mutlu ve huzurlu bir şekilde birlikte olmalarina da yorumlanabilir..
bazen de belki de Ondan bir haber almaya yorumlanir..

"birbirimizi görüp selamlaşmıyoruz ama o giderken bana selam veriyor "
aranizdaki; Kibir, gurur ,inad,, kızgınlık ve kırgınlık Sizi sevdiğiniz'den uzaklaştırmasına yorumlanir..

KIZGINLIK VE KIRGINLIKLARIM ESİR ALIYO DUYGULARIMI NE AŞK, NE SEVGİ, NE ALIŞKANLIK..
HEPSİ ARKA SAYFADA ŞİMDİ...SEVGİMİ ,KURBAN EDİYORUM AMA YİNEDE ENGEL OLAMIYORUMM....
Kızgınlık çok gürültülüdür, oysa kırgınlık ne kadar da sessiz..

Her şeyin bir sonu olduğu gibi bu Hazan mevsimide bir gun sona erecektir..
Seni bekleyişimin adı yok Sadece yüreğime lal olmuş
her şeyin HAYIRLISI dedigim DUAM sin...
her şeyin HAYIRLISI...

emrecan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşekkür ederim bu yorum için Allah razı olsun kardeşim, tuhaf bir rüyaydı aslında 3 gündür de etkisindeyim ben bu rüyanın çünkü onu en son gördüğümden beri 3 yıl oldu sadece bır fotoğrafı var bilmiyorum şimdi nasıl ne yapıyo sosyal platformlarda bulamıyorum, tel no sunu bilmiyorum .. özledim de ve hiç rüyamda görmemiştim o gece hatta sabah ezanıyla uyanınca ınsan manevı olarak ta etkılenıyor.. birbirimizi kırmadık aslında ben onu kırdım özür de diledim beni affettiğini de söyledi ama vicdan azabı duyuyorum içim hiç rahat değil özellikle bu aralar daha bi çok özledim .. çok saf bir şekilde sevdim onu yaptığım tek hata da çok pahalıya mal oldu ne diyeyim bilmiyorum sanki bir düğüm oldu ne sesini duyuyorum ne kendisini görüyorum, hasta mı değil mi bilmiyorum vicdan azabı da duyuyorum tabii.. şimdi 3 gün once ruya tabiri sormustum ya işte onun kadar hala heycanlıyım çok etkılıyo çok sarsıyo beni işte napayım ruhen de etkılenıyo insan.. neyse çok konustum tekrar teşekkür ederim yaşınızı bilmiyorum ben 21 yaşındayım benden yaşça büyüksünüz diye düşünüyorum ne yapayım söylesenize unut desen olmuyor napcam ben başımda böyle bir dert var :) ....

mecnun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada sevdiğin kızı görmek

Selaminaleykum Ben 14 yasindayim sinifimdaki bir kizi cok seviyorum. Onun beni sevip sevmediğini bilmiyorum. bugun ruyamda okul koridorunda yanimda sevdiğim kız vardı, bir sey konusuyodu tam hatirlamiyorum ama her kelimesinde beni yanağimdan opuyordu. Bende optukten sonra sol elimle omzundan tutup kendime cektim birbirimize sariliyorduk. bende bir iki kelime soyliyerek tek tek yanagindan opmeye calistim utanir gibiydi ve opturmedi. O halde asagi kata indik ve cok mutluyduk tam o sirada ruyam bitti ve uyandim. Acaba o beni gercekte seviyomudur ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam iyi günler,Rüyaniz ,ve hülyaniz Hayr olsun..
birgün padişah mecnunu huzuruna çagırır, padişah: ey mecnun sana istedigin kadar altın vereyim leyladan vazgeç der. leylanın aşkından yanan mecnunun cevabı hayır olur...
padişah ne dediyse mecnunun cevabı degişmez...padişah en sonunda sana kızımı vereyim leyladan vazgeç der...
padişahın kızı da o kadar güzelmiş ki görenler hayran olurmuş...mecnunun cevabı yine aynıdır..

