• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada vefat eden annemi görmek

ödsa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada vefat eden anneyi görmek, rüyada ölmüş anneyi görmek neye işarettir?
Merhaba ben annemi yaklaşık 3 ay önce kaybettim. Dün akşam rüyamda bana bütün tekke ve zaviyeler benim artık dedi, aynı zamanda da ağlıyordu, teyzemin oğlu nişanlanmıştı o ağlıyordu. Sonra herkes dolmuşa binip nişana gitti annem dedemin evinin bahçesindeydi beraber biz de orda durduk. Ne anlama gelebilir, yorumlarsanız çok sevinirim Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim.. basiniz sag olsun.. cok uzuldum lakin her canli bir gun HAKKA kavusacaktir..

İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN
Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz..

ölmuslerimizin gunahlarinin affi ve Allah`in rahmetine nail olmalari icin Ruhlarina EL-FATIHA...

Çünkü ölüm hayrat ve ibadetten kopmaktir..Onun arkasindan Hayirli, Salih bir evlad olmaya calisin kardesim..

Hayırlı evlat anne ve babanın amel defterini açık tutacak önemli bir manevi kazanç kapısıdır.
Okuduğu her sure, getirdiği her salavat ve ettiği her dua, o niyet etmese de anne ve babasının amel defterine anında kaydedilir.
Evlatların üstlerinde bazı önemli vazifeler vardır :
Anne ve babalarının dine uygun vasiyetlerini yerine getirmek, Onlar için bol bol istiğfar etmek,
Namazlardan sonra duâ edip sevaplarını onların rûhlarına hediye etmek..
Varsa kalan borçlarını ödemek,
Kabirlerini ziyâret edip Kur'ân-ı Kerîm okumak,
Dostları ile görüşmek,
Ana-babanın sevdiği yemeği ya da bir hayır yapıp, fakirlere dağıtıp rûhlarını şâd etmek, sevabını onlara bağışlamak.

Dünyaya gelmemize vesile olan, bizleri büyüten, yetistirip adam eden, üzerimizde cok büyük hakları olan anne - babalarımıza; hayatta iken hizmet edip itaatte bulunmak, öf bile demeyip gönüllerini kırmamaya gayret göstermekle mükellef oldugumuz gibi,
vefatlarından sonra da unutmamak boynumuzun borcudur.
Onlar icin Kuran okumalı, dua, istigfar, hayır ve hasenatlar yapıp ruhlarına hediye etmeliyiz. Mümine yakısan budur. Hayırlı evlat buna denir.
Belki de Annenizi yeni kaybediginiz icin ozlem ve hasret de bilincalti ruyaniza yansimis olabilir..
Hayirli gunler.. Kardesim Allah size de SABIR versin...

duaa..

ödsa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun sizden

meliss

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş annemi görmek

Hayırlı günler...
Rüyamda evim inşaat halindeydi.Eşyalar bir araya toplanmış yerlerde toprak yığıntıları vardı.Etraftan yorganlar toplayıp balkona attım , kirli çamaşırlar toplayıp makineye koydum.Mutfak camından toz bezi silkeledim.Alttaki komşum da halılarını silmiş camdan sarkıtmıştı.Komşumun kızıyla bu yüzden kavga ettik.Sonra omuzum da yün yatakla kendimi kapının önünde görüyorum ve o anda komşumun kızının annesi geliyor onunla tartışmaya devam ediyoruz.Tartışırken yatağın içine giriyorum.Kalkıp evime çıkıyorum, evime girmeden de aşağı bakıyorum yatak duruyor mu diye.Komşum onu katlamış kenara koymuş olarak görüyorum.Yan komşumla karşılaşıyorum niye kavga ettiniz diye soruyor.Konuşurken birlikte evime giriyoruz.Fakat bu komşumla normalde görüşmüyoruz kendisi akıl yönünden rahatsız,rüyamda çok sağlıklı gözüküyor.
Benim annemi kaybedeli 29 sene oldu.Bugün de sene devri.Evimin içine girdikten sonra annemi ve babamın ikinci eşini görüyorum.Komşum o anda kayboluyor.İkinci eşi bana, bak annen geldi diyor. Ben nasıl olur annem öldü diyorum ama bir yandan da çok seviniyorum, ne yapacağımı şaşırıyorum. Annem yorgun ve çökmüş bir vaziyetteydi. Hastalığının son dönemlerinde gibiydi.Kardeşlerime haber vermek istedim babamın ikinci eşi ben haber verdim dedi.O anda dışarıda bir araba beliriyor.İçinden amca çocuklarım, kardeşlerimin hepsinin çocukluk halleri iniyor ve evime geliyorlar.Hiçbiri annem olduğuna inanmak istemiyor.Küçük kız kardeşimi anneme doğru itiyoruz , annem bakıyor bunun adı yeter deyip sarılıp ağlıyor, diğerinin ismi bu deyip sarılıp ağlıyor.O anda hepimiz inanıyoruz bu bizim annemiz ölmemiş diyoruz.O anda uyandım.Çok etkilendim , senelerdir annemi görmüyordum.Gerçekmiş gibi geldi.
Rüyam ne anlama geliyor.Şimdiden çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli aksamlar kardesim..
Merhume annenizin mekani cennet olsun ins.
Ahh kardesim desenize cok erken en buyuk dostunuzu kaybetmissiniz..

