Selamunalyeküm Ablacigim nasilsin? Rabbim daima iyilik versin insallah. Dün gece bir rüya gördüm, hepsini hatirlayamiyorum ama aklimda kalan. Köyümüzde oluyorum kalabalik, insanlar var. Bende oraya tam geldigimde bir terslik oldugunu hissediyorum. Bir ev oluyor iceriye bakiyorum. Evin bir odasi veya kapali bir Balkon gibi bir yerde yangin oldugunu söylüyorum ama atesi görmedim. Yangin olan oda giris degil ikinci oda. Hemen bir bardak su alip evin icine Dogru döktüm ve yangin hemen söndü. Eve, yangin yerinede bakmiyorum, arkam dönük, arkaya dogru yangin yerine dogru döküyorum bir bardak suyu. Sönmüs halini veya dumanda görmedim. Yanimda ilk askim olan kisi ve annesi vardi. Biraz gerilerdede bazi insanlar var ama tanimiyorum. Daha sonra bir evde oluyoruz bir mevlüt gibi birsey veya bir kutlama gibi dügün gibi ama calgi müzik yok. Insanlar oturuyor, konusuyorlar, yanlis hatirlamiyorsam birseyler yeniliyor. Evin duvarlarinin bembeyaz oldugunu cok iyi hatirliyorum. Orda da yine ilkaskim olan kisi ve annesi ile karsilasiyoruz. Gerisini hatirlamiyorum. Acaba bu ne anlama geliyor?
Cevabin icin simdiden cok tesekkür ediyorum. Allah razi olsun. Hayirl günler. Allaha emanet ol ablacigim.
Cevabin icin simdiden cok tesekkür ediyorum. Allah razi olsun. Hayirl günler. Allaha emanet ol ablacigim.