S.a ablacığım yaa ben dün gece bir karar vermek istedim ve dua ettim istihare rüyasına yattım çünkü çok kararsızım ne yapıcağım bilmiyorum etrafımdaki arkadaşlarım bana yapmamı söylüyorlar ama ben emin değildim Allaha bıraktım ama genede bir istihare rüyasına yatmaya karar verdim aslında kandil gecesi yatmıştım bir şey göremedim bu gece birşeyler gördüm aslında rüya çok güzeldi... önce kardeşimle alışveriş yapıyoruz çikolata su alıyorum sonra ailemin bizi beklediğini hatırlayıp koşarak onlarn yanına gidiyoruz yolda duran park halinde uçaklar var biz kardeşimle aaa ne kadar güzel deyip onlara bakıyoruz, her neyse annem ve babamın yanına gidiyorum babam gezi parkı gibi bir yere gidiyor beni yanına almıyor bozuluyorum annemde çok güzel bir camiye giriyor bizde kardeşimle annemin arkasından giriyoruz çok kalabalık kocaman ve huzurlu pırıl pırıl bir cami kadınlar hep dua ediyorlar caminin içinde çok mübarek birisi varmış bende caminin içine giriyorum oturuyorum dualar ediliyor zikirler yapılıyor onları dinliyorum namaz kılan insanları izliyorum (ben hastaymışım o yuzden namaz kılmıyodum rüyamda)... uyandığımda içim bir tuhaf oldu... sizinle paylaşmak istedim sizce bu rüya bana uyarı mı ne yapmam gerekiyor ne olur yardım edin... teşekkur ederım