bu gunlerde,olumsuz düşüncelere ve insanlara takılıp kalırsaniz, ne kendinize ne de sevdiklerime, kimseye faydaniz olmaz..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur.
Günlük hayattaki sıkıntı,celiski, endise,bosluk,tartisma, kavga, gerginlik rüyalarımıza yansımaktadır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

Hayirdir insallah..
rüyada tartışmak,kavga etmek ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma
celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler.
Ayrıca bu çözülmemiş sorunları hallederek sorunu kapatma anlamına da gelir...

"Eşyalar bir araya toplanmış yerlerde toprak yığıntıları vardı" hayirdir bir yolculuk veya yeni bir degisim veya
gelisme ciddi bir karar alma surecinde oldugunuza isarettir...

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gun anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!!Gelen nimette ermen icin hazir degilsin bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!
sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..
Zorlamaya SIKILMAYA gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!

rüyada ölü olan rah. annenizi görmek: onun, varsa borcunu ödemeniz gerektiğine..Kul HAKKI var ise Onun icin helalik istemeniz
gerektigine işaret ediyor,Onu Hayir dualarinizda Unutmayin...
ve Sizin gam ve kederden kurtulacağınıza işarettir..Allahu Alem..
Selamet ile Hayra Kalin..

gülizarözer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
vefat eden annemi görmek

selamunaleyküm öncelikle rüyalarımızı tabir ettiğiniz için allah sizden razı olsun.benim bekar bir halam var ve halam rüyasında vefat eden annesinin donunu giydiğini görmüş .sizden bunun ne anlama geldiğini öğrenmek istiyoruz eğer bize yorumlarsanız çok seviniriz .Allah razı olsun.hayırlı geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah.
Cumlemizden kardesim..

ölmuslerimizin gunahlarinin affi ve Allah`in rahmetine nail olmalari icin Ruhlarina EL-FATIHA...
Çünkü ölüm hayrat ve ibadetten kopmaktir..Onun arkasindan Hayirli Salih bir evlad olmaya calisin kardesim..

Hayırlı evlat anne ve babanın amel defterini açık tutacak önemli bir manevi kazanç kapısıdır.
Okuduğu her sure getirdiği her salavat ve ettiği her dua o niyet etmese de anne ve babasının amel defterine anında kaydedilir.
Anne ve babalarının dine uygun vasiyetlerini yerine getirmek Onlar için bol bol istiğfar etmek
Varsa kalan borçlarını ödemek
Kabirlerini ziyâret edip Kur’ân-ı Kerîm okumak
Dostları ile görüşmek
Ana-babanın sevdiği yemeği ya da bir hayır yapıp fakirlere dağıtıp rûhlarını şâd etmek sevabını onlara bağışlamak.

Dünyaya gelmemize vesile olan bizleri büyüten yetistirip adam eden üzerimizde cok büyük hakları olan anne - babalarımıza; hayatta iken hizmet edip itaatte bulunmak öf bile demeyip gönüllerini kırmamaya gayret göstermekle mükellef oldugumuz gibi

affedersiniz Rüyada don giydiğini görmek Evlilik yapacağınıza işarettir.
lakin vefat eden annesinin donunu giydiğini görmesi.. annesi ile olan bir bag, bir benzerlik bunu cozemedim..
ruyanin ancak gercek anlamini Allah cc. bilir..
Allah cc. affetmeyi Sevdigi gibi Sevenleride Sever..bunu Unutmayin...
Hayirli gunler...

asuman

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş annemi gördüm

Selamun aleykum. Rüyamda ölmüş annemi gördüm. Sırtüstü yatmış, sırtım ağrıyor dedi. Sırtını öpüp sonra masaj yapıp, ovdum. Teni yumuşacıktı ve çok güzeldi. Sonra sırtını ovarken koluma birden su fışkırdı, irkildim ve uyandım. Uyandığımda kolum ıslak zannettim, çok gerçekçiydi. Hayırlara vesile olsun, yorumlarsanız çok mutlu olurum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..Annenizin de mekani cennet olsun..

