• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yangın söndürmek

Alyazmali

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunalyeküm Ablacigim nasilsin? Rabbim daima iyilik versin insallah. Dün gece bir rüya gördüm, hepsini hatirlayamiyorum ama aklimda kalan. Köyümüzde oluyorum kalabalik, insanlar var. Bende oraya tam geldigimde bir terslik oldugunu hissediyorum. Bir ev oluyor iceriye bakiyorum. Evin bir odasi veya kapali bir Balkon gibi bir yerde yangin oldugunu söylüyorum ama atesi görmedim. Yangin olan oda giris degil ikinci oda. Hemen bir bardak su alip evin icine Dogru döktüm ve yangin hemen söndü. Eve, yangin yerinede bakmiyorum, arkam dönük, arkaya dogru yangin yerine dogru döküyorum bir bardak suyu. Sönmüs halini veya dumanda görmedim. Yanimda ilk askim olan kisi ve annesi vardi. Biraz gerilerdede bazi insanlar var ama tanimiyorum. Daha sonra bir evde oluyoruz bir mevlüt gibi birsey veya bir kutlama gibi dügün gibi ama calgi müzik yok. Insanlar oturuyor, konusuyorlar, yanlis hatirlamiyorsam birseyler yeniliyor. Evin duvarlarinin bembeyaz oldugunu cok iyi hatirliyorum. Orda da yine ilkaskim olan kisi ve annesi ile karsilasiyoruz. Gerisini hatirlamiyorum. Acaba bu ne anlama geliyor?

Cevabin icin simdiden cok tesekkür ediyorum. Allah razi olsun. Hayirl günler. Allaha emanet ol ablacigim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada yangın söndürmek ;beceri ,sabır sahibi bir insana, hayırlı işler yapacağına, sevinmeye,ruhi olgunluga erişmeye yorumlanir..
Ateşe körükle gitmeyin Mümkünse Söndürün!!yoksa Kaldıramayacağın Yük,vebalin Altına Girersiniz..

Rabbim! Yuvanıza Saadet ,mutluluk, huzur versin..
Kalplerinizi, gönüllerinizi birbirine kaynaştırsin ins..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...Alyazmalim.
Selametle Hayra kalin..

Alyazmali

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm Ablacigim, yorumun icin cok tskler sadece su kismini tam anliyamadim, daha acik yazarmisin? "Ateşe körükle gitmeyin Mümkünse Söndürün!!yoksa Kaldıramayacağın Yük,vebalin Altına Girersiniz.."Allaha emanet ol

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamunaleyküm Ablacigim, yorumun icin cok tskler sadece su kismini tam anliyamadim, daha acik yazarmisin? "Ateşe körükle gitmeyin Mümkünse Söndürün!!yoksa Kaldıramayacağın Yük,vebalin Altına Girersiniz.."Allaha emanet ol

Ve Aleyküm.selam kardeşim..
Geçmişte Yaşadıklarımız bugünümüze öyle zararlar verebilir ki anlatamam..
Geçmişte Yaşadıklarımız aklımıza geldiğinde, ne hissetdiğimize dikkat etmeliyiz..! Yaşadıklarımız hafızamızda sadece bir anı mı?
Yoksa bizde yarattığı bir duygu varmı ? Eğer hatırladığımız anı bizde bir duygu yaratıyor ise o olay geçmişte değil hala bizimledir..!
O Geçmişte Yaşadıklarımız yangına körükle üfleyerek söndüreceğini sanma küllenmiş ateşi alevlendirebilir!!
hem kendinizi hem de sevdiklerinizi yakıp vebalin altina girebilirsiniz!!diye bir uyari idi..
"Ne geçmişe saplanıp kalacaksın, ne geleceğin düşlerini kuracaksın.. Ömür dediğin şu andır onu da hakettiğin gibi yaşayacaksın" !

Nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders..! Nasibinde yoksa bütün cihan önünde eğilse sana ters..!”
Mevlana

Alyazmali

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Anladim ablacigim cok tesekkürler. Allaha emanet ol. Saglicakla kal.

Üst Alt