artık padişah o kadar şaşkınlık içindedir ki mecnuna dönerek..bu leyla yı bana getir göreyim...altından hazineden makamdan ve en önemlisi benim güzel kızımdan ne kadar güzelki
sen onu bunlara degişmedin der..
mecnun gider ve leylayı getirir.. leyla yı gören padişaha bir gülme gelirki kahkahalar atar..padişah mecnuna dönerek;

- ugrunda ölümü göze aldıgın hazinelerden ve benim güzel kızımdan vazgeçtigin leyla bu mu ?bu ülkenin en çirkin kızı kara ,kuru bir şey!!
mecnun padişaha şöle yanıt verir..
- sen onu birde mecnunun gözüyle gör..

leyla'ya sormuşlar sen mi daha büyük aşıksın yoksa mecnun mu ? elbette ben daha büyük aşığım diye cevap vermiş.çünkü ben aşkımı kimseye söylemedim
o ise bir dağ delisi gibi davrandı,sevgimizi dillere düşürdü..

seni sevip sevmediğini sadece Allah cc. bilir ama benim nasihatim o dur ki;
Eyy Mecnun,Sevgi dediğin, aşk dediğin mahremdir, dile getirmek mahremine halel getirmektir!! Sevgini ve sevgilinin adını dile düşürme !!
o masum sevgi ziyan olmasin,kurda, kuzuya kaptirma....

acilangul1

Reddunyam21

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiğin kızı görmek

Öncelikle Aleyküm Selam Arkadaşlar Ben Dün Gördügüm Bir Rüyayı Anlatacam. Fakat Yorumlanmasından Çok Merak Ettigim O Anki Hissettigim Duygu Gerçekmiydi. Daha Önce Gerçek Hayatta Bile Olmayan Bir şey

Rüyam Özet Geçecem :

1-)Rüyamda Sevdigim Kızın Deniz'den (Gölde Olabilir) Elbise İle Çıktıgını Gördüm bitkim İdi. Sonra Onu Çıkarıyordum Yukarıya Bunun Anlamı.

2-)Bir' de Aynı Okuldayız O Beni Çekiyor Bir iki Defa Beni Öptü.

(Yanlış anlaşılmasın Yanağımdan Öptü)

Fakat Böyle bir Hissi Daha Önce Yaşamadım. Şuan Bile O anki Duygularımı Yaşayabiliyormuyum Yada Hatırlıyormuyum Kararsızım.

Yani Anliyacagınız Daha Önce Biri Ben Yanaktan Öpmedi Ama Rüyamdaki Duygularım Hislerim Öyle Gerçekçiydi Şuan Bile Gerçek Diyorum.

SORUM ŞU:

Birinci Rüyamın Anlamı ne

İkinci Rüyamdaki Duygu ve Hislerim Gerçek Olabilirmi Daha Önce Böyle bişi Yaşamasam Bile

Her İki Rüyada Onu Görmem Daha Dogrusu Onunla İlgili Olması Yada Alakalı Olması Normal Bişi mi Yada Onunla İlgilide Bir Açıklama var mı ?

Kusura Bakmayın Biraz Uzun Yazdım Sanırım Cevaplarınızı Bekliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün Aleyküm Rüyaniz Hayr olsun..
"Rüyamda Sevdigim Kızın Deniz'den (Gölde Olabilir) Elbise İle Çıktıgını Gördüm bitkim İdi."
O insanin,kederden kurtulmaya ve hastalıktan şifâya,dünya nimetlerine kavuşmasina..

"Onu Çıkarıyordum Yukarıya "
Ona Maddi,Manevi yardima hazir olduğunuza... ama onun sizin duygularinizdan bihaber olmasina yorumlanir..

Rüyada Yanaktan öpülmek;
sizi yanağınızdan öpen kişinin size hayranlık, nezaket, saygı, dostluk ve saygı gösterdiğini simgeler.

