• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada siyah örümcek görmek

anber efşan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm. ben istanbulda çalışan bir öğretmenim. ailemin isteği üzerine biriyle görüşmeye başladım. o kişinin hakkımda hayırlı olup olmadığını öğrenmek içinde istiare namazı kıldım. rüyamda aynı okulda çalıştığımız öğretmen arkadaşlardan biri marketten iki poşet birşeyler alıp yanıma geliyor. arkadaş hamile olduğu için poşetleri ben taşımak istiyorum ama kabul etmiyor, boşetin bir ucundan ben diğerinden o tutuyor ve bir süre öyle taşıyoruz. poşet beyaz ve içinde yeşil elmalar var. yolda otobüs bekliyoruz gelen otobüste beyaz levha üzerinde kırmızı olarak gideceğimiz yerin adı yazıyor. ben arkadaşa ne kadar canlı bir kırmızı diyorum. bir yurda gidiyoruz ve benim kalacağım yatağın duvarı bembeyaz ama duvarın köşesine siyah örümcek ağ yapmış yavrularıyla birlikte. gidip gelip o siyah örümceklere bakıyorum. duvarın kenarında pencerede beyaz bir güneşlik gördüm. ben niyet ederken o kişiyle görüşmemin hkkımda hayırlı olup olmayacağı şeklinde niyet etmiştim. eğer rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun. hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Hosgeldiniz kardesim..
ailenizin isteği üzerine biriyle görüşmeye başladıniz ya peki O insan Sizin aradiginiz ozelliklte biri mi? istisare ve hakkinda bir arastirma yaptiniz mi?
Onun ile oldugunuzda Sizi Rahatsiz eden bir seyler var mi? Kardesim evlilik bir Gonul isidir.. Ailenizin istemesi olabilir ama Onun ile yasiyacak olan Siz siniz..
kendinizi onun ile bir Omur boyu gorebiliyormusunuz....

Hayirdir insallah..
Hamile Kadin gecici gam, keder, SIKINTI hayattinizda olacak bir degisikligi sembolize eder..
Siz evlendikten sonra calisip, calismama konusunu bu insan ile gorusup anlastiniz mi?
Evlilik nikah, ahd, anlasmadir.. evlilik oncesi Size onemli olan her ince ayrintiyi konusup anlasmaniz gerekli yoksa ileride Sorun yasiyabilirsiniz...
Kimi erkekler vardir Sorumluluk Sahibi olmadiklari icin Sorunlu insanlardir...
"yolda otobüs bekliyoruz gelen otobüste beyaz levha üzerinde kırmızı olarak gideceğimiz yerin adı yazıyor. ben arkadaşa ne kadar canlı bir kırmızı diyorum."
Hayattinizda Siz ilk once ne istediginizi ve nereye gitmeye menzil hedef neresidir bunu karar vermeniz gerekli...
Yarin evlenince Istanbulda mi kalirsiniz yoksa Tayininiz ciktigi yere mi gidersiniz...
aslinda ruyada Istiharede O kisiden cok Sizin kendi celiskili, kararsizlik, korku ve endiselerinizi gormussunuz sanki...

Örümceğin siyah olması ise alacağınız güzel haberi veya hayatınızdaki gelecek ferah dönemi bir şeylerin geciktirdiğini işaret edebilir.
Kendinizi, inancınızı, iradenizi sorgulamalı, nerede hata yaptığınızı bulmalısınız.
Siyah Örümcek; ayrica ibadete düşkün, takva ehli kimseye, Örümcekle karşılaşmak böyle biriyle karışılaşmaya;delaletir..
Hakkinizda Hayirlisi Kardesim..

anber efşan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur. evet istiare hakkında bir araştırma yaptım ve önemli olanın renkler olduğunu 7 kez yatmak gerektiğini biliyorum. ama bu rüya neden bilmiyorum beni çok etkiledi ve yorumlatmak istedim. Ailemin isteği üzerine görüşmeye başladım evet ama inanç boyutunda olmasını istediğim birçok özelliğe sahip.
"Kimi erkekler vardir Sorumluluk Sahibi olmadiklari icin Sorunlu insanlardir..." Beni korkutan şeyde tam bu. bu yönde endişelerim olduğu için istiareyi denedim. yani onun böyle bir duruma girmeye hazır olup olmadığı konusunda tereddütlerim var.
çalışma konusuna gelince, benim çalışmam sorun olmayacak bu konuyu konuştuk.
Allah nasip eder de evlilik olursa sivasa gitmek zorunda kalacam.bu da çok istediğim bir şey değildi ama 2 yıl olduğu için sorun olmaz.
Aslında benim kendimden çok o kişiyle ilgili endişelerim var. o da ailesinin tavsiyesi üzerine görüşmeye karar vermiş ama bana çokta istekliymiş gibi gelmiyor. sorduğumda da bunu inkar ediyor.Bu durumdan emin olamadığım için şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

