• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yüzük takmak

hayat61

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm,öncelikle böyle bir hizmet verdiğiniz için teşekkür ediyorum.Yeni tanışmakta olduğum ve engel olamadığım bazı duygularımın oluştuğu birisi için istihareye yattım.rüyam genel itibariyle çok güzeldi en yakın arkadaşıma benimle yüzük takmak istediğini aramızı yapması tarznda bir şeyler söylemiş.o sırada onun yanımda olduğunu hissettim ama kafamı aldırıp bakamadım utancımdan. daha sonra yakamın açık olduğunu farkettim ve kapattım(burası çok netti o yüzden belirttim) sonra kaldırdım kafamı baktım gülümseyerek bana bakıyordu ancak karanlıktı ve üstünde çok net rengi olmayan siyah bir kazak ve üstünde beyaz çizgileri,işlemeleri vardı.siyah görmek iyi değil elbette ama bu rüyadan sonra aaramzda bir dostluk başladı muhabbetimiz arttı ve o beyaz renkler kafamı karıştırdı.bu rüyanın tabirini gerçekten çok merak ediyorum.tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz HAYIRLI CUMALAR kardesim..
Yeni tanıştiginiz daha kim oldugunu ne istedigini ciddi mana da bir iliski mi yoksa gecici bir Gonul Bagi mi olmadigini daha bilmiyorsunuz...
ins ileride bu iliskiniz Ciddi, HAYIRLI bir sonuca dogru gittiginde istiharenizi kilarsiniz..

Hayirdir insallah...
İyi insan ve kötü insan yoktur. Her insanın içinde iyilik de
kötülük de vardır...hangisinin kazanacagi bizim elimizde hangisini daha cok besler ve guclendirirsek..
Nefsimizi mi, ruhumuzu ve vicdanimizi mi?
Ya iyi ya da kötü insan oluruz..
içimizde verdiğimiz savaş iyilik ve kötülük savaşı ....
Şüphesiz ki Allah takvâya sarılanlarla, iyilik yapan ve iyi kullukta bulunanlarla beraberdir. ...
siyah ve beyaz biri iyilik nur digeri kötülük karanlik..
neyin ne olduğunu dogruyu ,yanlisi ayirt etmeliyiz..
hakla batılı da ayırmak doğruyla da yanlışı ayırmak gerekli...seklinde yorumlanir..
Yani o kisi ne tam bir melek nede karanlik bir insan degil.. ama sorun o degil..
Kardesim sakin kendi inanciniz, onurunuzdan ,iffetinizden Taviz vermeyin..
Cunku iki cesit KIZ ve iliski vardir biri gunluk diger omurluk..
erkekler basit ve kendine saygisi olmiyan kizlari evlilik icin tercih etmezler onlar gunluk eglence oyuncaklaridir...
Belki bana su An kIZIYORSUNUZ ama ben Sizin gibi bir cok Genc KIZA koruyucu annelik yapmaktayim.. Allah sahidim dir bu yazdiklarim ispat edilmis, yasanmis tecrubelerimdir...

Rüyada yüzük takmak; duygusal bütünlük, süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı sembolize eder.
Eğer parmağınıza yüzük takarsanız bu yeni bir ilişki ya da mevcut ilişkinizde başarılı başarılı olmak için çaba gösterdiğinizi veya taahhütte bulunduğunuzu gösterir.
Ruyada yüzükler aynı zamanda sadakat, idealleri, sorumluluklar veya inançları temsil eder.

Kur’an aynı zamanda Furkan’dır diyoruz biz. Neden çünkü farkı gösterir hak ile batılı ayırır. Siz bir şeyin helal mi haram mı olduğunu net olarak söyleyebilir..
Bu ince cizgiye Dikkat edin kardesim..
icinizdeki o masum , temiz cocugu korumaya ve muhafaza edin..

içinizdeki çocuk yaşarsa; çocuğun coşkusu, şeffaflığı, doğallığı, dürüstlüğü sevgisi ve adaletini koruyabilirseniz..
Hayatta başarılı ve mutlu, huzurlu olursunuz..
İçindeki masum çocuğu yaşatabilenlere ne mutlu…
Hayirli gunler...

imat54

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yüzük takılması

SELAMÜN ALEYKÜM.hayırlı ve bereketli günler..inşALLAH iyisinizdir?
(ben bu başlangıç cümlelerini mesaj kuarallarınıza göre değil de kuran ve sünnete göre kullanıyorum.yanlış anlaşılmak istemem(yalakacı) gibi :) ) belirtmek istedim.
mesajıma cevap yazmışsın ALLAH razı olsun çok güzel yerlere değinmişin,düşüncelerimiz aynı,bende ibrahim a.s gibi teslim olmak istiyorum işte.ama bu konuda yanlış karar vermekten korkuyorum.RABBİM'in istediğini yapmak istiyorum.dün gecede şu rüyayı gördüm hayır olsun inşALLAH!!! 3 kişiyiz ikisi bayan birde ben varım.vıb(arkası toplantı salonu gibi dizayn edilmiş) araçları olur ya ondaydık.biri çarşaflı genç bayandı benim emsal.diğeride 35-45 yaşlarında olgun bir kadındı.(şöyle bir izlenimimz vardı:hani görücü usulü tanışırsın yanında biri daha olur yanlız bırakılmaz günah işlememek için böyle bir ortamı anımsatıyordu)orda ben parmağımdaki yüzüğü gördüm
yani bu yüzük şimdiki bana yalan söyleyen seville takmış olduğumuz yüzük.yüzüğü çıkartıp ''seville ayrıldık zaten daha niye takıyorum bu yüzüğü'' diyip,yüzüğü attım.yanılmıyorsam yerde tekmede attım yüzeğe..tam en sonunu hatırlamıyorum.rüyam bu şekilde iki gece üst üste bu rüyaları gördüm.namazımla istediğim yardım bana geliyormu?istişareye ihtiyacım var sizinle olsa iyi olur.not:bana ilim geldikten sonra RABBİMİN yoluna girdikten sonra kendime çekidüzen verdikten sonra hep ''çarşaflı''birisiyle evlenmek istedim.ister günah işlesin tövbe etsin birdaha yapmasın ama sonunda çarşaf giysin düşüncem ve isteğim vardı.vaktinizi aldım hakkınızı helal edin.bu mesajlarımı okuyan kardeşlerimden ricam benim gibi aciz kardeşinize dua edin.şimdiden ALLAH c.c razı olsun selamün aleyküm