Çünkü ölüm hayrat ve ibadetten kopmaktir..Onun arkasindan Hayirli Salih bir evlad olmaya calisin kardesim..

Okuduğu her sure getirdiği her salavat ve ettiği her dua o niyet etmese de anne ve babasının amel defterine anında kaydedilir.
Anne ve babalarının dine uygun vasiyetlerini yerine getirmek Onlar için bol bol istiğfar etmek
Dostları ile görüşmek
Ana-babanın sevdiği yemeği ya da bir hayır yapıp fakirlere dağıtıp rûhlarını şâd etmek sevabını onlara bağışlamak.

Dünyaya gelmemize vesile olan bizleri büyüten yetistirip adam eden üzerimizde cok büyük hakları olan anne - babalarımıza; hayatta iken hizmet edip itaatte bulunmak öf bile demeyip gönüllerini kırmamaya gayret göstermekle mükellef oldugumuz gibi
Onlar icin Kuran okumalı dua istigfar hayır ve hasenatlar yapıp ruhlarına hediye etmeliyiz. Mümine yakısan budur. Hayırlı evlat buna denir.
Belki de Annenizi yeni kaybediginiz icin ozlem ve hasret de bilincalti ruyaniza yansimis olabilir..
Hayirli gunler.. Kardesim Allah size de SABIR versin...

rüyada ölü olan rah. annenizi görmek: onun varsa borcunu ödemeniz gerektiğine..Kul HAKKI var ise Onun icin helalik istemeniz
gerektigine işaret ediyor..
Onu Hayir dualarinizda Unutmayin...
ve Sizin gam ve kederden kurtulacağınıza işarettir..Allahu Alem..

"ölmüş annemi gördüm. Sırtüstü yatmış sırtım ağrıyor dedi. Sırtını öpüp sonra masaj yapıp ovdum. "
asagidaki 1o unsurdan hangisi anca Rabbim bilir ama sizin bu konuda ona yardimci olmanizi ve onu bir ağrıdan kurtarmanizi
ona sirt cikmaniz hakkinda sanki size mesaj veriyor..
bu ruyanin esas manasini anca ve anca Rabbim ve sizin vicdaniniz bilir...

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada sırt görmenin on tabiri vardır:
1-Kuvvet
2-Din kardeşi
3-Yar
4-Hâkim
5-Vezir
6-Hüccet
7-Baba
8-Kardeş
9-Erkek evlat
10-Mal

A

ardanez

Kayıtsız
Misafir
rahmetli ananemin rüyalarıma girmesi

merhabalar hocam.. annanemi kaybedeli yaklaşık 4 sene oldu oldu, ölümünden bu yana ne evine nede mezarına gidebildim. ananemi her rüyamda gördüğümde illa kötü bişeylerin olması başta rüya değip geçtim ama sonrasında bunlar hep tekrarlandı her rüyama girişinde sanki bişeylerin olucagını haber verir gibi olması ve her defasındada bişeyler olması.. evliyim 1 çocuk annesiyim.. eşimin işi gereği şehir dışında olmamız en son mezarına gittim ananemle vedalaşmaya duada okudum helalleştim,, bir süre rüyama girmedi ama sonrasında rüyama tekrar girdi hemen ertesi gün eşimin akrabalarından biri öldü haberi geldi.. bunlar neye işaret yada anlamı nedir bir türlü çözemiyorum. anneme anlattım durumu bol bol dua et dedi bulunduğumuz yerde imama danıştık anlamadı bişey .. şimdi ise dua okumaya çalışıyorum yatmadan önce ama duaya başlamadan bir türlü gerisi gelmiyor okuyamıyorum nedense.. halbuki ben her gece dualarımı okumadan uyumazdım hiç şimdi ise okuyamıyorum yardım edin lütfen bunların açıklamaları nedir.

özcan1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada vefat eden anneyi görmek

Merhabalar;
Ben tarfik kazasında kendi kullandığım araba da annemi kaybettim. Normalde hic rüya görmem 1 yıl oldu Rahmetli annemi ilk defa rüyam da goruyorum hic bilmedigim bir yerde karsıma cikiyor ve ben sarılıyorum anne nerdesin sen diyorum ama bir yandan bakıyorum ki annem hamile o da bana sarılıp özledim oğlum seni diyor ben ağlamaya baslıyorum ic cekerek ama hic goz yasım yok. Boyle bir ruya goruyorum Allah rızası icin beni aydınlatırsanız cok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar..annenizin ölümünden dolayı sakin kendinizi suclu hissetmeyin..Ecel gelince bu cana Baş ağrısı ,kaza kalp krizi bir bahane ..
"Ecelleri geldiği zaman onlar ne bir saat geri kalabilirler ne de öne geçebilirler"
Nahl Suresi 61. Ayet

Hayirdir insallah.