birde kuzenim benim için istiare kılmış. Görüşmeye devam etmemin hayırlı olup olmadığı şeklinde niyet etmiş. o da masanın üzerinde bir kitap görmüş. kitaba bakmak için yaklaştığında kitabın kapağının gri olduğunu görmüş. annem kırmızı mercimek çorbası yapıyormuş kendiside anneme iyi yapmışsın ama bunu dolaba kaldır bozulmasın demiş. daha sonra bahçeye çıkmış. bahçede çok fazla üzüm varmış ama üzümler siyahmış. bu rüyada beni oldukça korkuttu. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kardesim dedigim gibi O da sen de iyi bir insan olabilirsiniz..
ama iki tarafinda evlilige HAZIR olup olmamasi ve Evlilik Gonul isi.. Ruhlarin kaynasmasi gibi bir sey...
Bence hemen karar vermeyin.. Evlilik cok ciddi bir Konu...
evet Biliyorum Dini, ahlaki butun bir insan secilmeli.. ama sadece bazen bunlarda yetmiyor...
bunun yaninda iki tarafinda birbirine karsi sevgi hissetmeleri, kaynasmalari dedim ya Evlilik Gonul Isi dir.. Gorus ve sadece anlasma yetmiyor..Sadece Sevgi yetmedigi gibi...
Evlilik bir cok ayak uzerinde duran bir Masa gibidir...
ne cok ayagi olursa okadar da saglam ve dengeli olur...
mesela,, Sevgi, saygi, Samimiyet, durustluk, ayni bakis acisi,vs.. vs...
Sabr Edip birbirinizi biraz daha tanimak icin Zaman verin ..
Her seyin Hayirlisi...

nakşibend-i

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda büyük bir siyah örümcek görmek

Selamın Aleyküm ben bugün bir rüya görüm şimdi onu anlatacagım.
Rüyamda bir mekandan çıkıyordum. Büyük bir siyah örümcek vardı ordan kaçtım. Yanlışlıkla küçük kahverengi bir örümcegi ezdim. Sonra kadın gibi birşeye dönüştüler, bana saldırdılar. Ben kaçtım birde ben sofiyim hemen diger sofilerin yanına gittim. Birde ben dövüş kursuna gidecegim. Birde bilirsiniz belki Adıyaman'da Seyyid var onun yanına gidecektim. Rüyamdada dedimki dövüşü boşverip Seyyid Hz.yanına gideyim yardımcı olursanız teşekkür ederim. şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve berekatuhu kardeşim.Bir Sofinin Rüyasini ben gibi cahil bir muhacir ne kadar yorumliyabilir ki...Allah de Kalbim Allah!!
Hayırdır inşallah hayırlara vesile olsun.
Maşallah ne güzel sofisiniz Sofilik Ateş Gömlek Giyene Helal Olsun ..ama Nefs Gömleğini çıkarmadan O hikmet Sofiilik Ateş Gömleğini giyemezsiniz!!
Çoğu insan zanneder ki sofilik çok ilim ve menkıbe bilmekle olur. Öyle değildir...Bunları bilmenin elbette faydası vardır ama esas olan bildikleriyle ahlâkını güzelleştirmektir...

Nakşibendi tarikatı Allah lafzını kalbe nakş etmek için vardır adından da anlaşılabilir bu.Allah insanı yaratırken dünyaya açılan 6 tane kapı vermiştir bizlere..
Bunlar hissetmek,dokunmak,tatmak,koklamak,duymak ve görmektir.
Psikolojide derler ki;Hepimiz enerji Hayat denen bu okyanusun içindeyiz..ve her insan bir radar gibidir!
kimisi daha duyarlı,hassas ve bu negatif ve pozitif enerjiyi hissedip miknatis gibi cekebiliyor ve olaylari daha ince ve görünmezi hissedip idrak edebiliyorlar..
Batida buna Altıncı his diyorlar .

