• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyalarınız için mesaj göndermeden önce lütfen okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
semazen.jpg

ruyayorum.jpg

Selamünaleyküm, kardeşim ve Hoşgeldiniz..
Rüyanızı yorumlamamı istiyorsunuz! Mesajınızı yazmadan önce beni dinleyin ve anlayın lütfen.

Bildiginiz gibi Allah RIZASI icin Allah-ın Yardımı ile yorum yapmaya çalışıyorum.. ama bazen çook zorlanıyorum.. ve çok da KIRILIYORUM...

ilk once bazı misafir kardeşlerimizin , selam vermeden ve emir verir gibi gönderdikleri mesajlarından rahatsız oluyorum.

Genç kardeşlerimi anlıyorum.. ama yetişkin kişilerin boyle selamsız sabahsız kelama başlamalarının yeni nesillere de iyi örnek olmadığını düşünmekteyim.

burada herkes , çocuklar bile birini ilk gördüğünde, merhaba gibi selam manasındaki sözü soylemeden kelama başlamazlar.

Hele ki Biz Muslümanlar Allahın selamı Rahmeti üzerine olsun diyerek, din kardeşimize dua mahiyetinde olan selamı vermekte niye bu kadar zorlanıyoruz ki?

Kendi özümüzden mi utanıyoruz?
20 senedir BATI dayım.. ve Yabancı bir Kurumda çalışmaktayım ve halen bir din kardeşimi nerde görürsem göreyim Selamun Aleykum diye selam veririm.

Beni ikinci rahatsız eden olay da, Misafir kardeşlerimin ayrıntı vermeden yorum istemeleri. Mesela diyor ki , rüyamda çocuğumun ayağı yoktu acaba ne manaya gelir?

Ben nerden bilebilirim ki?

Bilirsiniz Hastahaneye bir şikayete gittiğinizde hastalığınızın teşhisi için bir çok soru sorarlar. Mesela ailenizde şeker hastası var mı? Yaşantınızda ve beslenmenizde bir değişiklik oldu mu? nereniz ağrıyor? ağrılar gelip geçici mi keskin mi? yoksa kronik bir ağrı mı? yani kesinlikle hemen teşhis koyamamaktalar. Teşhisden önce bilgi ve detaylar gerekli.

Bu rüyalar için de geçerlidir! Rüyayı yorumlamak için rüya ve içeriği hakkında olduğu kadar RÜYAYI GÖREN KİŞİ hakkında da mümkün olabildiğince detay bilmek gereklidir.

Rüyayı gören kişinin , ismi, yaşı, mesleği, cinsiyeti, nerede yaşadığı gibi bilgiler olmadan ben rüyayı en doğru şekliyle nasıl yorumlarım? Unutmayın ben bir MÜNECCİM değilim. Bilgi olmadan yorum olmaz!

Örneğin , Forumda bir kardeşimiz Zencefil hakkındaki rüyasını yorumlamamı istemiş.

Rüyanızda sadece zencefili görmüş olmanız nerdeyse hiç birşey ama HİÇ BİRŞEY ifade etmez , o ruyadaki yaşanan olay, mekan, duygu, his, Rüyayı gören hakkında bazı bilgiler bilinmeli ki rüya en az hata ile tabir edilebilsin.

Mesela bir arkadaşım yazmış ki rüyamda Ay gördüm.
Siz akıllı bir insansınız. Bir düşünün kocaman 500 parçalık bir yap-boz bulmacadan sadece bir parcasını elinize verseler, bulmacayı çözebilirmisiniz? imkansız!