Dostları ile görüşmek

Rüyada ölmüş anne, vefat etmiş anneyi görmek annenize olan sevginizi, ona olan özleminizi gösterirken,
onu kaybetmenin acısı ile başa çıkma yolunu henüz bulamadığınızı ve elinizde kalan sevdiklerini kaybetme korkusu taşıdığınızı temsil eder.

Rüyada rahmetli anne ile konuşmak, ölü anne ile konuştuğunu görmek gerçek yaşamınızda annenize doyamadığınızı,
ona son kez güle güle demek,helalesmek için son bir fırsat olarak hayalinizi kullandığınızı gösterir...
hayirli gunler...

3 mevsim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda ölen annemi görmek

Merhabalar,

Öncelikle Allah rızası için yaptığınız bu işten dolayı sizlere teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum.

Sabaha karşı rahmetli olan annemi rüyamda gördüm. Hamileydi, beyaz bir elbise giymişti. Sonra bir haber geliyor. Annemin hastanede olduğunu söylüyorlar. Tarihi eser olan çok eski binaların arasından, eski bir camiye benzeyen bir binanın içerisine giriyorum. Merdiven yok, o kadar zor erişiyorum ki ona. Tablet benzeri üzeri yazılı bir taşı boşluğa koyup odasına gidiyorum. Yanında bazı insanlar var, tanımıyorum. Ama annem yatakta ve doğumunu bekliyor, panik halde... Sonra oradan ayrılıyorum ve o insanlara doğum yapıp yapmadığını soruyorum ve sancılarının artık başladığını doğum yapmak üzere olduğunu söylüyorlar. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

3 mevsim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar,

Yanlış olan ya da anlaşılmayan bir bölüm mü var acaba? yardımınızı rica ediyorum.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Merhabalar,

Yanlış olan ya da anlaşılmayan bir bölüm mü var acaba? yardımınızı rica ediyorum.

Merhaba, sabırlı olun ve kuralları dikkatli okuyun lütfen! Orada yorumlanacak rüyalar, özel durumlar hariç 12-24 saat arasında yorumlanır diye yazar!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar 3 Mevsim Rüyaniz Hayr olsun
Annenizin ,Mekani Cennet olsun,Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz..
ölüm hayrat ve ibadetten kopmaktir..Onun arkasindan Hayirli Salih bir evlad olmaya calisin kardesim..
Okuduğu her sure getirdiği her salavat ve ettiği her dua o niyet etmese de anne ve babasının amel defterine anında kaydedilir..

Rüyada ölmüş anneyi hamile görmek;
bir çok farklı yorumları vardır ;öncelikle sizden dua istediğini bilmelisiniz daha sonrasında annenizin hamile olması sizi dine daha fazla bağlanmanız için uyarıyor olduğu şeklinde yorumlanır.
Anneniz size güzel bir haberin, haberini erken veriyor da olabilir.amaa unutmayin ki;Her Nimet külfeti ile gelir...

Annenizi hamile beyaz bir elbise giymiş olarak görüyor olmanız;
Size hiç beklemediğiniz imkansız gibi görünen güzel haberlerin ve olaylarin geleceğine ,gerçekleşeceğine dalalet eder.

Rüyanızda anneniz hamileyse ve sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorsa genel olarak sıkıntıya ve ardindan doğum yapti ise; mutluluğa yorulur;
siz bu rüyayı rüyayı görürken hissettiklerinizi düşünerek ve bunları okuyarak kendiniz yorumlamalısınız.
Böylece daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz ayrıca rüyaların bilinçaltımızın bir sonucu olduğunu da unutmamalısınız.

Rüyada hamile görmek ;
size sürprizleri hatırlatmalı. Bu sürprizler beraberinde yenilikleri getirir. Bunlar iş hayatınızda alacağınız bir terfi kazanacağınız yüklü bir para ve ya aile içinde alacağınız
güzel bir haber olabileceğine yorumlanir..

Ruyada ölmüş annenin sağ olduğunu görmek korkudan emin olmaya, sevinç ve mutluluğa işaret eder
Hamilelik ise Size şunu soylemeye calisiyor..KIZIM Sabret!!Bunlarda gecici gam,keder ve SIKINTILAR dir...Allah-in izni ile yeni bir başlangıc,sabır selamete gebedir!!
Evlad vs bir gün sizi yanliz birakacaklar en iyisi insana kendine bir yardımcı ,eş lazimdir!!
hayatında yeni bir dönemin cok yakinda başlayacağının müjdesini vermekte..
Önce düşün,sonra tAŞın.Selametle..