Beşeriyet kendini ve etrafını saran dünya (enerji akımını) incelemek için, nesiller boyunca çeşitli ilim dalları geliştirdi.
Bunlar Fizik, Kimya, Biyoloji gibi bilim dalları olup, insanların beş duyudan ibaret hislerine dayanarak geliştirilmişlerdir.

İnsanın mahiyeti, madde ile mânânın birleştiği yer, akıl ve ruh, Allah'ın tecelli ettiği kalp, sürekli dönen ve tarayan bir radar gibidir...
Hepimiz aynı okyanusun içinde olduğumuz için bu yüzden, bu gezegende varolan herşeyin; insanların, hayvanların, bitkilerin,
minerallerin vs.nin titreşimlerini algılamak kişinin akli, irade,kalbi ,idrak,nasip, kismet meselesidir...
bir de Ruhsal enerji vardir;Rahmanın Nefesinden bir parca verilen Ruh ;yani hz adem evrendeki bu enerjinin ruhu ve kaynağidir..

Allah bizlere diğer aleme açılan kapılarda vermiştir fakat bu kapıları kulunun kendisinin çalışarak Allah’ zikrederek açmasını istemiştir.
Bunlar her insanda bulunan letaiflardir kalp,sır,nefis,ahfa,ruh ve hafidir.nakşibendi tarikatında gizli zikir vardır ...
neyse bir An da kalbim menzile ucup gitti!

bildiğiniz gibi;örümcek bir böcek çeşididir, peygamber efendimizin düşmanları tarafından takip edilirken saklandığı mağranın önüne hızlıca ağ örmesi ile
mübarek bir hayvan olduğu bilinir, örümcek şekil itibariyle ürkütücü bir görüntüye sahip olduğuda düşünülür, ördüğü ağ ile yakaladığı diğer böcekler ile beslenir.
Rüya tabirleri yapılırken örümcekle ilgili bi hakikatler göz önüne alınır.

Allame Meclisî: Örümcek; inzivaya çekilmiş zahit kimseye işarettir derler ..
Çağdaş Ulema: Örümcek, uyarı demektir. Dolayısıyla kendinize daha çok dikkat etmeniz gerekmektedir.örümceklerin ördüğü ağlara takılıp AVLANMAYIN!!!
Özellikle kadın ve kızlarla ilişkilerinizde daha temkinli olmanız tavsiye ederler..
Örümceği öldürmek,ezmek;Kendinizi, inancınızı, iradenizi sorgulamalı, nerede hata yaptığınızı bulmaya ve kendinizi nefsi yönden düzeltmeye çalışmaniz gerekliliğine yorumlanir...

kaçmak ,Kovalanma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak ,kacmak, saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

saldırilmak,kaçmak rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız, stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder...
Şartlarla yüzleşmek yerine kaçmayı ve onlardan uzak durmayı yeğliyorsunuz. Sizi kovalayanın kim olduğunu ne oldugunu bir kendinize sorun...
iman eksikliginiz, vicdaniniz ,cinselik,sizi rahatsiz eden bazi olay ve davranislar ,eksikliginiz, pismanliklariniz olmasin sakin!!!

Rüyalarınızda sizi kovalayan şey aynı zamanda kişiliğinizin bir parçasını niteliyor da olabilir...
icinde bulundugunuz :çelişki ,arayış ,öfke, kıskançlık, korku hatta muhtemelan aşk gibi duygular korkutucu imgelerin ortaya çıkışı olarak kabul edilebilir.
Bu duyguları rüyanızdaki kendi kendinize karşı gösteriyor ,yaşiyor olabilirsiniz...
her insanin icinde bir Ben var bende Benden icerug oldugunu unutmayin...

