selamünaleyküm. ben istanbulda çalışan bir öğretmenim. ailemin isteği üzerine biriyle görüşmeye başladım. o kişinin hakkımda hayırlı olup olmadığını öğrenmek içinde istiare namazı kıldım. rüyamda aynı okulda çalıştığımız öğretmen arkadaşlardan biri marketten iki poşet birşeyler alıp yanıma geliyor. arkadaş hamile olduğu için poşetleri ben taşımak istiyorum ama kabul etmiyor, boşetin bir ucundan ben diğerinden o tutuyor ve bir süre öyle taşıyoruz. poşet beyaz ve içinde yeşil elmalar var. yolda otobüs bekliyoruz gelen otobüste beyaz levha üzerinde kırmızı olarak gideceğimiz yerin adı yazıyor. ben arkadaşa ne kadar canlı bir kırmızı diyorum. bir yurda gidiyoruz ve benim kalacağım yatağın duvarı bembeyaz ama duvarın köşesine siyah örümcek ağ yapmış yavrularıyla birlikte. gidip gelip o siyah örümceklere bakıyorum. duvarın kenarında pencerede beyaz bir güneşlik gördüm. ben niyet ederken o kişiyle görüşmemin hkkımda hayırlı olup olmayacağı şeklinde niyet etmiştim. eğer rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun. hayırlı günler