Aleykum selam Hosgeldiniz HAYIRLI CUMALAR kardesim..
Yeni tanıştiginiz daha kim oldugunu ne istedigini ciddi mana da bir iliski mi yoksa gecici bir Gonul Bagi mi olmadigini daha bilmiyorsunuz...
ins ileride bu iliskiniz Ciddi, HAYIRLI bir sonuca dogru gittiginde istiharenizi kilarsiniz..
Hayirdir insallah...
İyi insan ve kötü insan yoktur. Her insanın içinde iyilik de
kötülük de vardır...hangisinin kazanacagi bizim elimizde hangisini daha cok besler ve guclendirirsek..
Nefsimizi mi, ruhumuzu ve vicdanimizi mi?
Ya iyi ya da kötü insan oluruz..
içimizde verdiğimiz savaş iyilik ve kötülük savaşı ....
Şüphesiz ki Allah takvâya sarılanlarla, iyilik yapan ve iyi kullukta bulunanlarla beraberdir. ...
siyah ve beyaz biri iyilik nur digeri kötülük karanlik..
neyin ne olduğunu dogruyu ,yanlisi ayirt etmeliyiz..
hakla batılı da ayırmak doğruyla da yanlışı ayırmak gerekli...seklinde yorumlanir..
Yani o kisi ne tam bir melek nede karanlik bir insan degil.. ama sorun o degil..
Kardesim sakin kendi inanciniz, onurunuzdan ,iffetinizden Taviz vermeyin..
Cunku iki cesit KIZ ve iliski vardir biri gunluk diger omurluk..
erkekler basit ve kendine saygisi olmiyan kizlari evlilik icin tercih etmezler onlar gunluk eglence oyuncaklaridir...
Belki bana su An kIZIYORSUNUZ ama ben Sizin gibi bir cok Genc KIZA koruyucu annelik yapmaktayim.. Allah sahidim dir bu yazdiklarim ispat edilmis, yasanmis tecrubelerimdir...
Rüyada yüzük takmak; duygusal bütünlük, süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı sembolize eder.
Eğer parmağınıza yüzük takarsanız bu yeni bir ilişki ya da mevcut ilişkinizde başarılı başarılı olmak için çaba gösterdiğinizi veya taahhütte bulunduğunuzu gösterir.
Ruyada yüzükler aynı zamanda sadakat, idealleri, sorumluluklar veya inançları temsil eder.
Kur’an aynı zamanda Furkan’dır diyoruz biz. Neden çünkü farkı gösterir hak ile batılı ayırır. Siz bir şeyin helal mi haram mı olduğunu net olarak söyleyebilir..
Bu ince cizgiye Dikkat edin kardesim..
icinizdeki o masum , temiz cocugu korumaya ve muhafaza edin..
içinizdeki çocuk yaşarsa; çocuğun coşkusu, şeffaflığı, doğallığı, dürüstlüğü sevgisi ve adaletini koruyabilirseniz..
Hayatta başarılı ve mutlu, huzurlu olursunuz..
İçindeki masum çocuğu yaşatabilenlere ne mutlu…
Hayirli gunler...