"Ham ervah kusuru hep başkalarında arar. Hakikat ehli arifler ise kendilerinde.’
nefs İnsanın en büyük en tehlikeli en gizli en saklı en fecî düşmanı kendisidir, nefsidir...
Pek çok insan onun azılı bir düşman olduğunun farkında değildir. Halbuki en büyük hatalar yanılgılar yenilgiler ayıplar kusurlar suçlar ondan kaynaklanır!

bu zalim nefsi mutlaka ıslâh etmek lâzımdır onu müslüman yapmak şarttır kurtuluş için başka yol yoktur iki cihanda rahata felaha ermek iflah olmak saadet bulmak nefsi terbiye ve tezkiye eylemekle mümkündür.
Nefsini terbiye eden insan-ı kâmil olur halkça matlub Hakk’a mahbub olur iki cihanda aziz ve şerif berhudar ve bahtiyar olur. Ne mutlu nefsini ıslâh edip Müslüman eyleyebilenlere!
Aşka âşık olan birinin açlığını Allah aşkı dışında hiçbir şey doyuramazmış..

"dövüş kursuna gidecegim "
Bildiginiz gibi kendim Kuzey Amerikada yaşamaktayim...ve Koruyucu Anneyim ..himayemde iki erkek cocugu var..
onlari dövüş kursuna yazdiracaktim Ihvanul Muslimin vakfi caiz olmadigini soylediler...
boksör Muhammed Ali yi bilirsiniz hayatini okursaniz beni daha iyi anliyabilirsiniz...

"Ben sigara içmem, fakat her zaman kibrit paketini cebimde taşırım. Ne zaman günah işlemeye kalksam, bir kibriti yakıp elimi o ateşle ısıtırım ve kendime derim ki:
"Ali sen bu ateşe dayanamıyorsun, Cehennem ateşine nasıl dayanacaksın?"
(Muhammed Ali Kley)

"rüyamdada dedimki dövüşü boşverip Seyyid Hz.yanına gideyim "
EbûHüreyre radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Peygamber sallallahu aleyhive sellem şöyle buyurdu:
“Gerçek babayiğit güreşte rakîbini yenen değil öfkelendiği zaman nefsine hâkim olan kimsedir.” Buhârî
Aşk ile Hayra kalin.

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/21934-sofi-kim-dir.html

https://www.islamiforumlar.net/serb...ve-boks-sporlari-caiz-degildir.html#post73275

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sıyah örümcek görmek

Selamünaleyküm gönül sızım,

dün gece Rabbıme sıgınarak bır dua ettım ve dedımkı Rabbım aldıgım bu karar eger hayırlı ıse bana bunu rüyamda anlayacagım bır sekılde göster, eger hayırlı ıse yesılı hayırsız ıse sıyahı göster dedım. rüyamda yenı alınmıs bır yatagın basındayız kızım ve ben, bırden camın önünde duran ınce bacakları olan sıyah bır örümcek oldugunu fark ettım ,o kadar cok korktumkı oradan uzaklastım bagırarak, hemen kızımda ben korkmayayım dıye örümcegı ellerının arasında yok ettı öldürdü... sızden rıcam bu rüya benım nıyetımı bana tam manası ıle göstermısmıdır yanı seytanımı yoksa rahmanımı ayırt edemıyorum.
Allah razı olsun kardesım...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam gönül Dostum..Korkulu, zahmetli, sıkıntılı rüyalar, ruhu zahmete koşmak ve nefse tâbi olmak sıfatıdır..
Hayırdır inşallah hayırlara vesile olsun...
bildiğiniz gibi;örümcek bir böcek çeşididir, peygamber efendimizin düşmanları tarafından takip edilirken saklandığı mağranın önüne hızlıca ağ örmesi ile
mübarek bir hayvan olduğu bilinir, örümcek şekil itibariyle ürkütücü bir görüntüye sahip olduğuda düşünülür, ördüğü ağ ile yakaladığı diğer böcekler ile beslenir.

Allame Meclisî: Örümcek; inzivaya çekilmiş zahit kimseye işarettir derler ..
Çağdaş Ulema: Örümcek, uyarı demektir. Dolayısıyla kendinize daha çok dikkat etmeniz gerekmektedir.örümceklerin ördüğü ağlara takılıp AVLANMAYIN!!!
Özellikle vereceginiz karar kıziniz hakkinda olumlu ya da olumsuz etkilenmesini de göz önüne alarak daha temkinli olmanız tavsiye edilen bir uyari mahiyettindedir..

