• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda caminin içindeydim

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a ablacığım yaa ben dün gece bir karar vermek istedim ve dua ettim istihare rüyasına yattım çünkü çok kararsızım ne yapıcağım bilmiyorum etrafımdaki arkadaşlarım bana yapmamı söylüyorlar ama ben emin değildim Allaha bıraktım ama genede bir istihare rüyasına yatmaya karar verdim aslında kandil gecesi yatmıştım bir şey göremedim bu gece birşeyler gördüm aslında rüya çok güzeldi... önce kardeşimle alışveriş yapıyoruz çikolata su alıyorum sonra ailemin bizi beklediğini hatırlayıp koşarak onlarn yanına gidiyoruz yolda duran park halinde uçaklar var biz kardeşimle aaa ne kadar güzel deyip onlara bakıyoruz, her neyse annem ve babamın yanına gidiyorum babam gezi parkı gibi bir yere gidiyor beni yanına almıyor bozuluyorum annemde çok güzel bir camiye giriyor bizde kardeşimle annemin arkasından giriyoruz çok kalabalık kocaman ve huzurlu pırıl pırıl bir cami kadınlar hep dua ediyorlar caminin içinde çok mübarek birisi varmış bende caminin içine giriyorum oturuyorum dualar ediliyor zikirler yapılıyor onları dinliyorum namaz kılan insanları izliyorum (ben hastaymışım o yuzden namaz kılmıyodum rüyamda)... uyandığımda içim bir tuhaf oldu... sizinle paylaşmak istedim sizce bu rüya bana uyarı mı ne yapmam gerekiyor ne olur yardım edin... teşekkur ederım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hayirdir insallah..
kardesim arkadaslarinin Sana ne Tavsiye ettiklerine kafani takma.. onlar Sen Sena degiler her insan olaylar karsisinda farkli davranir..

Kişinin rüyada cami görmesi hayır ve bereket ile tâbir olunur.
Çünkü camiler İslâmın alâmeti ve şiarı ve Allahın evleridir.
Camiinin kapıları devlet korumalarıyeni HAYIRLI bir giris gelisme baslangic niyet dır.
mutluluk bi yolun sonundaki bir amaç değil yolun kendisidir ...
Sabır ve salat ile Allah'tan yardım dileyin acele etmeyin herseyin bir Zamani olduguna delaletir...
Kendinizi imani, manevi, insani, SABIR yonunden gelistirmeye, olgunlastirmaya.. calisin..
Hayirli gunler...

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
anladim ablacigim tesekkur ederim... ama sabr sabr nereye kadar bilmiyorum acaba vazmigecsem bosuna mi ugrasiyorum :-(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
anladim ablacigim tesekkur ederim... ama sabr sabr nereye kadar bilmiyorum acaba vazmigecsem bosuna mi ugrasiyorum :-(

Hay Allah iyiliginizi versin !ufakliklarla ders calisiyordum..kolay degil ikiside 1.sinif..Yazinizi gorunce tebessum ettim..
Vaz mi gecsem?sırıtık.:,
sanki corap aliyoruz vazgecsem mi vazgecmesem mi dur Papatya falina bakayim...sırıtık.:,
Sanki Kalpler sizin elinizde...dfrt..
vaz gecsen de kalbin sevmekten vaz mı geçecek ?
Sen vazgectin diyelim ehh sonra ne olacak??saskn..aassd..hy..
Sabr, sabr nereye kadar imtihan surecin dolana kadar!!
bakin ne guzel olgunlasiyorsunuz..
Acı çekmekten korkmayın. Hüzünlü olmaktan, kalbi kırık, gönlü yaralı olmaktan korkmayın.
Üzülmek, dertlenmek, ızdırap duymaktan korkmayın. büyük mutlulukları netice verecek olan acılarınızdan korkmayın.
Öyle bir hazine var ki elinizde,Seven ve cok özliyen ve yANIK bir Kalp var ,gözünde yaş, kalbin kırık yaptığın niyazları
bu duygulari yasamiyan kim yapabilir?
bunlari hissetmiyenlere, olmiyanlara sorun.

Uzgunnn

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm..

yaaa ablacım sizde gülmeyin bana dfrt.. şaka şaka vvcc.. ben vazmıgeçsem derken tabiki sevmekden vazgecemem ama en azından hani belki hiç olmuycak birşey için ümit etmekten vazgeçerim artık..hani diyorsunuz ya ''büyük mutluluklara netice vericek acılarınızdan korkmayın'' sonucunda mutluluk varsa çekilen acı bile güzeldir ama bilemiyorum ki sonucu ahh bir yol bir iz bir işaret bulabilsem ona göre haraket edeceğim agla..:, agla..:, dediğiniz gibi herşeyin bir zamanı olduğu için mi olmuyor yoksa Uzgunnn... acilangul1acilangul1

zahidenergis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Büyük bir caminin içinde olmak