Rüyada hissedilen ve yaşanılan duygular ve tatlar, gerçek hayattaki hisler ve duygular ve tadlar kadar güçlüdür peki Gerçek mi..bunu ancak
Rüyalarin Sahibi bilir benim bildiğim bu his ve duyguyu hiç bir zaman unutmayacağıniz..Selametle...

alibarut3482

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğim kızı görmek

Selamun Aleykum.
Rüyada sevdiğim kiz yüzünden okulda müdür beni aldi götürürdü okulun arkasına orda bir tane zindan vardı.Sevdiğim kiz ve bir tane daha kiz orda gardiyandi. Beni gorunce hemen sarildi tam opecekti adimi soyledi mudur disaricikti telefona cevap vermek icin bende ciktim disari baktim okuldakiler teneffusteydi sevdigim kız benim icin ağliyordu.Ben duvardan kacmayi dusunuyordum sonra vazgectim zindana baktim ve o anda uyandim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri, şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu, ürkütücü, utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar, karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi, boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm,” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir, kurgular. Bazen, yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir, sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de, ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ, öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler, yılanlar, kovalamacalar görürsün...
Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmeden,akla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...

Rüyada sevdiğim kızı görmek;
"okulda müdür beni aldi götürürdü okulun arkasına orda bir tane zindan vardı.Sevdiğim "
sevdiğiniz kız bazı önemli şeyleri ihmal etmeye değer mi..?olarak yorumlanir.. selametle..

SisLiqece

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Sevdigim Kızı Görmek

Selamünaleyküm, Ben rüyama geçmeden önce birşeyler anlatayım ki rüyamı daha iyi açıklayabilesiniz. Ben 7 aydan beridir bir kızla birlikteyim ve bu son ayda bi sıkıntıdan dolayı ayrıldık, o arada başka biriyle çıkmaya başladı kız ve ben o yeni sevgilisiyle konuşmaya başaladım bir şekilde. Ve kızdan çocuk sogusun diye bir şeyler söyledim, söylenmicek şeyler. 1 hafta sonra kızın kuzeni o çocuga ulaşıp ayrılmasını istemiş ve ayrıldılar. Ben şu anda kıza ulaşmaya çalışıyorum ama o çocuk sogusun diye yazdıgım şeyi kız biliyor, o yüğzden benden nefret ediyor. Aslında sevdigim için, zoruma gittigi için yaptıgımı bilmiyor, söylemeye çalışıyorum ama hangi telefondan arasam mesaj atsam engelliyor. Şimdi rüyama geçeyim. Bu sabah gördüm, o kız bu arada akrabamızdır.

Ben kuzenim gile gidiyorum rüyamda ve odaya geçerken mutfakta o kız var, bulaşık yıkıyor, bana bakıp gülümsüyor. Daha sonra odaya geçiyorum aradan biraz zaman geçiyor odaya geliyor, bir anda böyle dışarıda el ele sarılıyoruz, geziyoruz sonra bir yere gidiyoruz, merdivenlerden çıkarken birisi üstümüze geliyor, sanki kavga edecekmiş gibi. Ben kavga ediyorum onunla tekme atıyorum merdivenden düşüyor, tekrar geliyor sonra en son bir tane vuruyorum bir daha gelmiyor. Birbirimize sarılıyoruz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,ahh Kardeşim ahh!!sebep ne olursa olsun söylenmicek şeylerisöylemek hangi insanlik ,Sevgi kitabinda yazar!!Sevmek illa da sahip olmak değil!!sevdiği için, dua etmek ,Onun değerli olduğunu hissettirmek, onun mutlu olmasini istemektir..Sizin ki Sevgi değil!!bencilik...
Siz kul hakkına girmişsiniz...Allah cc. ve sevdiğiniz sizi affetsin!!
Rüyanız bilinçaltı...Nefsiniz sizi,haklı göstermeye çalışıyor..

rüyada kavga etmek ;
iç dünyanızda çatışmalar, hesaplaşmalar bazi nefis muhasebesi yaşadığınızı ifade eder.
Hayat ruh ve bedenin mücadelesiyle geçer...