Örümceği öldürmek,ezmek;Kendinizi, inancınızı, iradenizi sorgulamalı, nerede hata yaptığınızı bulmaya ve kendinizi nefsi yönden düzeltmeye çalışmaniz gerekliliğine yorumlanir...
Örümceğin siyah olması ise alacağınız güzel haberi veya hayatınızdaki gelecek ferah dönemi bir şeylerin geciktirdiğini işaret edebilir.
ümit ile korku arasında yaşadıgıniza da yorumlanir...
selam ve dua ile Saadet ve huzur ile Hayra kalin..

duaa..

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun kardesım , bu gece bır ıstıhare yapacagım Allahın ıznı ıle ınsallah hayırlısı ne ıse onu verır Rabbım, Allah rızası ıcın kardesım benım ıcın dua edın. cunku buna cook ıhtıyacım var. Rabbım evınden huzuru bereketı eksık etmesın ınsallah can kardesım..

aydınlık olsun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Iri ve simsiyah örümcek

SELAMIN ALEYKÜM
Uyumadan önce Vakıa duamı okudum ve dualarımı ettim ...Rüyamda uyumak için yatağıma uzanmışım birden simsiyah ve iri bir örümcek üzerimdeki örtünün içinden giriyor ben panikleyip arıyorum ama göremiyorum tedirgin olup başka yerlere kaçtığını düşünüyorum ama garip bir şekilde gittiğini düşünüyorum içimde rahatlık hissi de var . Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim .Şimdiden Allah razı olsun:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Hayırdır inşallah hayırlara vesile olsun...
rüyada simsiyah ve iri örümcek görmek ;
Allame Meclisî: Örümcek; inzivaya çekilmiş zahit kimseye,Rızk ve berekette işarettir..
Çağdaş Ulema: Örümcek, uyarı demektir. Dolayısıyla kendinize daha çok dikkat etmeniz gerekmektedir.örümceklerin ördüğü ağlara takılıp AVLANMAYIN!!! temkin ve tedbir Ya Hu..Selametle..

huzurmutluluk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Siyah büyük Örümcek görmek

Selamın aleyküm efendim. Size rüyayı anlatmak istiyorum çok etkisinde kaldığım bir rüya ve sizinle paylaşmak isterim; evde kendi Odamızda yatarken ablam ben ve küçük kardeşim gündüzdü sanırım, duvarda büyük simsiyah bir örümcek gezdiğini görüyoruz, görüyorum ama ben birsey yapmıyorum, hemde korktuğum halde. İkimiz bir gözle bakıyoruz, ablam ise dokunmami söylüyor. Rüyadan ani uyandım ama örümceğin siyah ve büyük olması çok dikkatimi çekti . Şimdiden teşekür ederim hayırlı günler. ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Hayırdır inşallah hayırlara vesile olsun...

rüyada simsiyah ve iri örümcek görmek ;
Allame Meclisî: Örümcek; inzivaya çekilmiş zahit kimseye,Rızk ve berekette işarettir..
Çağdaş Ulema: Örümcek, uyarı demektir. Dolayısıyla kendinize daha çok dikkat etmeniz gerekmektedir.örümceklerin ördüğü ağlara takılıp AVLANMAYIN!!! temkin ve tedbir Ya Hu..

Rüyada örümcek görmek, haber almak olarak yorumlanır, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza işaret eder.

Evde örümcek, Örümceğin evde dolaştığını görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine işaret eder..selametle..

beyzanurcb

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Siyah Örümcek Görmek

Selamun aleyküm çok garip bir rüya gördüm hocam. Evimin içinde bir sürü siyah örümcek sürekli yenileniyolardi aynı zamanda bunlar ucabiliyodu. Birini tam yakaladim derken geri kaçtı, kanatları falan koptu ama hala sagdi, öldürmeye çalışıyoduk ölmüyolardı acaba bu rüyayı manası nedir.