Ay nerede , ne halde, ne şekilde, ne surette, gökte mi yerde mi, parlak mı soluk mu, dolunay mı hilal mi, gündüz mü gece mi, yıldızlı havada mı yıldızsız havada mı, bulutlu mu bulutsuz mu, batarken mi doğarken mi, kendinizi mi ayda gördünüz, ay tek parça halindemiydi bölünmüş olarak mı, rüyayı gören olarak siz, bayan mısınız? yoksa erkek mi?, genç misiniz? yoksa yaşlı mı? evlimisiniz? yoksa bekar mı? mesleğiniz nedir? gibi yüzlerce detay rüyanın anlatmak istediği şeyi tamamen değiştirebilir.

Bu sebeple rüyalarınızın ve RÜYAYI GÖRENİN mümkün olan her detayını bilmemiz rüyanızı yorumlamak için ilk şarttır...
Edep ile Gelen, Lütuf Dua ve Muhabbet ile gider inşaAllah.

velasr.jpg

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
esselam.jpg

Selamünaleyküm kardeşlerim..
Rüyanızı yorumlamamı istiyorsunuz! Mesajınızı yazmadan önce beni dinleyin ve anlayın lütfen.
Bildiginiz gibi Allah RIZASI icin Allah-ın Yardımı ile yorum yapmaya çalışıyorum.. ama bazen çook zorlanıyorum.. ve çok da KIRILIYORUM...
ilk once bazı misafir kardeşlerimizin selam vermeden ve emir verir gibi gönderdikleri mesajlarından rahatsız oluyorum.
Genç kardeşlerimi anlıyorum.. ama yetişkin kişilerin boyle selamsız sabahsız kelama başlamalarının yeni nesillere de iyi örnek olmadığını düşünmekteyim.
Kendim okyanuslar ötesinde yasamaktayım.. burada herkes çocuklar bile birini ilk gördüğünde merhaba gibi selam manasındaki sözü soylemeden kelama başlamazlar.
Hele ki Biz Muslümanlar Allahın selamı Rahmeti üzerine olsun diyerek din kardeşimize dua mahiyetinde olan selamı vermekte niye bu kadar zorlanıyoruz ki?

RUYA YORUMU SORAN KARDESLERIMIN BIR SELAM VERMEYE TENEZUL ETMIYORLAR VE BIR SELAM VERECEK KADAR VAKITLERI YOKSA
BENIM DE BUNCA ISIMIN ICINDE OZELLIKLE KORUYUCU ANNE OLMAMDAN DOLAYI VE 6 YASINDAKI YETIMIMDEN ONLARIN RUYALARINI YORUMLAMAYA VAKTIM YOK..

Selamsiz sabahsiz gelir geçersin ..BURASI NERESIDIR SANIRSIN?
İletişimde Gönül Köprüsü..Selam ile baslar..
Samimi, içten bir selam, candan tavırlarla ve güzel sözlerle birleştiğinde,
Gönül Degahindan Dua ,nasihat ve lütüf ile ayrilirsin....
Hak dostlari, “Aranızda selamı yaygınlaştırınız” diyen o Yüce Efendimiz (s.a.s.)’in buyruğuna uyarak selamsız sabahsız geçenleri pek sevmez.
Gönlü kırık da olsa, tanımasa da selamı eksik etmezler...
Peki biz niye eksik ederiz...?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gelincik.jpg

Selamsiz sabahsiz gelir geçersin ..BURASI NERESIDIR SANIRSIN?
İletişimde Gönül Köprüsü..Selam ile baslar..
Samimi içten bir selam candan tavırlarla ve güzel sözlerle birleştiğinde
Gönül Degahindan Dua nasihat ve lütüf ile ayrilirsin....
Hak dostlari “Aranızda selamı yaygınlaştırınız” diyen o Yüce Efendimiz (s.a.s.)’in buyruğuna uyarak selamsız sabahsız geçenleri pek sevmez.
Gönlü kırık da olsa tanımasa da selamı eksik etmezler...
Peki biz niye eksik ederiz...?

Denge_35

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamu aleyküm
Bende şimdi selamlaşalım konusunu arıyordum :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamsiz Ruya yorumu istiyenler..Lutfen Selamsiz geldiginiz gibi Sabahsiz ,Yorumsuz, hikmetsiz de
da gidebilirsiniz...cunku Sevgili peygamber efendimiz sav buyuruyor..