İçimdeki ben ile dışımdaki ben sürekli kavga içinde bazen İçimdeki ben yenilip bazen de dışımdaki ben kazaniyorum..
Ruh ile beden arasındaki münasebet bir bakıma, sesle mana arasındaki münasebete benzer. Söz mananın bedeni, mana sesin ruhudur...
İçindeki Sen Mana ile dışındaki Sen nefsinin sesidir..selametle..

shadowman

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Rüyada sevdiğin kızı görmek

Selam aleykum. Rüyamda sevdiğim kızı merdiven süpürürken gördüm. Yanına doğru gidiyordum ama beni fark etmiyordu. Yorumlanabilecek bir rüya ise Gönül Sızım lütfen yorumlarmısın. Şimdiden teşekkürler ve saygılar.

Yönetim/uyarı:
Selamünaleyküm, değerli üyelerimiz, aramıza yeni katılan kardeşlerimizin,ilk rüyalari yorumlanır!! daha sonra, rüya yorumu isteyenlerin forumda paylaşım yapması zorunludur. Yani yorumlar, forumda aktif olan, katılım yapan üyelere yapılıyor. forumda başka paylaşımı bulunmayan üyelere yorum yapılmıyor.
Bu nedenle her yorum isteğiniz zaman bir paylaşım yapılması gerekiyor.Bir Rüya ,Bir Yorum....FAYDALI OLAN FAYDALANIR

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Sevdigim kızı rüyada görmek.

Hayırlı günler, iyi çalışmalar. Rüyamda nasıl bir kızla evleneceğini ve kiminle evleneceğini görmek için ; internetten alıntı yaptığım şu ayeti (Ela ya'lemü men halka. Vehüvel-Latifü'l Habir) küçükbir kağıda yazıp yastığımın altına koyup Ya Latif CC. esmasını defalarca tekrar ederken uykuya daldım. Rüyamda babam bir akrabası olan kızı sana isteyelim diyordu. Ben ise bu kızı istemediğim için hayır diyordum. Annem ise üst üste kız senden daha iyi diyordu. Ben de evet benden çok daha iyi ama istemiyorum diyordum. Bu şekilde uyankucağıma Evet Hocam gerçek yaşamımda bu kızla evlenmeyi istemiyorum. Ama rüyada bu kızı şahsen görmedim sadece bana teklif ediyorlardı. Hocam işin ilginç yanı ise tekrar uykuya dalmamla başladı. Bu seferde gerçekte yaşamda yaklaşık 8 yıldır platonik olarak çok sevdiğim kuzenini bizim evin yatak odasından çıkarken görüyordum. Kucağında esmer sevimli bir bebek vardı. Bebeği kucağıma alıp sarılıp onu öpüyordum. Sevdiğim kızda lavaboda elini yüzünü yıkıyordu. Bu şekilde uyanıyordum. Gördüğüm bu rüya bilinçaltı rüyası mı yoksa bir işaret mi anlamadım. Gönül Hocam sizden ricam bu rüyayı yorumlamanız. Allah'a emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler, Rüyaniz Hayr olsun
Kiminle evleneceğim diyerek rüyaya yatılmaz. İnsanın rüyasında gördüğü kişiyi evleneceği kişi olarak kabul etmesi doğru değildir.

Çok insana rüyasında "sen filan kişiyle evleneceksin" denildiği halde rüyasında denilen değil de başka birisiyle evlenmiştir.
Bu gibi rüyalara itibar edilmemelidir...
kafanızı bu tip Zamansız şeyler ile meşgul ederek kendi kendinize baski ve stress yapmayin derim...Gördüğünüz bu rüya bilinçaltı rüyası ...selametle..

duaa..