3 mevsim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah sizden razı olsun. Çok teşekkür ederim.

3 mevsim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada vefat eden anneyi görmek

Selamün Aleyküm sevgili kardeşim Gönül,

Öncelikle hayatımda nasıl bir değişim yaşadığımı, Allah'a sığınarak ne kadar ferahladığımı ve bakış açımı nasıl değiştirdiğimi sizlere anlatamam.. Allah sizlerden razı olsun. Herşeyin bir nedeni ve zamanı olduğunu geriye dönüp, gönül gözü ile bakmaya çalıştığımda o kadar net bazı şeyleri gördüm ki... tekrar teşekkür ederim.

Size dün akşamki rüyamı anlatmak istiyorum. 20 yıl önce vefat eden annemi görüyorum. Kucağına beyaz elbiseli bir bebek veriyorum ve onu emzirmeye başlıyor. Annemin göğsünü görüyorum. Bembeyaz bir süt geliyor ve bebek emerken ağzından da, ağız kenarlarına akıyor. Bu bebek benim yeni doğan kız kardeşimmiş. Sonra annemin arkasına baktığımda açık mavi çok güzel çarşaf gibi bir deniz görüyorum. Denizin karşında ise büyük bir kalabalık ve ellerinde yüzlerce kırmızı Türk Bayrağı'nı salladıklarını görüyorum ve Allahım acaba tarihleri mi karıştırdım bugün bayram mıydı diye düşünüyorum.

Yorumlarınızı rica ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam sevgili Gönül Dostum..Yazdıklarım ile yardımcı olabildim ise ne mutlu bana,
ama Sizde idrak edip kendinizi ve olaylara bakış açınızı değiştirerek,kendinizi ve Durumunuzu nasil değiştiğini göreceksiniz!!
Hani bur Dua var..Allahım! Bana Değiştirebileceklerim için güç, Değiştiremeyeceklerim için sabır, İkisini ayırt etmek için de Akıl ver. "amin..

Çözemediğiniz sorunlarınız için bakış açınızı değiştirmek zorunda insan..yoksa ya deliririr ya da deprasyona gider ya da intiharı bile
düşünebilir oysa ne için kimin için Hayat'ta Herşey Gelip Geçici..

Rüyada ölmüş birinin bebek emzirmesi;
umudunuzu kestiğiniz bir rızk kapısının açılmasına, Size hiç beklemediğiniz imkansız gibi görünen güzel haberlerin ve olaylarin geleceğine ,gerçekleşeceğine dalalet eder.
sıkıntıya ve ardindan da mutluluğa ve berekette yorumlanir...

Rüyada Türk Bayrağı Görmek ;
mutluluk, bereket, bolluk, barış şeref ve itibarın artmasına işarettir

Hayat dediğin: Düğüm! Düğüm! "Bir ben var ki benden içre!"
Gör/düğüm! Kör/düğüm!
Gördüğümün gösterdiğine körlüğüm, kördüğüm eder gördüğümü.. Mazeretlerle ör/düğüm!!
Her bitiş bir Başlangıçtır her yolun başı,bir Başlangıç !!Değmesin ayağına çelme taşı. Yüce ol çınar ol ,Anne ol!!
kendini ve kalbindeki kızgınlıkları ve kırgınlıkları aş, Yolun açık olsun, gönlün selamet, Ruhun aşkla dolsun ,selametle..

Nüsra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Ölen annemi görüyorum

Selamun aleyküm Allah işinizde kolaylık versin . Benim annem 2,5 ay önce vefat etti ve ölümü normal bir ölüm değildi.Bizler çok etkilendik ve ben annemi rüyamda sanki yanımdaymış gibi evimizdeymiş hep iyi mutlu gülerken görüyorum ve bu beni az da olsa rahatlatıyor gittiği yerde huzurlu diyorum en azından öyle teselli ediyorum kendimi fakat rüyamda annem eve geliyor onu görünce ağlamaya başlıyorum annem gülerek bana güçlü ol diyor sonra ona diyorum ki anne bana tek bir sey söyle bunu yaparken bilinçli mi yaptın diyorum kızım ben öyle bir seyi size nasıl yaparım diyor. Benim annem suda bulundu ölü olarak herhangi bir dış etken yok kendiliğinden olan bir durum acaba bu rüyanın anlamı nedir?

Üst Alt