"Selam vermeden söze başlayan kimseye selam verinceye kadar cevap
vermeyin.” (Taberani). “

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
selamun aleyküm.Öncelikle herkesi ALLAHIN selamın ile selamlıyorum.. Güzel bir dostluğun paylaşimin başlangıcı olur diyorum İNŞAALLAH.
Bildiginiz gibi burada islamiforumlar.net ailesinde Gönüllu olarak Rüya tabirleri yapmaktayim...
Hizmet bekliyenler Hizmet de katkida da bulunmalidir!! diye düsünmekteyim..
yani rüya yorumu soran kardeslerimin de bazi paylasimlarda bulunmalarini istirham ediyorum..
Burasinin sadece rüya yorumu sitesi olmadigini ayni zamanda Din tasavvuf muhabbet edebiyatdertlesme gunceltarih ve genel kültür
konularını işleyen tartışma platformu!İslami kardeşliği yaşamak isteyenlerin buluşma mekanidir!!

bir KAPI ne niyet ile calinirsa inanin ayni niyet ile de acilir buda Rabbimin ilahi Adaletinden dir!
Bu Foruma neden üye oldugunuzu bir dusunun!! Allah RIZASI icin faydalanmak ve hizmet verip Sizin bilgilerinizden faydalanmalari icin mi?
Yoksa sadece rüyanizi yorumlatip gitmek icin mi?

rüya yorumundan sonra bir tessekuru bir kisa paylasimi bir Duayi cok gormek Sizce ne kadar Adil ve insanidir!!
Gelin kardesim üye oldugunuzda hem paylasin..hem de istifade edin.. Her Nimet kulfetti ile gelir.. kulfetsiz zahmetsiz emeksiz nimet olmaz..
birbirimiz ile Gönülden Gönüle köprüler KURALIM..
bu Forum sadece Benim degil buraya uye olan her kese Ait!! burasi Gönül dergahi!!
Sizler hic paylasim yapmadan hic bir sey ekmeden bicmeden nasil meyvasini Dua ile almasini bekliyorsunuz?

insan sevdigi bildigi Forumda muhabbet ettigi Dostlari icin anca Dua eder!! bilmedigimiz tanimadigimiz kisiler aklimiza gelmez ki kalbimize gelsin..
Bundan boyle ruya yorumu istiyen kardeslerim lutfen Sizde bir paylasim ve KATKI da bulunun..
Alinti kopya dua icinizden ne gelirse ama bu guzel foruma üye olup destek verdiginizi gormek istiyorum..
İlgi ve bilgi alanlarınız forumumuza bir şekilde katkıda bulunabilirsiniz..
Birlik ve Beraberlikten Kuvvet Doğar".

yoksa bu boyle devam ederse..Ben bu Forumda da Yanlizligi yasiyacaksam sadece Ben.. ben..benim adim cikacaksa artik forumda
sadece paylasim yapan kardeslerimin rüyalari yorumliyacagimi bildirmek isterim..

EY KAİNATIN MİNYATÜRÜ İNSAN.!
KALBİNİ DANIŞMAN AKLINI KATİB KIL...
VİCDANINI HAKİM AZALARINI MEMUR KIL...
BÖYLECE KENDİ ANAYASANI HAKLAŞTIRMIŞ OLURSUN...
Selamet ile Gurbet Diyarindan HAYRA Kalin...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMUN ALEYKUM HOCAM,

Ne kadar güzel ve doğru yazmışssınız ALLAH sizlerden razı olsun ......ALLAH bu islamiyetle dolu gençlerimizide bereketlenedirsin...(amin) SELAM VE DUA İLE..:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruya.jpg

Selamun Aleykum Hayirli aksamlar efendim..
Selamsiz Ruya yorumu istiyenler..Lutfen Selamsiz geldiginiz gibi Sabahsiz Yorumsuz hikmetsiz de
da gidebilirsiniz...cunku Sevgili peygamber efendimiz sav buyuruyor..