karaman70

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Herkese hayırlı günler, öncelikle böyle bir forumu düșündüğünüz için sizlere teșekkürler etmek istiyorum, bizler için geçirdiğiniz bu vakitlerin için...
Hayırdır ben bir rüya gördüm ve endișe içindeyim acaba bana yardımcı olabilirmisiniz.
Ben Fransada yașıyan gurbetçi çocuğum, 5 yașında kızım var, 35 yașındayım evliyim ama șu an hanımla ayrıyız ve boșanma kararı aldık malesef bu evlilik sona erecek, hayırlısı...
Rüyaya gelince, ben ve bir kaç kiși Türkiye'de ki izinlik evimize akșam üstü girmek istedğimizde merdiven üstü ve kapı önünde inanilmaz büyük simsiyah örümcekler ve ağlar gördüm, o kadar büyülerdi ki evin içine girmekten vaz ,geçtim ve bu kez ağlara takılmadan merdivenden nasıl ineceğimi hesaplıyordum, belki 50 veya 100 kadar örümcek vardi, el kadar büyük olanlar vardi,
ben yukarıdayken așağıdan ablalarımda yukarıya çıkmak istediğini görünce onlara bağırıyordum "görmüyorsunuz örümcekler var dikkat edin" diye ama onlar o tehlikeden habersiz gibilerdi.
Korku ve șașkınlık içindeydim, neden bir anda bu kadar ağ ve örümcek olabilirdi ve neden bizim evimizin önünde...
Sizce neden bu rüya, ne ifade edebilir,
Şu an hayatımın bir kör noktasında gibiyim, ne istikamet aldığımı bilmiyorum, çok az rüya gören birisiyim yılda 1 veya 2 kere hatırladım kadarıyla ve bu rüya bir ișaret olduğunu düșüyorum,
Bana yardımcı olursaniz çok sevirim.
Allah gönlünüze göre versin her saniyeleriniz sağlık ve huzurla dolsun hoșcakalın.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Hayrolsun inşallah

Bu tür rüyaların çok geniş ve çok yönlü tabirleri vardır.

Örümcek ve ağ, Sevr mağarasında Allah'ın Resul'ü efendiler efendisi Hz. Muhammed'i müşriklerin şerrinden korumaya mazhariyet kazandığı için, rüyada örümcek ve ağ görmek genelde güzele yorumlanır.

Rüyada örümcek ve ağ görmek, dini bayatın takvalı olduğuna işaret eder.

Sıkıntılı bir süreçten sonra rahatlığa ermeye yorumlanır.

Sizin rüyanıza gelince, epey zorlu bir sürecin içindesiniz ve zor kararlar verme aşamasındasınız. Allahu alem yakın akrabalarınızın manevi desteklerine ihtiyacınız olduğu şeklinde yorumlanır.

Hanımızın durumunu aranızdaki anlaşmazlığı bilmiyoruz. Ancak öyle sanıyorumki, onlarında manevi desteğe ihtiyaçları var.

Çok sağlam ve dindarlığına güvendiğiniz bir alim ile görüşüp destek almanızı tavsiye ederiz.

Şeytan, Hz. Adem'den bu yana boş durmuyor. İnsanların ahiret inancı zayıfsa Allah korkusu yoksa şeytanın oyununa gelmesi an meselesi. Şeytan en çok enerjisini karı-koca kavgalarına harcar.

Aranızda bib büyü var diyemeyiz bu günahritır. Düşünürseniz iftiraya kadar gider. Ancak çok güvenilir sağlam ve asla para almadan bakan ilim sahibi alim bir tanıdık ile görüşebilir fikir alabilir yuvanızı kurtarabilirsiniz.

Her iki aileden akil insanları devreye sokun. Çocuğunuzun hatırına yuvanızı kurtarın. Kadınların kulaklarına üfleyen çok olur. ( TV evlendirme veya ayrılık programları tam bu bağlamda şeyrana çalışıyorlar)

Affedilmeyecek bir kabahat işlemediyse hanımınızı gidin getirin. Büyüklük sizde kalsın. Şeytan ve avaneleri çatlasın.

Rüyanızın çok zor yorumu var. Sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor.

Ailenizin ve akil insanların desteğini almaya bakın.

Bol ibadet ve dua edin. Naöazlarınızı aksatmayın. İmkan dahilinde sadaka verin. İhtiyar ve hasta ziyareti yapın.

Ablanızın desteği olabilir. Rüyada da öyle anlaşılıyor.

Rüyanızın güzel yanı örümcek ve ağların size bir zararı Yok. Sadece sıkıntı vermiş.

Aile bağlarını kuvvetlendirme şeklinde de yorumlanabilir.

Kuran'ı kerim okumayı ihmal etmeyin.
Ashabı Bedir ve ashabı Uhud okuyun. (İnternette bulabilirsiniz.)

Allah hayretsin. Çokda etkisinde kalmayın Allah'ın izniyle güzel sonuçlanacaktır. Dua önemli. Bol bol dua edin.

Üst Alt