Merhaba,
Hayırdır inşallah. Rüyamda oldukça eski bir sokaktan geçiyorum, sokağın iki etrafında bakırcılık gibi eski zanaatlarla uğraşan tek katlı dükkanlar var. Çırakları dükanın önünde, ben geçerken bana bakıyorlar, rahatsız oluyorum, oradan uzaklaşmak istiyorum. hızlı hızlı yürümeye başlıyorum, sonra koşuyorum daha da uzaklaşmak için. Sonra birden önümde çok eskiden yapıldığı belli, tarihi, beyazlı hafif gri kırcıllı mermerden çok uzun merdivenler çıkıyor. Hatta rüyam o kadar gerçekti ki, bu tür eski merdiven basamaklarının bazıları yıllardır kullanıla kullanıla eğikdir ya, rüyamda da öyleydi. Merdivenleri epey çıkıyorum. Sonra merdiven basamaklarında oturan başka teyzeler var. Ben de giren bir teyzeye yol vermek için bekliyorum ki, başımı kaldırdığımda buranın çok büyük bir caminin iç kısmı olduğunu, merdivenlerin bitiminde de caminin dışarıya açılan kapısının olduğunu görüyorum. Burası ziyaretçi alan, tarihi büyük bir camiymiş. Dışarıda da yine beyaz mermerden cami ve şadırvan gibi bir yapı görüyorum. Meğer, uzaklaşmak için koşarken, benim içinde bulunduğum, merdivenlerinden tırmandığım yer zaten büyük bir camiymiş. Hayırdır inşallah. Yorabilirseniz çok sevinirim. eposta adresime de gönderebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden Allah Razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim Hayırdır inşallah.
rüyada eski Sokak görmek; Sokaklar birtakım mesleki işlerinize ve hayatın devamı için gerekli olan unsurlara; ve onemlisi de bu gunlerde SABRA ihtiyaciniz olduguna isarettir...
Hayat karşısında müsbet tavır almanın şartı, olaylar karşısında, duygusallığa kapılmadan, akılcı yoldan, en güzel şekilde tepki göstermek ..gösterebilmek...
Sorunlardan kaçmak yerine,bir çözüm yolu bulmaya bakin...
Bir kimsenin rüyada bakırcılar çarşısını görmesi, şer ve sıkıntılara, baş ağrısına..
Önemli Olan Olaylar Değil,Olaylar Karşısında Takınmış Olduğumuz Tavırlardır ..degmiyecek is ve kisiler icin kendimizi ve sevdiklerimizi YIPRATMAYA degmez..

Kişinin rüyada cami görmesi hayır ve bereket ile tâbir olunur.
Çünkü camiler İslâmın alâmeti ve şiarı ve Allahın evleridir.
Camiinin kapıları devlet korumalarıyeni HAYIRLI bir giris gelisme baslangic niyet dır.
mutluluk bi yolun sonundaki bir amaç değil yolun kendisidir ...
Sabır ve salat ile Allah'tan yardım dileyin acele etmeyin herseyin bir Zamani olduguna delaletir...
Kendinizi imani manevi insani SABIR yonunden gelistirmeye olgunlastirmaya.. calisin..
dert ve Sıkıntılar insani Allah'a Yaklaştırır
Hayirli gunler...

deepp not;kardesim hic kimsenin e.postasina özel ruya yorumlari gonderilmiyor...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
ahh bir yol bir iz bir işaret bulabilsem ona göre haraket edeceğim agla..:, agla..:, dediğiniz gibi herşeyin bir zamanı olduğu için mi olmuyor yoksa Uzgunnn... acilangul1acilangul1
Sena kardeşim sen halen ordamısın yaff, ohoooo atı alan üsküdarı geçti sen halen olduğun yerde sayıyorsun (gerçi bende halen sayıyorum da işte)
Bak güzel kardeşim ben sana bir abi nasihati vereyim.
o beklediğin kişi takmış sepeti koluna gitmiş yoluna daha sen onu ne bekleyip durursun bire kardeşim, gidenin arkasından sen değil, giden senin arkandan baksın, ahbe kardeşim bizbu saçları değirmende ağartmadık.
Kısacası, sen gideni düşündükce böyle daha çooook rüyalar görürsün:imkansiz:.
işine bak kardeşim işine, geçmişi düşünme geleceğe bakhmmnn
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir,
sen gideni değil, giden seni kaybetmiştir
...

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi. Cami beden arzıdır.
Camide hasta olup ibadet edenleri izlemek . Bedenin kabesi kalpte gönül yarası olmasıdır.
Camideki mubarek birisi ise senin azalarını hakikata götürecek olan allahın katında sana şahit olacak aklındır.
Caminin ziyaretçilerinin çok olması ise kendini üzmeyip yakında başka kısmetlerin önüne çıkacağının tebliğidir allah alimdir
sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme. Aeo ruhul emin

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba, ya cevabınızı daha bugün gördüm :) haklısınız ya boş her şey düşünmemek en iyisi ama insanın elinde değil

Üst Alt