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim Gönül Hanım bir daha kafayı böyle gereksiz şeylerle yormayacam.

ibrhm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin kıza ders anlatmak

Selamın Aleyküm değerli hocam. Benim sevdiğim ve ciddi teklifimi kabul etmeyen bir bayanı rüyamda gördüm. Bizim evin yakınlarında yürüyor ve o esnada annem babam onun ailesinden onu bana istiyorlarmış. Aynı rüyanın devamında onu bir sınıfta gördüm ama sınıfta başkalarıda var, bende öğretmenim. O sınıfta sanki özellikle ona ders anlatıyordum. O da bana anlattığım dersle ilgili birşeyler soruyordu bende cevaplıyordum. Yine aynı rüyada o kızın oturduğu muhiti gördüm. Ben bilmiyorum ama sanki onun eviymiş hissettiğim bir ev gösterdiler bana. Yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam değerli kardeşim, Rüyaniz Hayr Olsun.

Gördüğünüz rüya, beyninin yaptığı hesaplama, analiz sonucu sana verdiği bir mesajdır ,eğer sen ona sevdiğini ,sevgini anlatabilirsen misali....

Rüyada sevdiğin kıza ders anlatmak ;
Evlilik;nasip ,kismet gönül işi!! akıl,fizik ,idrak, anlamak, anlatmak, ikna etmek işi değil!
Sen onun aklına değil de, yüreğine kendini hissettir..

Karınca kararınca,baktın olmuyor yararınca..Sen de vaz geç be abi..ya da bu istediğimiz şeyi zorladıkça olmuyorsa bir süre askıya almak daha doğru değil mi?
Kader ve Kadin ve bir de Bir Akreple inatlaşma kaybedersin.sırıtık.:,

ya da nasip ve kısmetinizi farklı yer veya mekanlarda aramanız gerektiğine işaretle tabir edilir.selametle..

duaa..

BuminKaganTR

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin kızı görmek

Cümleten Selamın Aleyküm öncelikle bugün öğlen uyurken gördüğüm bir rüyayı yorumlamanızı istiyorum öncelikle benim sevdiğim bir kız vardı, çok uğraşmama rağmen beni sevmedi unutmaya çalışıyorum onu (küsüs)
Rüyama bir otelin odasında ki bir yatakta bu kızla cinsel ilişkiye giriyorduk ve çok fazla öpüşüyorduk sonra ben buna bu barıştığımız anlamına mı gelir dedim, o da gülümseyerek artık sevgiliyiz dedi sonra cinsel ilişkiden kalktık sağımızda bir yatak vardı orada bunu eskiden yanında bir oğlanla gezerken görmüştüm. Arkadaşım demişti o oğlan yatıyordu sonra bu kız bağırarak ağlamaya başladı bana zorla sahip oldu gibisinden bağırmaya başladı ben bunu susturmaya çalıştım sonra odadan çıktım. Sonra rüyamda bir yatakta uyandım kızın yanına gidecektim lobide yürürken karşımdan amiral giysilerine sahip bir garson geliyordu selamlaştık içimden ne kadar kibar adam diye geçirdim sonra büfe gibi bir yere geldim içecek alacaktım kola istedim ellerinde yoktu bende etrafa bakınırken bu var diye başka bir içeçek gösterdi sonra birde bu var diye daha büyük şişede fantaya benzer bir içecek gösterdi zorla vermeye çalışıcaktı bende siz kimi kandırıyorsunuz dedım sonra arkamda ki bir kapı açıldı içeriye zıplayarak recep ivedik girdi bende kurtar bizi abi gibisinden birşey söyledim sonra koşarak geldi büfeciye zıplayarak tokat attı sonra otelin lobisindeydim kızı orda gördüm yanında annesi ve yatakta uyuyan oğlan vardı oğlana sarılmış ağlıyordu karşısında ise annesi vardı annesi otelde kalalım gibisinden konuşuyordu bu da olmaz gidelim diye ağlıyordu sonra uyandım lütfen yorumlarmısınız...

Üst Alt