• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğin kızı görmek.

bedirhan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiği kızı görmek

Selamun aleyküm rüyamda sevdiğim kızı gördüm. Sevdiğim kız uzaktan akrabam ve arada bizim mahalleye gelir. Rüyamda da bizim mahalledeydi ve kuzenlerim falan vardı. Bizim evin önünde takılıyorduk ve bi kuzenim arabayla yanımıza geldi ve yanında eskiden sevdiğim kız vardı. Sonra ben eve gittim. İçeri girerken sevdiğim kız beni korkuttu ama korkmadım sonra bana gülümsedi. Bende ona gülümsedim. Sonra o bi odaya girdi. Bende o odaya girdim ve odadan kısa boylu bi kız çıktı. Saçını sarıya boyatmıştı. Kızın üzerinde bizim oklulun üniformasından vardı ama bizim okulda öyle birisi yok. Rüyamın gerisini hatırlamıyorum. Her ayrıntısına kadar anlattım rüyamı yardımcı olabilecek varmı çok acil.

Serkan.28

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin kızı görmek

Selamun aleyküm, rüyada sevdiğin kızı görmek nasıl tabir edilir? Ben bu sene üniversiteye başladım ve sınıfta bir kızdan hoşlandım onunla whatssaptan ve normal okulda vs. 2 ay kadar konuştuk. Ve sonra kızın bir sevdiği olduğunu öğrendim, bu olaydan sonra şöyle bir rüya gördüm; benim kaldığım üni yurdunda mescidde sevdiğim kız, ortak bir samimi (erkek) arkadaşımız ve ben cemaatle sabah namazı kılacaktık. Arkadaşım sevdiğim kıza safa duracağı yeri gösterdi ve sonra tam hatırlamıyorum ama galiba imam bendim namaza durduk. Sonra uyandım. Biran önce tarbir ederseniz çok mutlu olurum. Şu anda psikolojik olarak çok kötü durumdayım yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Ben 9. Sınıfa gidiyorum. Rüyamda sevdiğim kız bir dans pistinde dans ediyor bir erkekle ama bana bakıp sanki yardım istiyor. Ben de koşup dans ettiği kişiye vuruyorum ve dans pistindeki neredeyse herkes bana vuruyor, dönüyorlar beni. Geri kalanından hatırladığım tek şey şu, sevdiğim kızın elinde balta var ben diz çökmüş şekildeyim ve elindeki baltayı sol omzuma vuruyor kan akıyordu. Hatırlamıyorum ama kalktıktan sonra sol omzum ağrımaya başladı.

kurtuluş

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

Selamün Aleyküm Değerli kardeşlerim rüyamda sevdiğim kızı gördüm yan yanaydık birlikteydik sanki birşeyin hazırlığı gibiydi fotoğraf makinesi vardı ikimizin bir fotoğrafını çeksin diye bir kişiden rica ettik. Sevdiğimin yüzünde çillerin olduğunu gördüm sonra elini tuttum, kol kola girdik o telofonundan mesaj fln atıyordu annemde vardı. Benim sol bacağımda kabuk bağlamış bir yara vardı kabuğu sevdiğim kız elleriyle çekti acıdığı için bağırdım onun ismini söyleyerek. Daha sonra hemen uyandım. Acaba bu rüyanın yorumu nedir teşekkürler şimdiden.

Üst Alt