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve ALEYKÜM SELAM Size de hayırlı ve bereketli günler..est kardesim..oyle dusunmeyin yalakacı degil sadece bir karar esiginde kararsizlik,
korku ve kafa karisikligi ve yapacagina bir turlu karar veremiyen caresiz yanlış karar vermekten korkan bir .kardesimiz diyelim..
Merak etmeyin yanliz degilsiniz..

ayni Sizin durumunuzda olan cok yakin bir Doktor arkadasim var..nisanlandi ama halen dusunuyor acaba dogru insani mi seciyorum?
sectigi kisi bayan ,Beni Param, mevkim icin kendisine garanti bankasi mi seciyor yoksa hayat arkadasi mi?
Benim aklim SIRR etmiyen tarafi bu arkadasim evliligin esiginde iken boye kararsiz olmasi, temel atacagi Hayirli bir isteki eminsizligi.. güvesizligi..
kalbi mutmain degil ki halen bir cikis ,bir kararsizlik buhranini yasiyor..
duygularında emin değilse niye 1 ay sonra evlenme tarihi aliyor..ben olsam duygularimdan emin olana kadar nisani uzatirdim..
aslinda butun bu korku ve suphe ve mutmainsizlik altinda güvensizlik yatiyor..

Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun Sizi HAYIRLI insanlar ile yolunuzu kesistirip Hayat yolculuguna cikarsin..
İyi bir eş insana cenneti, kötü bir eş de insana daha dunyada iken cehennemi yasatir..
ama gordugum kadar iyiler uzerine alinmasinlar ama KADIN ve KIZ larin cogu ayni ..Hayirli, saliha Imanli bir Hanim bulmak gunumuzde..
Hazine arar bulur gibi zorlasti..
ilk Önce evlilik düzgün olacak..ki Sonra çocuklar..ve insanin dunya ve ahiretti kurtulsun..

Bizler ibrahim as. olmadigimiza gore Teslim olmadan once tedbirimizi alalim derim..
Yazdiklarimi tekrar, tekrar ,salim selim bir akil ile okursaniz Size bu karar donemecinde yardimci olmaya Size bir gercegi, Hakkikatti idrak edip
kendiniz saglikli bir karar verebilmeniz icin..Size satir aralarinda yol gostermeye calisiyorum..

hayır olsun inşALLAH!!!

Ruyanizda kararsizlik ve ayrilik seklinde yorumlanir..
Bakin kardesim..Size yalan soyliyen bir insanin tekrar soyleyip soylemiyecegini anca Allah bilir.. ama ortadaki güven bir kere YIKILMISTIR..
Siz bunun ile barisir Hayattinizi birlestirirsiniz yoksa ondan ayrilip Allah yolunda temiz, carsafli bir kardesimiz ile hayattinizi kurarsiniz..
bunlar hep nasip, kismet sebep kader meseleleri..
ama benim Size de Bu Doktor arkadasima da dedigim nasihat bu olayi KUL HAKKINA girmedendunyanizi kurtarayim derken
Ahirettinizi harap etmeden hal edebilmek...Evlilik, kadının ve erkeğin beraber yaşamak üzere karşılıklı anlaşma ile
oluşturdukları kutsal bir beraberliktir..
mesela bu sevil dediginiz kisiyi karsiniza alip bana yazdiklarinizi soyleyin.."ister günah işlesin tövbe etsin birdaha yapmasın ama sonunda çarşaf giysin "
bunu kabul eder mi? ederse simdiden kapanmasini isteseniz ondaki samimiyet ve niyettini anlardiniz..
eger O ben yapamam!!kapanam.. HAZIR degilim derse o zaman ileride ayni ruyanizda oldugu gibi o yuzugu firlatip Ona tekmede atarsiniz ki bu da KUL HAKKINA girer..
sart ve istekler evlilik oncesi anlasilip kurulmali..ileride Sen beni boyle aldin boyle de kabuleneceksin diye hak iddea edemezsin..
dedim ya Kul HAKKI, adalet oyle ince oyle hassas bir terazidir ki bir kere bozdunuz mu bir daha hic bir sey eskisi gibi olmaz.. OLAMAZ!!
Kardesim Sizi rahatsiz eden konullari ve isteklerinizi simdi belirtin ve uygulamaya koymaya baslayin bu surecde ne yapmaniz gerektigine
zaten kendiliginden ortaya cikacaktir..Selametle...

Üst Alt