"Selam vermeden söze başlayan kimseye selam verinceye kadar cevap
vermeyin.” (Taberani). “

EY KAİNATIN MİNYATÜRÜ İNSAN.!
KALBİNİ DANIŞMAN AKLINI KATİB KIL...
VİCDANINI HAKİM AZALARINI MEMUR KIL...
BÖYLECE KENDİ ANAYASANI HAKLAŞTIRMIŞ OLURSUN...

Rüya, hala esrarı çözülememiş değişik boyuttaki bir ruh halimizdir.
Hayırdır İnşallah "Hayrola, hayrımız karşı gele"
Selam ve dualarımla.
Selamet ile Gurbet Diyarindan HAYRA Kalin...

sadness

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum gonul sizim kardesim bazen insan gorudugu ruyanin heyecaniyla herseyi unutuyor ondan olsa gerek bende bir ruyami gonderdim ama hic kurallari okumadan yazdim umarim kurallariniza uygun yazmisimdir dedigim gibi insan heyecandan unutuyor. dua ile

cako

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba iyi akşamlar..
2 seferdir bir rüyam ile ilgili soru soruyorum. Elbetteki bir zorunluluk değil. Fakat inatla benim açtığım konu kontrolden geçmesine rağmen siliniyor. Yanlış yaptığım nedir acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba iyi akşamlar..
2 seferdir bir rüyam ile ilgili soru soruyorum. Elbetteki bir zorunluluk değil. Fakat inatla benim açtığım konu kontrolden geçmesine rağmen siliniyor. Yanlış yaptığım nedir acaba?

Merhaba iyi akşamlar.. Yanlış yaptığınız;AYNI RÜYAYI İKİ DEFA GÖNDERMEYİN LÜTFEN! 2 seferdir Bize gönderdiğiniz rüyanizin yorumu da aynidir!!!

Şüphe dalgalarına kapılma,onlar,seni Acaba denizinin derinliklerine çeker de vurgun yersin, kendini de sevdiklerini de zor duruma bırakıp kendini de onu da kaybedebilirsin...
sonra da Gönül sızım demişti dersiniz....

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Merhaba iyi akşamlar..
Merhaba sen mesajını bulamıyorsan kimin suçu? Forumda rüya bölümünden başka bölümlere bakmıyorsun demek ki! Baksaydın forum kullanımı bölümünde bu https://www.islamiforumlar.net/forum-kullanimi/32576-gonderdigi-mesaji-bulamayanlar.html sayfasını görürdün! Bu sayfayı okusaydın mesajını nasıl bulacağını öğrenirdin. Bunu öğrenseydin bilmeden başkasını zan altında bırakmazdın!!!

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Merhaba iyi akşamlar..
Merhaba kardeşim. Güzel kardeşim başkasını suçlamadan önce suçu kendinde arahmmnn
Sen rüyanı yazmadan önce forumda arama yapsaydın rüyanın yorumunu zaten BURADA bulabilirdin

1781773_1400104896912548_1181785187_o.jpg

1780013_1400104863579218_2131414690_o.jpg

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
manzaralar.jpg

iyi akşamlar islamiforumlar.net ailesinde yaptığım yorum ,nasihat ve muhabetlerimden dolayı Dua ve teşekkür eden tüm arkadaşlara bende Dua edip teşekkür ediyorum...
Rüyalarınız için mesaj gönderip yorumlandiktan sonra bir dua bir teşekkürü bile Çok Gören Arkadaşlara Dua etmiyor ve Rüyalarını bir daha yorumlamıyacağımı bilmenizi isterim Eyvallah...
herşey incelikten insan kalınlıktan kırılır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt